Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iul 2012 - Anul XVII, nr. 165 (5070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta îl ironizează pe Băsescu: Armata este cu noi sau în cazărmi? Se trage deja de pe acoperiş?

Miercuri, 18 Iulie 2012 (15:13:15)

Premierul Ponta l-a întrebat, în glumă, pe secretarul de stat de la Apărare Dan Tătaru, dacă "armata este în cazărmi" sau dacă "se trage de pe acoperiş", premierul ironizând astfel afirmaţia făcută de Băsescu la Gândul.live, conform căruia în România ar fi fost o "execuţie militară cu mască legală".

"Armata este cu noi sau în cazărmi ? Sau se trage deja de pe acoperişuri ", l-a întrebat, zâmbind Ponta, pe secretarul de stat în Ministerul Apărării Dan Tătar, la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Gândul. live, că s-a ferit până în prezent să catalogheze schimbările politice actuale ca fiind "o lovitură de stat" deşi, în opinia sa, există astfel de premise.

"M-am ferit (să-i spun lovitură de stat-n.r.) şi încă mă feresc, pentru că acest cuvânt este greu din gura unui şef de stat ales, fie el şi suspendat - «lovitură de stat» - deşi dacă ne uităm ce s-a întâmplat…În America de Sud, probabil că un pluton de militari ar fi ocupat televiziunea, alt pluton ar fi ocupat radioul, alt pluton ar fi ocupat Monitorul Oficial şi alt pluton ar fi ocupat Parlamentul şi ar fi spus «Nu mai votaţi după Constituţie, votaţi după ordonanţele, după decretele lege date de dictator» Aici s-au dat ordonanţe, execuţia a fost militară, dar sub masca legală. Încă mă feresc să etichetez acţiunea, dar ea este etichetată ca atare, ca fiind lovitură de stat, de toată presa serioasă a lumii şi de foarte mulţi politicieni" a spus Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta îl ironizează pe Băsescu: Armata este cu noi sau în cazărmi? Se trage deja de pe acoperiş?.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta îl ironizează pe Băsescu: Armata este cu noi sau în cazărmi? Se trage deja de pe acoperiş?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei