Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2012 - Anul XVII, nr. 111 (5016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Rădăuţi

Minoră răpită de pe stradă, obligată să se prostitueze şi filmată în timp ce făcea sex cu o altă tânără

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci tineri, printre care şi o fată, cu vârste cuprinse între 25 şi 31 de ani, au fost săltaţi, ieri dimineaţă, de ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, fiind acuzaţi că au răpit o minoră de pe stradă şi au dus-o într-o casă unde au ţinut-o sechestrată, obligând-o să se prostitueze.

Unul dintre proxeneţi a filmat-o pe victimă, o adolescentă în vârstă de 15 ani, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o tânără, iar un alt individ a postat filmuleţul pe internet.

Întreaga poveste a ajuns la urechile unor poliţişti din Rădăuţi care, în luna martie a acestui an, au sesizat structurile de combatere a crimei organizate.  

 

Luată de pe stradă cu forţa şi obligată să se prostitueze în casa unuia dintre proxeneţi

Toţi cei cinci suspecţi în acest caz, unul din municipiul Suceava, ceilalţi din Rădăuţi, au fost duşi ieri la audieri, la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava.

Potrivit unui comunicat al anchetatorilor, pe data de 15 august 2011, unul dintre tinerii reţinuţi ieri, C.B., în vârstă de 27 de ani, împreună cu alţi doi tineri, L.P., în vârstă de 30 de ani, şi  M.C.P., de 31 de ani, au abordat-o pe victimă în zona parcului central din municipiul Rădăuţi, cerându-i fetei să meargă cu ei. Adolescenta, care era fugită de acasă, i-a refuzat, însă tinerii au revenit a doua zi, au luat-o cu forţa şi au urcat-o într-un autoturism cu geamuri fumurii şi au dus-o până la locuinţa lui M.C.P.

„În acel imobil, minora  a fost sechestrată şi obligată să practice prostituţia în folosul suspecţilor pentru o perioadă de patru zile”, se arată în comunicatul anchetatorilor.

Printre cei cinci tineri săltaţi ieri se află şi unul în vârstă de 25 de ani, A.L.P., al cărui rol a fost acela de o păzi pe minora traficată pentru a nu fugi din casa în care era ţinută sechestrată.

 

Obligată să facă sex cu o tânără în vârstă de 30 de ani

Anchetatorii acestui caz arată că la patru zile după ce victima a fost răpită, unul dintre proxeneţi, L.P., a adus-o în casa în care minora era sechestrată pe o tânără în vârstă de 30 de ani, din municipiul Rădăuţi, şi prin ameninţarea cu acte de violenţă, a obligat-o pe adolescentă să întreţină relaţii sexuale orale cu cealaltă fată. Întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil, iar înregistrarea video, explică ofiţerii de caz, a fost postată ulterior pe internet, pe site-ul www.youtube.com.

Cei cinci tineri care au abuzat-o sexual pe minora în vârstă de 15 ani sunt cercetaţi pentru pornografie infantilă prin sisteme informatice, viol şi trafic de minori.

Ieri seară, la ora închiderii ediţiei, audierile nu erau încă finalizate, iar procurorii urmau să decidă care dintre suspecţi merg în arest şi care se pot întoarce acasă.

 

S-au trezit cu mascaţii poliţiei la uşă

Pe lângă reţinerea celor cinci suspecţi, anchetatorii au efectuat ieri dimineaţă şi cinci percheziţii la domiciliile acestora, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Cu ocazia percheziţiilor, au fost ridicate pentru cercetări două laptopuri, trei calculatoare, şase telefoane mobile, zece stick-uri/carduri memorie şi 164 Cd-uri şi Dvd-uri.

„Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor”, a transmis, ieri, procurorul-şef al DIICOT Suceava, Marius Cazac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minoră răpită de pe stradă, obligată să se prostitueze şi filmată în timp ce făcea sex cu o altă tânără.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Minoră răpită de pe stradă, obligată să se prostitueze şi filmată în timp ce făcea sex cu o altă tânără4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Decizie corecta! trimis de
(16 mai 2012, 11:31:11
clar k bunaziua....urmeaza parnaia.....scuzele lor:ea a vrut,ai placea enorm....nu vroia sa mai plece din apartament pe viata+plus ca or sa spuna ca ea i-a fortzat pe ei sa o ia in casa si sa o faca posta!cocalari fara drum.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei