Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2012 - Anul XVII, nr. 111 (5016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta l-a înlăturat pe Silvian Ionescu de la şefia Gărzii Naţionale de Mediu

Miercuri, 16 Mai 2012 (13:33:34)

Premierul Victor Ponta l-a înlăturat pe Silvian Ionescu de la şefia Gărzii Naţionale de Mediu şi a decis ca atribuţiile de conducere să fie exercitate de comisarul general adjunct al instituţiei, Daniel Bogdan, până la numirea unui nou conducătoral instituţiei.

"Bogdan Daniel-Marius, comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu, va exercita atribuţiile comisarului general , cu rang de secretar de stat, până la numirea conducătorului instituţiei", a anunţat, miercuri, Guvernul, fără a transmite însă detalii legate de eliberarea din funcţie a lui Silvian Ionescu.

În prezent, Garda Naţională de Mediu este condusă de Silvian Ionescu, numit în funcţie în ianuarie 2009. Ionescu a mai ocupat această funcţie din aprilie 2005 până în aprilie 2007, când a fost şef al Gărzii de Mediu, cu rang de secretar de stat în Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor condus de colega sa de partid, Sulfina Barbu (PDL).

Premierul a mai decis totodată ca Lidia Barac să fie eliberată din postul de secretar de stat la Ministerul Justiţiei, iar Denisa Oana Pătraşcu să fie numită secretar de stat la Ministerul Muncii.

Surse oficiale au declarat săptămâna trecută pentru MEDIAFAX că Denisa Pătraşcu (PNL) şi Alexandru Frăţean (PSD) ar putea fi secretari de stat la Ministerul Muncii.

Denisa Oana Pătraşcu (PNL) a mai fost secretar de stat la Ministerul Muncii, în perioada mai 2007 - decembrie 2008, în mandatul ministrului Paul Păcuraru.

Ea şi-a dat atunci demisia la trei luni după ce Paul Păcuraru a fost suspendat din funcţie ca urmare a începerii urmărirea penale faţă de acesta, pentru presupuse fapte de corupţie, dosar în care în decembrie 2011 Păcuraru a fost achitat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta l-a înlăturat pe Silvian Ionescu de la şefia Gărzii Naţionale de Mediu.
 Vizualizări articol: 402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta l-a înlăturat pe Silvian Ionescu de la şefia Gărzii Naţionale de Mediu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei