Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, unor membri ai partidului lui Merkel: Menţinem poziţia pentru întărirea statului de drept

Miercuri, 3 Aprilie 2013 (15:58:57)

 Preşedintele Traian Băsescu a primit, miercuri, la Cotroceni, o delegaţie de parlamentari germani din formaţiunea CDU-CSU, a cancelarului Angela Merkel, el asigurând că "poziţia proeuropeană a ţării noastre a rămas neschimbată", inclusiv privind întărirea instituţiilor statului de drept.

"Membrii Parlamentului German au dorit să cunoască perspectivele politice din România, dar şi detalii despre parcursul european al ţării noastre. În cadrul discuţiilor, domnul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că poziţia proeuropeană a ţării noastre a rămas neschimbată, atât din perspectiva întăririi instituţiilor statului de drept, cât şi din prisma solidarităţii cu deciziile europene referitoare la reducerea efectelor crizei economice", menţionează un comunicat al Preşedinţiei transmis MEDIAFAX.

Şeful statului a afirmat că, pe plan european, priorităţile României rămân aderarea la spaţiul Schengen şi adoptarea monedei euro.

De asemenea, preşedintele Băsescu a spus că apreciază rolul pe care Germania l-a jucat în ultima perioadă pentru stabilitatea Uniunii Europene, sprijinul astfel oferit în timpul crizei economice şi financiare fiind esenţial.

"Parlamentarii germani şi-au exprimat aprecierea pentru poziţia preşedintelui României. Totodată, ei au spus că poziţionarea europeană a României reprezintă un sprijin direct şi nemijlocit la procesul decizional orientat spre unitate şi solidaritate privind viitorul Europei", se mai arată în comunicatul Preşedinţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, unor membri ai partidului lui Merkel: Menţinem poziţia pentru întărirea statului de drept.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, unor membri ai partidului lui Merkel: Menţinem poziţia pentru întărirea statului de drept0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei