Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distincţie

Preşedintele Consiliului Regional Schwaben, doctor Honoris Causa al Universităţii Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Preşedintele Consiliului Regional Schwaben, Jürgen Reichert, a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Jürgen Reichert a primit distincţia ieri, în cadrul unei ceremonii organizate la universitatea suceveană, festivitate organizată la iniţiativa Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică.

Evenimentul a avut loc în sala Auditorium-ului „Jospeh Schmidt” şi, alături de conducerea universităţii şi de membrii comisiei de evaluare, la eveniment au participat profesori, studenţi şi oaspeţi din Augsburg, Germania, printre care directorul Bucowina Institut, Otto Halabrin. La eveniment a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, care a remarcat contribuţia lui Reichert la creşterea prestigiului Bucovinei în Germania.

Jürgen Reichert a mulţumit pentru distincţie, iar în cuvântul de răspuns a remarcat cooperarea dintre Suceava şi Germania în domeniul universitar, neomiţând aspectele legate de parteneriatul dintre cele două regiuni şi insistând pe continuarea schimburilor de profesori şi studenţi între universitatea Suceava şi cea din Augsburg.

„Este o mândrie deosebită pentru mine faptul că universitatea mi-a conferit titlul de Doctor Honoris Causa. Sunt bucuros pentru că am reuşit, prin instituţiile noastre şi persoana mea, să întărim aceste relaţii pe care le avem de ani de zile şi mă bucur că am putut contribui la ele”, a declarat preşedintele Consiliului Regional Schwaben, Jürgen Reichert.

Jürgen Reichert a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Ştefan cel Mare” ca semn de recunoaştere a activităţii de 30 de ani depuse în plan social, politic şi universitar, dar şi a contribuţiei în domeniul relaţiilor dintre judeţul Suceava şi regiunea menţionată."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Consiliului Regional Schwaben, doctor Honoris Causa al Universităţii Suceava.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele Consiliului Regional Schwaben, doctor Honoris Causa al Universităţii Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei