Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Renate Weber se va întâlni cu locuitorii din Suceava şi Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Candidatul PNL pentru Parlamentul European, Renate Weber, care ocupă prima poziţie pe lista acestui partid, va fi prezentă joi, 1 noiembrie a.c., în judeţul Suceava. Potrivit spuselor preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, Weber urmează să participe la două întâlniri, cu populaţia din Suceava şi Rădăuţi.

Zarojanu a spus că, potrivit programului stabilit, joi, între orele 14:00 şi 15:00, Renate Weber se va întâlni cu membrii şi cu simpatizanţii PNL din municipiul Suceava. De asemenea, după această întâlnire, care va avea loc în sala mică a Casei de Cultură din Suceava, candidatul PNL pentru Parlamentul European va vizita Universitatea „Ştefan cel Mare”, prilej cu care va avea discuţii şi cu studenţii suceveni.

„Aşteptăm ca la aceste întâlniri să participe şi reprezentanţi ai societăţii civile, în condiţiile în care doamna Weber a activat o perioadă îndelungată în acest domeniu”, a spus preşedintele PNL Suceava.

Angela Zarojanu a declarat că tot joi, Renate Weber se va deplasa şi în Rădăuţi, unde va participa la o întâlnire cu locuitorii acestui municipiu, care va avea loc între orele 17:00 şi 18:00, la biblioteca locală.

„Părinţii Renatei Weber sunt din Rădăuţi, şi mai mult, ea a lucrat câţiva ani în acest municipiu. Dumneaei ne-a spus că este legată de aceste locuri, şi din acest motiv a dorit să viziteze acest municipiu şi să se întâlnească cu rădăuţenii”, a declarat Anela Zarojanu.

Lista PNL pentru alegerile europarlamenare din data de 25 noiembrie 2007 este deschisă de Renate Weber, aceasta fiind urmată de Daniel Dăianu, Adina Vălean Cristian Buşoi, Ramona Mănescu, Magor Imre Csibi, Stejărel Olaru, Iulia Huiu, Horia Toma şi Cristian Anghel. Pe lista PNL se regăseşte şi prorectorul Universiţăţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Aurel Burciu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renate Weber se va întâlni cu locuitorii din Suceava şi Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renate Weber se va întâlni cu locuitorii din Suceava şi Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei