Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2012 - Anul XVII, nr. 111 (5016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Oboseală la volan

Accident pe DN 17, după ce un şofer a tăiat calea maşinii de pe sens opus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer care a virat stânga fără a da prioritate maşinii care circula din sens opus a provocat un accident rutier pe DN 17, în comuna Sadova, urmare a coliziunii unul dintre conducătorii auto fiind rănit destul de serios. Accidentul s-a produs luni dimineaţă, în jurul orei 5.50, foarte probabil oboseala la volan fiind cea care l-a făcut pe şoferul vinovat să greşească.

Conform anchetei poliţiei, Daniel Moldovan, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Târgu Mureş, aflat la volanul unei maşini Ford, care circula dinspre Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, a virat stânga, spre Rădăuţi, ieşind în faţa unei alte maşini Ford, condusă regulamentar din sens opus de Costel Tecliş, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Suceava. 

După impact, bărbatul în vârstă de 55 de ani, care era însoţit în maşină de unul dintre fiii săi, a acuzat dureri toracice şi cerebrale, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. De aici, victima a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, la dorinţa familiei.

Cătălin Tecliş, fiul conducătorului auto implicat în accident, a declarat: „La Spitalul din Câmpulung Moldovenesc i s-a făcut doar o rază şi două calmante, când el acuza dureri mari de cap şi toracice. Am fost nevoiţi să-l aducem la Spitalul Judeţean, pentru o tomografie”, a spus Cătălin Tecliş, nemulţumit de medicii din Câmpulung Moldovenesc. El a mai precizat că familia este nemulţumită şi de faptul că tatăl său a fost chemat la poliţie pentru a da declaraţii, deşi se afla în spital şi nu se simţea bine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident pe DN 17, după ce un şofer a tăiat calea maşinii de pe sens opus.
 Vizualizări articol: 3076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 31 voturi
Accident pe DN 17, după ce un şofer a tăiat calea maşinii de pe sens opus5.0531

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei