Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Minţi bolnave

Bătrână violată în propria casă de doi necunoscuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 68 de ani a reclamat la Poliţie că a fost violată de doi tineri necunoscuţi, care i-au intrat în casă în toiul nopţii şi au obligat-o să întreţină raporturi sexuale.

O întreagă echipă de criminalişti încearcă să dea de urma autorilor, rămaşi până în prezent neidentificaţi.

Toată povestea, susţine bătrâna, s-a petrecut în noaptea de 14/15 ianuarie a.c., în comuna Baia.

Victima, Floarea S., din localitate, le-a povestit poliţiştilor că, în miez de noapte, doi tineri necunoscuţi i-au intrat în casă şi au violat-o. Bătrâna a mărturisit că i-a fost frică să se împotrivească celor doi, aceştia ameninţând-o cu moartea. După ce şi-au satisfăcut poftele bolnave, mai povesteşte femeia, violatorii au plecat din casă, dispărând cu tot cu telefonul mobil al victimei.

O echipă de judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava s-au deplasat, ieri, la Baia, pentru a căuta probe care să-i ducă pe urmele violatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână violată în propria casă de doi necunoscuţi.
 Vizualizări articol: 2498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Bătrână violată în propria casă de doi necunoscuţi2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Viol trimis de
(17 ian 2008, 12:57:59
Castrarea, pedeapsa cea mai dura pt. ei. puscaria nu le foloseste la nimic. Ies de acolo si mai inversunati. Castrati, obligati sa nu paraseasca localitatea citiva ani buni, sa-i huleasca toata lumea, sa se uite la ei ca la niste ciume , sa vedeti ce se linistesc. Le sare si sexul si bautura, toate.
2.   Scursuri ale societatii. trimis de
(17 ian 2008, 13:39:37
De ce sunteti voi barbatii porci?!
2.1  RE: Scursuri ale societatii. trimis de
(17 ian 2008, 15:06:27
De ce? Pt ca asa o fi modelul unora din fabricatie... Dar tu de ce generalizezi? Tatal tau, fratele tau, prietenul/sotul tau au f***t si ei babe? Ma cunosti pe mine si stii ca in tineretile mele am tavalit babe prin papushoi? Bagi tu mana in foc ca toti barbatii sunt porci???

Si eu pot sa zic foarte usor ca toate femeile sunt proaste si nu stiu sa conduca nici un mouse daramite o masina...Dar as fi porc si evident m-as insela pentru ca as GENERALIZA!

Pricepi matale cum sta treaba?

P.S. Sub nici o forma nu le apar pe cele doua creaturi care au fost in stare de asa ceva. Nici macar nu i-as califica drept barbati, pt ca un barbat in purul sens al cuvantului nu ar putea face asa ceva. Sunt niste dejectii ale societatii carora dupa o cinzaca de alcool sanitar, le-au venit hachitele, si aveau de ales: ori si-o trageau intre ei, ori....

Daca vreo curte judecatoreasca ar vrea sa le taie ouale, mainile si picioarele, eu as fi de acord.
3.   Recunosc trimis de
(17 ian 2008, 14:45:32
Io si fratele meu Dumitru Mezinu am ****t baba sex oral.si anal ca in **** nu i-am dat
4.   . trimis de
(17 ian 2008, 21:37:25
nebuni... astia nu`s in stare sa arda ceva mai bun... doar babe, oi si capre... oare le agata de pe net?
5.   Rusine trimis de
(18 ian 2008, 02:24:58
citesc zilnic ziarele Romaniei,am stiut povestea cu capra riioasa,cu ograda vecinilor,cu birna din ochiul ... Daca un roman realizeaza ceva mai mult decit alt roman,poate e mai norocos sau poate mai inspirat, dar neinspiratul sau nenorocosul are dreptul la replica aducind cuvinte murdare, jignind fiind acceptat de mass-media si facind fun.Comentarii peste comentarii toti sunteti niste capacitati intelectuale dar va lipseste educatia,bunul simt si respect fata de semenii vostri.Ati mai ramas o mana de romani in tara voastra,poate cei mai destepti, dar lasa de dorit atitudinea comentatorilor.Daca sunteti atit de destepti de ce va puneti cu "prostimea"? Comentati ba pe Primar,ba pe Dr.X .Un om inteligent nu se impiedica de toate ce se intimpla,aveti doar scuipat la furca dar nu si initiative spre a arata ca sunteti superiori celor pe care ii muscati.Felicitarile mele si ale familiei fam.Dr Creteanu pentru initiativa dvs.de a sprijini financiar pe cele doua maicute in continuarea educatie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte