Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Uniforme şifonate

Daţi-i de gol pe „miliţieni”!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Mai marii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au declarat, ieri, că atitudinea celor doi soţi care au reclamat la <112> cazul poliţistului aflat sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul maşinii radar este una cât se poate de corectă şi vor ca şi ceilalţi cetăţeni care au cunoştinţă de astfel de abuzuri să procedeze la fel.

„Au făcut foarte bine. Acel om (n.r.- agentul şef Cătălin Costel Radu) era un pericol real, cu atât mai mult cu cât se afla la volan. Toţi cei care au de-a face cu astfel de aşa-zişi poliţişti, care strică mult imaginea instituţiei noastre, trebuie să ne sesizeze, să terminăm odată „curăţenia” în Poliţie. Nu am fost îngăduitori cu nici unul dintre lucrătorii dovediţi că au făcut abuzuri şi, vă asigur, că aşa vom proceda şi în continuare. Totuşi, vreau să fie sesizări întemeiate, nu provocări sau reclamaţii false...”, a declarat, ieri, adjunctul şefului IPJ Suceava, comisarul şef Mircea Smoleac.

Acesta a mai spus că, alături de principalul protagonist al scandalului de acum câteva zile, agentul şef Cătălin Costel Radu (internat în prezent la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc), alţi trei poliţişti, acuzaţi că au încercat să muşamalizeze cazul, fac obiectul unei anchete interne. Cel mai probabil, nici unul dintre aceştia nu va scăpa de Consiliul de Disciplină şi de sancţiuni.

Doi tineri din municipiul Suceava, soţ şi soţie, au văzut, sâmbătă seară, 27 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, una dintre maşinile radar ale Poliţiei (B 04 EGB) deplasându-se pe direcţia Fălticeni-Suceava cu viteză redusă şi în zig-zag. Când au depăşit autoturismul cu pricina, cei doi soţi au văzut că poliţistul de la volan este într-o poziţie nefirească, cu capul plecat. Dându-şi seama că ceva nu e în regulă şi bănuind că omul legii este beat, cei doi au sunat la <112> şi au reclamat cele văzute.

Deşi poliţiştii ajunşi la faţa locului au încercat să-şi facă colegul scăpat, lăsându-l să plece, cei doi soţi, deranjaţi şi mai mult de atitudinea oamenilor legii, nu au renunţat şi, în aceeaşi seară, au făcut plângere chiar la sediul Poliţiei municipiului Suceava. Reclamaţia a ajuns la urechile mai marilor Poliţiei, care au dispus de urgenţă depistarea poliţistului de pe radar şi testarea acestuia cu alcooltestul pentru a se verifica dacă cele reclamate se confirmă. Subofiţerul cu pricina, agentul şef Cătălin Costel Radu, a fost găsit două ore mai târziu la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc şi pus să sufle în alcooltest. Rezultatul: concentraţie de alcool de 0,81 la mie în aerul expirat.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daţi-i de gol pe „miliţieni”!.
 Vizualizări articol: 1302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Daţi-i de gol pe „miliţieni”!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corb la corb trimis de
(31 oct 2007, 22:39:49
daca ar fi sa.i eliminati pe cei certati cu legea(care cic� pentru ei nu e valabila), ar trebui inlocuiti marea majoritate, dar..."corb la corb nu.si scoate ochii", totul se musamalizeaza...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei