Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2011 - Anul XVI, nr. 218 (4816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Skoda Fabia și Fabia Combi se înnoiesc din noiembrie

Skoda anunță câteva schimbări pentru modelul de clasă mică Fabia. Acestea se traduc printr-un nou motor diesel, o paletă de culori la exterior mai bogată, discuri de frână pentru puntea spate și opțional o suspensie sport. 

Începând cu a două jumătate a lunii noiembrie, va fi disponibilă şi versiunea Green Tec cu propulsorul diesel 1.6 TDI/66 kW CR DPF. În ceea ce priveşte Roomster Green Tec, pot fi alese motoarele 1.2 TSI/63 kW şi 1.2 TSI/77 kW. Pe lângă alte caracteristici, toate aceste motoare sunt combinate cu un sistem Start-Stop, în timp ce recuperarea energiei de frânare le creşte eficienţa chiar mai mult. Consumul de carburant va descreşte semnificativ, în timp ce tehnologia GreenLine scade emisiile de CO2 cu până la zece procente.

Două noi culori pentru caroserie, denumite “Platinum Gray” şi “Lava Blue”, măresc lista de opţiuni pentru Fabia. Roomster va primi noi culori metalizate “Lava Blue” şi “Malachite Green”. De asemenea, Fabia Combi GreenLine va dispune de discuri de frână pe spate şi de suspensia standard. Suspensia sport va fi oferită opţional.

Alături de modelele sportive RS, pentru care dotările au fost extinse cu pachetul opţional “Black Package”, care va include o grilă a radiatorului cu ramă neagră şi faruri cu geamuri închise la culoare, şi Monte Carlo Edition, modelul special Family, al gamei Fabia, şi-a extins oferta. Atractivele versiuni Scout, care vor atrage privirile pe orice drum, cu luminile de zi cu LED şi un design off-road atractiv, vor completa gama Fabia.

Fabia și Fabia Combi prezintă un design distins şi modern. Interioarele lor sunt foarte variabile şi oferă volume de încărcare care doboară recorduri. Aproape că nu există sarcini, în materie de transport, cărora Fabia Combi nu le poate face faţă cu volumul pentru bagaje, care se situează între 505 şi 1.485 litri. Sistemul de scaune VarioFlex, din spate, permite o configurare foarte flexibilă a interiorului, cu un număr maxim de scaune, cu mai mult confort sau cu cel mai mare volum posibil de încărcare.

Motoarele 1.2 TDI CR ale versiunilor GreenLine sunt printre cele mai eficiente propulsoare diesel din acest segment foarte competitiv. Performanţele motorului cu 3 cilindri se ridică la 75 CP, atingând cuplul maxim de 180 Nm la 2.000 rpm. Fabia şi Fabia Combi pot călători 100 de kilometri cu un consum mixt de 3,4 litri.

Motorul de top pentru gama Fabia, adică propulsorul cu patru cilindri şi dublă supraalimentare, al versiunii Fabia RS, produce 132 kW şi 250 Nm de la 2.000 la 4.500 rpm, chiar dacă acesta dispune de o cilindree de numai 1,4 litri. Consumul mediu al acestui motor este de 6,2 litri pentru 100 de kilometri, iar emisiile de CO2 se ridică la doar 148 g/km. Transmisia automată, cu dublu ambreiaj, DSG, care poate fi combinată cu multe dintre motoare, creşte agilitatea şi eficienţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Skoda Fabia și Fabia Combi se înnoiesc din noiembrie.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skoda Fabia și Fabia Combi se înnoiesc din noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei