Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiuni

PNL îi va informa pe suceveni despre rolul europarlamentarilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Liberalii îi vor informa pe locuitorii municipiului Suceava despre rolul şi obligaţiile pe care europarlamentarii români le vor avea în Parlamentul European.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, care a precizat că în paralel cu campania de promovare a candidaţilor liberali la aceste alegeri, membrii echipei liberale vor oferi informaţii şi despre modul de funcţionare a instituţiilor europene, şi despre modul în care viitorii europarlamentari vor reprezenta România în Europa.

„Din discuţiile avute până în prezent cu locuitorii municipiului Suceava, am constatat că unii dintre ei nu ştiu exact care va fi rolul acestor europarlamentari. Din acest motiv, membrii noştri de partid vor oferi toate informaţiile necesare pentru ca populaţia să cunoască instituţiile europene, şi mai mult să înţeleagă că este extrem de important să se prezinte la vot”, a spus preşedintele PNL Suceava.

Angela Zarojanu a spus că prima întâlnire electorală a PNL Suceava a fost organizată în cartierul Iţcani. Aici, spune Zarojanu, o mare parte dintre cei cu care membrii echipei de campanie au discutat, au declarat că apreciază rezultatele liberalilor, şi îi cunosc pe candidaţii PNL pentru alegerile eroparlamentare.

„Am dorit să organizăm această primă întâlnire în cartierul Iţcani, pentru că de multe ori, locuitorii acestuia au reclamat şi consideră că sunt lăsaţi la urmă. Din acest motiv am vrut ca acţiunile noastre din campanie să debuteze în acest cartier, şi am rămas plăcuţi impresionaţi să vedem că sucevenii ştiu care este programul liberal pentru viitorii europarlamentari”, a spus Zarojanu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL îi va informa pe suceveni despre rolul europarlamentarilor.
 Vizualizări articol: 878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL îi va informa pe suceveni despre rolul europarlamentarilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei