Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţiile politicienilor la anunţul lui Iliescu

Stolojan: Nu vă faceţi iluzii că dispare din viaţa politică. Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, ieri, despre anunţul lui Ion Iliescu privind neparticiparea la alegerile parlamentare din toamnă, că nu are trebui să îşi facă nimeni iluzii, întrucât acesta nu va dispărea din viaţa politică.

"Tranziţia îşi urmează cursul de închidere în România. Mi se pare firesc, la o anumită vârstă, să te retragi. Dar nu vă faceţi nici o iluzie că domnul Iliescu dispare din viaţa politică", a declarat Theodor Stolojan.

El a precizat că Ion Iliescu este fost şef de stat şi "are în continuare logistica necesară asigurată de legile ţării noastre pentru foştii şefi de stat".

"După cum îl ştiţi, îşi va exprima punctele de vedere în politică în continuare", a adăugat prim-vicepreşedintele PDL.

 

Geoană: Am încredere în judecata lui Iliescu. Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, ieri, că are foarte mare încredere în judecata preşedintelui de onoare al formaţiunii, Ion Iliescu, şi s-a declarat convins că fostul şef de stat a cântărit foarte bine înainte de a anunţa că nu mai candidează la parlamentare.

"Am foarte mare încredere în judecata lui Ion Iliescu şi sunt convins că a cântărit foarte bine înainte de a face acest anunţ", a precizat Geoană.

El a arătat că anunţul făcut de Ion Iliescu nu echivalează cu o pierdere pentru PSD, întrucât preşedintele de onoare al formaţiunii va rămâne alături de partid.

Liderul social-democraţilor s-a arătat convins că Ion Iliescu ar fi câştigat cu siguranţă un nou mandat de parlamentar.

 

Stoica spune că Iliescu nu candidează de frică. Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, ieri, că, deşi Ion Iliescu spune că nu frica este motivaţia pentru care nu va participa la alegerile din toamnă, pe sistem uninominal, "de obicei chelu' îşi pune mâna în cap", iar Iliescu a dat asigurări că nu îi este teamă.

Valeriu Stoica a declarat că nu este surprins de anunţul făcut de Ion Iliescu, privind neparticiparea la alegerile parlamentare din toamnă, întrucât, aşa cum a motivat această decizie, Ion Iliescu se teme, de fapt, de confruntarea într-un colegiu uninominal.

"Adevărata motivaţie a acestei decizii a lui Ion Iliescu este frica. Deşi spune că nu frica este motivaţia, de obicei chelu' îşi pune mâna în cap şi domnul Ion Iliescu a ţinut să ne asigure nu îi este frică de un colegiul uninominal, pentru că de fapt îi este frică de acest lucru", a spus Stoica.

 

 

Boc: O decizie personală care trebuie respectată. Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, ieri, cu privire la anunţul făcut de preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, respectiv că nu va mai candida la alegerile parlamentare, că decizia acestuia este una personală, care trebuie respectată.

Emil Boc a refuzat să facă alte declaraţii în legătură cu anunţul făcut de preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, în privinţa neparticipării acestuia la alegerile parlamentare.

 

Năstase: Sper să revină asupra deciziei. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase afirmă, pe blogul personal, că hotărârea lui Ion Iliescu de a nu mai candida la alegerile parlamentare trebuie respectată, dar că speră să revină asupra deciziei.

"Postarea preşedintelui Ion Iliescu de ieri a declanşat deja valuri pe scena politică. Anunţul neparticipării sale la alegerile parlamentare vine din partea unui om care a făcut foarte multe pentru România, ca preşedinte de ţară, preşedinte de partid şi ca parlamentar. Decizia sa este una personală şi trebuie, din acest punct de vedere, respectată, deşi eu sper să revină asupra ei!", declară Adrian Năstase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reacţiile politicienilor la anunţul lui Iliescu.
 Vizualizări articol: 439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reacţiile politicienilor la anunţul lui Iliescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei