Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2009 - Anul XIV, nr. 101 (4087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alice In Chains va lansa un nou album în septembrie

Legendara trupă americană grunge Alice In Chains a finalizat înregistrările pentru cel mai recent material discografic care va fi lansat în luna septembrie, informează nme.com.

Acesta va fi primul album al trupei după decesul fostului solist Layne Staley, în 2002. Pentru înregistrările acestui material, trupa Alice In Chains a apelat la William DuVall, solistul trupei Come With The Fall.

"E o mare realizare. M-am alăturat unui grup care are o identitate puternică şi o moştenire puternică", a declarat William DuVall pentru Los Angeles Times.

Layne Staley, fostul solist al trupei Alice In Chains, a fost găsit decedat în locuinţa sa din Los Angeles, în aprilie 2002, din cauza unei supradoze.

Trupa a decis să se reunească în 2005, după ce a susţinut o serie de concerte de caritate, cu mai mulţi solişti invitaţi.

Alice In Chains este o trupă rock americană, înfiinţată în Seattle, în 1987, de chitaristul Jerry Cantrell şi de solistul Layne Staley. Deşi a fost asociată cu genul grunge, stilul trupei a încorporat numeroase elemente de heavy metal.

Trupa a devenit celebră pe plan mondial şi a făcut parte din curentul grunge de la începutul anilor 1990, alături de nume sonore ale acestui gen, precum Nirvana, Pearl Jam şi Soundgarden. Alice In Chains a fost una din cele mai de succes formaţii ale anilor \'90 şi a vândut peste 14 milioane de albume numai în Statele Unite, a lansat două albume ce au ajuns pe prima poziţie în clasamentul Billboard 200 - "Jar of Flies" şi "Alice In Chains" - şi a primit şase nominalizări la premiile Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alice In Chains va lansa un nou album în septembrie.
 Vizualizări articol: 411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alice In Chains va lansa un nou album în septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei