Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2008 - Anul XIII, nr. 215 (3896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fiat Qubo, disponibil în România din 2009

Producătorul auto italian Fiat a lansat, miercuri seară, un nou automobil pentru pasageri, denumit Fiorino Qubo, derivat din vehiculul comercial uşor Fiorino, maşină care va fi disponibilă în România din prima parte a anului viitor.

Fiorino Qubo poate fi echipat cu două motoare, unul pe benzină şi unul pe motorină, preţurile în majoritatea statelor europene fiind cuprinse între 12.500 şi 14.000 de euro, inclusiv TVA. Potrivit oficialilor AutoItalia, importatorul Fiat în Romania, este posibil ca preţurile pe plan local sa fie mai mici decât cele anunţate de producător.

Propulsorul pe benzină, de 1,4 litri, dezvoltă 73 de cai putere (CP), iar cel diesel, de 1,3 litri, are 75 CP. Aceste motoare vor putea fi comandate cu două versiuni de echipare, Active şi Dynamic.

Pentru ambele motorizări reviziile tehnice periodice se vor realiza la fiecare 30.000 de kilometri.

Qubo are o capacitate a portbagajului de 650 de litri, iar cu bancheta spate rabatată se poate ajunge la un volum de 2.500 de litri.

Prin noul model lansat, miercuri, în Sardinia, Italia, Fiat vrea să atragă clienţii de vehicule mici de familie cum ar fi Renault Modus şi Nissan Note, precum şi clienţii de maşini compacte (clasă C).

Ţinta de vânzări la nivel mondial este de 20.000 de unităţi pe an în primul an de comercializare. Primele pieţe în care va pătrunde modelul sunt Franţa, Austria şi Ungaria, urmând ca apoi Fiorino Qubo să fie introdus în aproape toate statele europene.

Directorul general executiv al Automobile Fiat, Lorenzo Sistino, a declarat, miercuri seara, agenţiei MEDIAFAX, că pe unele pieţe, Fiorino Qubo va fi echipat cu instalaţii de gaz natural comprimat (CNG).

De asemenea, Sistino a mai spus că noul model Fiat nu va avea o versiune cu şapte locuri şi nici una cu tracţiune 4x4.

Anul trecut divizia de automobile a grupului Fiat a înregistrat venituri de 26,8 milioane de euro, în creştere cu 13,1% faţă de 2006.

Grupul Fiat este reprezentat în România de importatorul AutoItalia, care aduce mărcile Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Fiat Vehicule Comerciale, precum şi brandul coreean SsangYong şi motocicletele japoneze Honda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiat Qubo, disponibil în România din 2009.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiat Qubo, disponibil în România din 20090.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei