Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În câteva zile

Antena 1 Suceava se mută la Prima TV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Punct final în telenovela Antena 1 Suceava. După mai bine de trei săptămâni în care soarta postului de televiziune Antena 1 Suceava s-a jucat dur, inclusiv pe căi politice, lucrurile s-au limpezit în cursul zilei de ieri.

Gheorghe Biholar, administratorul SC Intermedia SRL Suceava, a anunţat că a cumpărat licenţa deţinută de Tele M, ceea ce va permite televiziunii patronată de el să emită în eter pe o frecvenţă proprie. „Vom prelua toate echipamentele deţinute de cei de la Tele M, iar în aproximativ 10 zile cred că vom putea emite în eter. Între timp vom rezolva şi problema schimbării proprietarului licenţei, acte care trebuie să ajungă la Consiliul Naţional al Audiovizualului”, a spus Biholar. Acesta a menţionat că în zilele următoare se va bate palma şi cu reprezentanţii Prima TV Bucureşti. Prin această colaborare, viitorul post condus de Gheorghe Biholar va putea emite pe frecvenţa Prima TV.

„Încă nu am semnat contractul cu cei de la Prima TV, dar discuţiile sunt avansate şi este doar o chestiune de zile. Cert este că vom primi intervale orare mai mari şi mai bune decât cele stipulate în contractul cu Antena 1 pentru a difuza emisiunile noastre”, a precizat Gheorghe Biholar.

Numele viitorului post de televiziune nu este cunoscut încă, dar va fi stabilit în curând, de comun acord cu angajaţii care au realizat emisiunile la Antena 1 Suceava şi care şi-au dat acordul de a continua la firma lui Biholar. Până acum, dintre vechii angajaţi doar doi au plecat de la SC Intermedia SRL Suceava. Aceştia sunt soţii Ovidiu şi Ancuţa Rusu, despre care Gheorghe Biholar spune că şi-au arătat disponibilitatea de a realiza şi pe viitor emisiuni la postul de televiziune ce va emite din noiembrie.

 

Emisia postului Antena 1 Suceava, întreruptă din 4 octombrie

 

Antena 1 Suceava nu mai emite din 4 octombrie, când reprezentanţii firmei Intact, patronată de familia Voiculescu, au trimis un fax pe adresa Intermedia. Conform acestui act, firmei sucevene i-a fost interzis să mai utilizeze frecvenţa Antenei 1, fără alte explicaţii. Speculaţiile apărute pe plan local arată că totul a plecat de la Costel Ignătescu, liderul Partidului Conservator Suceava. Acesta l-ar fi determinat pe Dan Voiculescu să ia decizia de a-l forţa pe Gheorghe Biholar să renunţe la firma Intermedia pentru ca aceasta să ajungă cu oameni şi echipamente în mâna lui Costel Ignătescu. Manevra era menită să asigure Partidului Conservator o popularizare eficientă a acţiunilor din judeţul Suceava, în perspectiva alegerilor europarlamentare, locale şi generale. De altfel, unii dintre cei care au lucrat pentru Antena 1 Suceava au primit telefoane din partea soţilor Ignătescu prin care li s-ar fi propus să lucreze pentru viitorul post local al Antenei 1.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antena 1 Suceava se mută la Prima TV.
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Antena 1 Suceava se mută la Prima TV4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei