Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iul 2012 - Anul XVII, nr. 165 (5070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Dumnezeu nu bate cu crampoanele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Credeam că e doar o impresie a mea, a unuia care oricum nu pune mare preţ pe îmbrăcăminte, dar iată că tot mai multe voci susţin că noul echipament al Stelei e urât. Fără viaţă în el, cu jambiere antijeg. Unii dintre dumneavoastră aţi prins primele televizoare color româneşti, pentru care se stătea la coadă câte şase luni. Numai culori nu erau alea, aveam să ne dăm seama mai târziu, când au ajuns şi pe la noi televizoare cu mărci adevărate. Cam aşa a fost senzaţia dată de echipamentul Stelei, de întoarcere în timp la Telecolor. Dar ştiţi ce? Fiindcă i-au bătut de bieţii stătători în ghete ai lui Stoicikov, a devenit echipamentul norocos! Eh, măcar să înceapă steliştii să facă spectacol, n-ar mai conta nici dacă ar fi rupţi în fund. Dar, lăsând la o parte estetica, campionatul a şi fost devansat de scandaluri. Pe lângă ăla artificial cu arbitrii, omul-orchestră s-a luat în gură cu Kapetanos. Ăsta, grecul, n-are de ce să-i poarte recunoştinţă lui Becali, şi nici frică. Aşa că a intrat şi el în corul celor care spun că Becali distruge Steaua. Păi normal că o distruge, bă grecoteiule, n-ai văzut că Steaua l-a şi dat în judecată?!Dar, fiindcă era o voce oarecum din interior, lui Becali i-a sărit ţandăra mai abitir ca-n alte dăţi, prilej cu care a slobozit nişte blestemăţii, cum îi stă bine cuviosului. Cică poate îi dă Dumnezeu vreo fractură! Bietul de el, să ne rugăm pentru sănătatea lui. Nu a lui Kapetanos, să fim înţeleşi. Pe vremuri, oameni cu bani, ca Becali, cumpărau indulgenţă de la clerici, ceea ce însemna că se pun bine cu divinitatea. Deşi nu mai există asemenea practici, probabil că Becali aşteaptă de sus reacţii de bun simţ la donaţiile sale. Pe urmă a dat-o mai pe omeneşte, deşi nu pe omenie: poate îi rupe capul un român adevărat. Asta nici nu e incitare la violenţă, vi se pare. E pur şi simplu simţ de anticipaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumnezeu nu bate cu crampoanele.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumnezeu nu bate cu crampoanele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei