Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iul 2012 - Anul XVII, nr. 165 (5070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Odyssey a lansat videoclipul oficial al piesei „Rana”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Una dintre cele mai cunoscute formaţii sucevene, Odyssey, a lansat recent videoclipul oficial al ultimului cântec al formaţiei, „Rana”. Compusă de liderul trupei, Cristi Rangu, piesa este fără doar şi poate unul dintre cele mai frumoase cântece ale formaţiei. Aşa cum povesteşte Cristi Rangu, dar şi cum sugerează şi titlul, noua piesă Odyssey este despre rănile „mai mici sau mai mari pe care le avem fiecare dintre noi”.

„Depinde cum priveşti în retrospectivă. Şi rănile pot să fie de mai multe feluri. Piesa poate să se muleze pe personalitatea şi trăirile fiecăruia. O asculţi şi poţi să te identifici cu ea din mai multe puncte de vedere”, spune Cristi Rangu.

Tot el povesteşte că şi videoclipul piesei a fost creat pe ideea a două personaje care trăiesc în două lumi diferite, care nu pot să se întâlnească sau să se atingă, singura legătură între ei fiind acest cântec. Videoclipul este o producţie a suceveanului Ovidiu Grămesc, la partea de regie implicându-se şi liderul trupei Odyssey. Pe lângă membrii acestei formaţii, în formula veche, în videoclip mai apare şi actriţa Corina Georgiana Borş. Cristi Rangu ne-a spus că videoclipul nu va avea o lansare oficială, el putând fi văzut doar pe You Tube.

Deşi noua piesă poate concura cu orice hit românesc „la modă” în momentul de faţă, liderul trupei Odyssey este sceptic cu privire la o mediatizare pe plan naţional a videoclipului.

„Este greu de intrat, pentru că lumea nu doarme vara. Nu mai e loc şi de altceva. Muzica e la soare, la mare, la plajă. Totul merge spre picioare, nu spre inimă sau cap. Am vrut să facem un videoclip la această piesă pentru că impactul e mult mai mare. Iar publicul dacă simte că e o piesă cinstită şi pornită din trăiri proprii, şi nu este despre vară, mare, somn şi lipsa somnului, atunci e super OK”, a mai precizat liderul trupei Odyssey.

 

Încă două videoclipuri până la sfârşitul anului

Pe de altă parte, trebuie spus că fanii acestei formaţii, fie că sunt din Suceava sau din întreaga ţară, vor avea încă două surprize până la sfârşitul acestui an. Cristi Rangu a anunţat că trupa Odyssey va mai scoate două videoclipuri până la finele anului, primul dintre acestea fiind la o piesă „total diferită de Rana, şi ca stil şi ca ritm”. „Sperăm să mai urmeze măcar două clipuri până la sfârşitul anului, şi după ce adunăm un număr de piese pe care le scoatem ca single-uri le prindem într-un album”, ne-a spus Cristi Rangu.

Trupa Odyseey are până în momentul de faţă două albume de studio, „Piatra de Hotar” şi „Povestitorul”, şi încă două videoclipuri oficiale, la piesele „Second Hand Blues” şi „Cel fără de nume (Nameless)”.

Componenţa actuală a formaţiei este Ana Cristina Leonte – vioară, voce, Ciprian Bârsă – tobe, voce, Relu Calcea – chitară, voce, Ilie Zugrav – chitară bass şi Cristi Rangu – chitară, voce. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Odyssey a lansat videoclipul oficial al piesei „Rana”.
 Vizualizări articol: 1991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Odyssey a lansat videoclipul oficial al piesei „Rana”5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei