Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fatalitate

S-a aruncat de la etajul VII al Spitalului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Un bolnav psihic s-a aruncat luni seară de pe geamul unei toalete situate la etajul VII al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde se află secţia ORL. Victima, cunoscută cu afecţiuni psihice, se afla la a treia tentativă de sinucidere în aceeaşi zi şi a murit pe loc din cauza impactului dur cu solul. Dumitru G., în vârstă de 40 ani, din Ilişeşti, a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul SJU Suceava în cursul zilei de luni, 29 octombrie, la ora 19.00, după două tentative de sinucidere eşuate.

Prima oară, bărbatul a încercat să-şi pună capăt zilelor înghiţind 20 din pastilele pe care le lua în mod frecvent pentru tratarea afecţiunii psihice de care suferea. Ulterior, el şi-a tăiat gâtul cu o lamă, leziune care l-a şi adus pe mâna medicilor de la Spitalul Judeţean. Dumitru G. a venit la această unitate însoţit de mama sa, iar la recomandarea medicilor de la Urgenţă a fost trimis în secţia ORL pentru a i se coase rana pe care şi-o provocase singur în zona gâtului. După o intervenţie care a durat circa 45 de minute, bărbatul a cerut să meargă la toaletă, de unde însă nu avea să se mai întoarcă.

 

S-a sinucis în timp ce medicii îi completau hârtiile pentru transferul la Psihiatrie

 

Potrivit doctorului Corneliu Dumitrescu, şeful secţiei ORL, victima s-a aruncat în gol chiar în momentul în care i se întocmeau documentele necesare transferării sale în secţia de Psihiatrie a unităţii.

„Pacientul prezenta o rană în zona gâtului, de circa 2 cm profunzime. Viaţa nu-i fusese pusă în pericol, dar vasele principale de sânge puteau fi atinse dacă se apăsa lama puţin mai tare, caz în care decesul s-ar fi produs la scurt timp. Plaga se întindea de o parte şi alta a gâtului şi trebuia cusută de urgenţă. Am făcut acest lucru, după care ne-am apucat să-i facem transferul la Psihiatrie. În timp ce noi îi scriam hârtiile, el s-a dus la toaletă şi s-a aruncat de pe geam. Gestul a fost descoperit de către mama sa care, după câteva minute, văzând că nu mai iese, a intrat în toaletă. A găsit toaleta goală şi geamul deschis şi, dându-şi seama de ce se întâmplă, ne-a alertat”,  a povestit medicul sucevean. 

Impactul dur cu solul i-a fost fatal lui Dumitru G.. Bărbatul a murit din cauza leziunilor grave suferite, până la venirea cadrelor medico-sanitare de la Unitatea de Primire a Urgenţelor, care nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Cazul său se află în atenţia organelor de Poliţie, care au întreprins cercetări cu privire la împrejurările decesului.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a aruncat de la etajul VII al Spitalului Judeţean.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
S-a aruncat de la etajul VII al Spitalului Judeţean2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei