Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reclamaţie

Furt cu prejudiciu de 10.000 de lei, dintr-o locuinţă a cărei cheie se afla la poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu o cheie aflată la camera de corpuri delicte a poliţiei a fost comis un furt dintr-o locuinţă, fiind sustrase bunuri de aproape 10.000 de lei.

Cheia respectivă a fost găsită la mijlocul lunii trecute, în urma unor percheziţii făcute pentru anihilarea unei grupări de hoţi care acţiona în comunele din zona Rădăuţi.

Dacă, în primă fază, anchetatorii nu ştiau de unde este cheia respectivă, care a fost găsită la percheziţia făcută pe 12 martie a.c. acasă la unul dintre suspecţi, Gheorghe Băcilă, din Arbore, ei au aflat în urmă cu două zile, când la poliţie a venit Domnica H., de 68 de ani, din aceeaşi localitate.

Respectiva a declarat că are o casă nelocuită pe raza comunei, iar în perioada 4-31 martie a.c., interval în care nu a mai trecut pe la locuinţă, persoane necunoscute au pătruns în imobil cu chei potrivite şi au sustras un hidrofor, un boiler din inox pe lemne construit manual, o plită, o butelie de aragaz, o pompă submersibilă, o mașină de șlefuit, o mașină de cusut, o mașină de tocat carne, un fier de călcat, obiecte de veselă: lighene, oale, set cafea, covoare, îmbrăcăminte, bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Cheia găsită la percheziţia de la domiciliul suspectului, cercetat în alte cauze privind furturi din locuințe comise în comuna Arbore, se potriveşte la yala de la uşa casei reclamantei.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Arbore”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furt cu prejudiciu de 10.000 de lei, dintr-o locuinţă a cărei cheie se afla la poliţie.
 Vizualizări articol: 2403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Furt cu prejudiciu de 10.000 de lei, dintr-o locuinţă a cărei cheie se afla la poliţie3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei