Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2011 - Anul XVI, nr. 218 (4816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet a lansat în Europa noul Malibu

Chevrolet îşi aniversează centenarul, a fost până acum plin de veşti pozitive, inovații şi realizări de excepţie, demne de a fi sărbătorite. A patra companie producătoare de autovehicule din lume a sosit la Frankfurt cu câteva modele în premieră. De departe cea mai importantă este apariția noului vârf de gamă Malibu.

„La ediţia din 2011 a Salonului Auto de la Frankfurt, Chevrolet va prezenta o perspectivă echilibrată asupra direcţiei în care se îndreptă marca. Aşteptăm cu mare interes cel mai mare salon auto de pe continent, având două modele pregătite pentru producţia de serie, prezentate în premieră în Europa şi două concepte avangardiste ce urmează a fi expuse”, declară Wayne Brannon, Preşedinte şi Director Executiv al Chevrolet Europe.

Dintre autovehiculele ce vor fi expuse, patru modele merită o atenţie deosebită: ultima versiune a modelului Malibu, noua navă amiral a companiei Chevrolet pe piaţa europeană, care îi va permite să îşi mărească cota de piață în segmentul autovehiculelor din clasa medie. Modelul Malibu va fi pus în vânzare începând de anul viitor.

 

Modelul Malibu, noua navă amiral a companiei Chevrolet în Europa

Noul model Malibu va aduce o valoare dovedită şi o imagine  premium  în segmentul autovehiculelor de clasă medie din Europa. Cu un coeficient aerodinamic apropiat de valoarea 0,28 a modelului Volt, noua navă amiral a companiei Chevrolet în Europa va fi unul dintre cele mai eficiente modele din punct de vedere aerodinamic din întreaga gamă de autovehicule.

Ampatamentul de 2.737 mm şi ecartamentul de 1.577 mm îi conferă modelului Malibu o alură atletică şi un habitaclu spaţios. Structura solidă a caroseriei cu un înalt grad de rigiditate permite o reglare precisă şi un control dinamic al autovehiculului, acestea fiind cheia ce stă la baza caracteristicilor excelente de manevrabilitate si rulare ale modelului. 

Interiorul modelului Malibu este caracterizat printr-un design complet nou, cu post de conducere dublu, fiind creat astfel un mediu primitor, spaţios şi confortabil. Rafinamentul spaţiului interior este completat de inserţiile de metal sau crom, de iluminarea ambientală subtilă de-a lungul panoului de instrumente și în spaţiile de depozitare, precum şi de cusăturile contrastante ale tapițeriei.

Clienţii vor avea posibilitatea de a alege între două variante de motorizări economice și puternice, cu 4 cilindri, pe benzină sau diesel, cu o capacitate de 2 litri şi o putere de 164 CP, respectiv de 2,4 litri cu o putere de 169 CP. Noul model Malibu va fi disponibil pe piaţa europeană atât cu transmisie manuală, cât şi automată, începând din anul 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet a lansat în Europa noul Malibu.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet a lansat în Europa noul Malibu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei