Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2012 - Anul XVII, nr. 111 (5016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţii

„Sediul Primăriei Marginea a fost o pensiune în ultimii opt ani”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Petrică Grigorean (34 de ani), candidat independent la Primăria Marginea, e hotărât să schimbe imaginea comunei prin zece proiecte cu care vine în faţa consătenilor săi, proiecte care prevăd, printre altele, transmiterea şedinţelor de Consiliu Local pe internet şi transparenţă totală în activitatea primăriei, o zonă industrială pentru atragerea de investitori, extinderea reţelei electrice în toată comuna, un dispensar privat cu maternitate, o grădiniţă cu program prelungit, modernizarea infrastructurii locale şi reabilitarea căminului cultural.

 „Eu le spun consătenilor mei şi cum se pot rezolva aceste proiecte, nu doar murdăresc hârtii de dragul unor promisiuni zadarnice”, explică tânărul candidat, care e decis ca platforma sa program să ajungă în fiecare casă din Marginea.

 Petrică Grigorean le transmite mărginenilor că e timpul să facă schimbarea în Marginea şi, dacă vor să-l ajute în realizarea celor zece proiecte, să iasă la vot.

„Sediul Primăriei Marginea a fost ca o pensiune în ultimii opt ani. Primarul Dumitru Lungu s-a comportat exact ca şi turistul la pensiune: s-a odihnit şi nu a făcut nimic. Aşteaptă să i se adune o pensie frumoasă, plătită de 9.000 de mărgineni. Acum vrea al treilea mandat. De fapt, primarul Dumitru Lungu este într-adevăr un <turist>, unul politic. În 2004, ales pe listele PNŢCD, a trecut apoi la PPCD (Partidul Popular Creştin Democrat), apoi în PD, după care, la două luni, a trecut în PNL, în 2008 s-a înscris în PDL, iar acum e independent, că nici un partid nu-l mai vrea”, explică Petrică Grigorean.

 

„Pentru oameni, pentru mărgineni... pentru acelaşi grup de interese”

 O cameră la „Pensiunea Marginea” vrea şi actualul primar de la Suceviţa, Ioan Onufrei, care a fost viceprimar şi primar la Marginea în perioada 1992-2004.  „E un turist mai complex. E învăţat şi el cu viaţa la <pensiune>. De la Marginea s-a dus la Suceviţa şi a lăsat primăria de acolo plină de datorii şi probleme nerezolvate. Acum vrea înapoi la Marginea.  A fost în PSD, acum e în PNL, dar a cochetat şi cu PDL”, susţine Petrică Grigorean.

Independentul îl ia în vizor şi pe actualul viceprimar din Marginea, Dumitru Nichitean, care candidează pentru funcţia de primar al comunei din partea PDL: „A învăţat de la actualul primar cum e viaţa la <pensiune> şi a început să-i placă. Doreşte continuitate încă patru ani – <Pentru oameni, pentru mărgineni>, sloganul campaniei sale, de fapt pentru acelaşi grup de interese care a condus şi până acum comuna”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Sediul Primăriei Marginea a fost o pensiune în ultimii opt ani”.
 Vizualizări articol: 2110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 16 voturi
„Sediul Primăriei Marginea a fost o pensiune în ultimii opt ani”4.1516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ASA CA LA BRODINA trimis de
(16 mai 2012, 13:49:09
asta este si la primaria BRODINA unde popescu cu familia lui domneste.nevastasai secretara, socru lui consilier fost viceprimar,cuscru halita este viceprimar.da poate ne scapa de gasca domnul VASILE MELIN,un om adevarat un om cu care ne mandrim in comuna si un om la care se vede treaba in urma lui.la cei deacum se vede treaba numai in folosul familiei lor,nimic pentru comuna BRODINA si unde popescu e dinainte de revolutie.au urmarit numai interesele lor.
2.   Comentariu trimis de
(16 mai 2012, 16:38:55
DE CE TINETI CU PDL ASTEA NEA DISTRUS
3.   Dadada trimis de
(16 mai 2012, 18:49:40
Daca initial eram de partea acestui Petrica Grigorean ei bine m-am cam razgandit.Nu asa se face campanie,sa arunci cu acuzatii in stanga si-n dreapta...si-n plus Dle.Grigorean ! Pe dumneavoastra nu v-a acuzat nimeni c-ati chemat un sfert din margineni la munca in pisa Italia,i-ati tinut la munca 3-4 luni si i-ati trimis inapoi la torino fara a le plati un euro ? Deci sa nu aruncam pisica in curtea vecinului.Prin aceste lucruri nu dati dovada decat de-un comportament dezordonat.Oricum ! Sunteti cotat tocmai pe locul 3,ca pe patru este dom Nichitean.N-am nici un candidat preferat dar din toti raii trebuie sa-l aleg pe raul cel mai mic.Acela va fi cel care a realizat ceva pentru aceasta localitate...chiar de-a trecut ceva vreme.
3.1  RE: Dadada trimis de
(16 mai 2012, 21:25:45
DE CE NU SE UITA FIECARE LA CE FACE EL INSUSI???????????????????????? SA CRITICE PE ALTII BAX PETRICA NICI NU A FOST IN ITALIA...HA,HA,HA,TOTI SE CRED INTELIGENTI CIND SA CRITICE PE ALTII.....DAR NU CRED CA SINT MAI BUNI DECIT CEI CRITICATI...
4.   Cu tot respectul trimis de
(16 mai 2012, 18:55:33
Cu multă stima si respect domnului Petrica Grigorean intradevar este nevoie de tineri la conducere,si sper din tot sufletul ca dumneavoastră sa fiti viitorul primar al comunei Marginea .cat despre actualul primar si vicele lui le transmitem ca ne ajunge,suntem statui de ei iar pe Onofrei sa rămână la Sucevita din câte am înțeles nici cei din Sucevita nul mai vor Succes BAX
5.   Ptr.trasnel trimis de
(16 mai 2012, 19:13:38
Din câtă geografie știu eu Pisa se afla in Italia nu in Grecia acolo unde se afla domnul Petrica acum 10 ani,țin sa va informeze ca sunteți prost informat domnul Petrica a fost in Grecia nicidecum in Italia tocmai vorbeati despre acuzații ,dar se pare ca dumneavoastră acuzați pe nedrept o persoana care nu are nici o legătura cu acuzațiile care i se aduc .Iar acuzațiile din stânga si dreapta despre care vorbiti sunt defapt realitatea ce am traito cu toții si am văzut ceea ce sa făcut in Marginea si Sucevita in ultima vreme..........așa ca nu acuzați pe nedrept si informativa mai bine.
6.   Vai de noi trimis de
(16 mai 2012, 19:29:12
este adevarat ce zice trasnel.A tepui ( el impreuna cu fratii sai asa cum se lauda ) zeci de oameni in italia.Au muncit saracii cateva luni cu bani de acasa pt mancare si la urma nici bani de drum nu au primit.Acum candideaza la primarie ca na masinile trebuiesc platite,casele terminate , etc,etc. Daca iese pe locu 5 (sunt 4 candidati) sa zica mersi.
6.1  RE: Vai de noi trimis de
(16 mai 2012, 22:08:57
chiar ca vai de tine si de trasnel !sunteti prost informati .......iar acei saraci despre care zici cred ca sunt acei cei invidiaza..........iar Petrica nici nu a fost in Italia
6.2  RE: Vai de noi trimis de
(16 mai 2012, 22:11:25
inca ceva CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI
6.3  RE: Vai de noi trimis de
(16 mai 2012, 22:37:19
Domnu' "publicitate", fiecare dintre noi o sa sustine ca are dreptate in fel si chip. Eu imi sustin puctul de vedere, matale pe al tau, n-are rost sa ne "bulgarim". E frumos sa ai un drept la opinie, fie ea de o parte sau alta. Nu e bine sa ne injuram ca domnii jurnalisti o sa ne "rada" comentariilebig grin Noroc!
6.4  RE: Vai de noi trimis de
(16 mai 2012, 23:18:34
Bine ziceti,sa nu ne bulgarim"" fiecare cu punctul lui de vedere dar n-are rost sa acuzam omul pe nedrept,bulgarindu-l cu lucruri false.....poate ca nu stiu totul, dar un lucru il stiu si il stiu bine chestia cu Pisa el nu are nici o legatura !!! si ma infurie minciuna aceasta ce o sustin unii doar asa ca au auzit doua vorbe....si nu mi se pare corect sa ne luam de om pe nedrept.SA NU UITAM CA TOTI SUNTEM OAMENI SI TOTI GRESIM .....Mult noroc si tie.
7.   Domnul hutanu are visuri erotice neimplinite trimis de
(16 mai 2012, 19:44:38
daca tot se masturbeaza in direct pe monitorul ce rost are sa mai amestece numele lui MELIN in orgia de la primarie.de baut nu bea de fumat nu fumeaza ma intreb de ce mai traieste si ce isi mai doreste de la viata in afara de bani care se stie ca nu miroase indiferent ca vin de la flutur sau de la cosmanca.dar poate e bine sa vedem cum va arata hutanul dupa 10 iunie.pana atunci il invit sa isi scrie opera pe foi albe si sa o lipeasca pe teii de la marginea drumului ca nu toata lumea are laptop ca el. poate iti pui si numarul de la casa ca sa stim sigur cu cine avem de lucru.o sa te platim.
8.   @MELYTA trimis de
(16 mai 2012, 20:00:43
@ MELYTA,mai intai invata-te sa scrii gramaticac...dupa care mai putem sta de vorba.

"ceea ce sa făcut " = ceia ce s-a facut
De ce tii apararea la tepari ?
8.1  RE: @MELYTA trimis de
(16 mai 2012, 21:11:13
Cat despre gramatica se scrie gramatical nu gramaticac.....si nu tin partea la tepari spun doar ceia ce stiu si te asigur ca stiu mai multe decat tine iar pentru mine e o persoana extraordinara .
9.   Nu stiu trimis de
(16 mai 2012, 20:01:07
eu cred ca oamenii din comuna noastra (MARGINEA) il cunosc bine pe BAX si stiu cine este. Nu am treaba cu ce a facut in italia,grecia sau unde au mai fost ei(SI AU LASAT OAMENI PLANGAND) am treaba cu ce fel de om este el aici in comuna. Pana nu sa gandit sa candideze nici nu raspundea la buna ziua.acum a ajuns mare candidat? trecea pe drum si daca ii zicea cineva BUNA ZIUA el nici macar nu se sinchisea sa dea din cap macar (chiar daca era vb. de o persoana mai in varsta) . ce sa faca la primarie ? sa ne umileasca asa cum ii este obiceiu?
9.1  RE: Nu stiu trimis de
(16 mai 2012, 23:33:02
Chiar ca nu stii"...........umiliti am fost deja si inca suntem de cei ce sunt deja la primarie......pe strada nu stiu cand ai reusit sa-l intalnesti fiind un om de afaceri a fost mai mult plecat prin Tara....sa cunoasca pe toti nu cred ca a avut ocazia.....cat despre politetea lui .....sa ne uitam la a noastra ,din comentarii cam lasa de Dorit si bine ziceti oamenii il cunosc bine dar nu suficient de bine ......sunt si care il vor la primarie!Unul ca mine de exemplu
10.   TREBUIE O SCHIMBARE! trimis de
(16 mai 2012, 20:09:03
DE CE NU AVETI INCREDERE INTR-UN TANAR CARE VREA SA FACA CEVA PENTRU COMUNA MARGINEA SI ELOGIATI PE TOTI CEI CARE AU FOST SI S-AU IMBOGATIT FARA MASURA FURAND DIN PUTINUL NOSTRU...A VENIT RANDUL SI CELOR TINERI.
11.   TREBUIE O SCHIMBARE! trimis de
(16 mai 2012, 20:22:21
DORITI SA-L VOTATI PE D-NUL ONOFREI ?VOTATI-L DEOARECE MAI ESTE DE VANDUT PASUNEA DIN CORNUL LINIEI SI ASA ISI VA CONSOLIDA BUGETUL PENTRU INTRETINEREA CELOR 2 PENSIUNI SI A TERENULUI DE TENIS!
DORITI SA-L VOTATI PE D-NUL NICHITEAN ?VOTATI-L CA DE CAND A VENIT IN PRIMARIE SI-A RENOVAT CELE 2 LOCUINTE SI A ACHIZITIONAT CATEVA APARTAMENTE DIN SUDOREA DUMNEAVOASTRA STIMATI ALEGATORI.
DORITI SA-L VOTATI PE D-NUL LUNGU?VOTATI-L MACAR NU S-A IMBOGATIT CA CEILALTI SI POARTA RESPECTUL CETATENILOR!
12.   Nu trebuie trimis de
(16 mai 2012, 20:28:41
Nu este frumos sa ne legam de familia lui.Nu avem noi treaba cu cine este certat . Important este urmatorul lucru: ESTE O PERSOANA DIFICILA. Daca Grigorean bax ajunge personajul principal la primarie este vai de noi.
13.   Utilizator33 trimis de
(16 mai 2012, 20:37:17
utilizator33 nu te mai intelege nimeni ori sau imbogatit ori nu si poarta respect? te contrazici singur.
14.   Comentariu trimis de
(16 mai 2012, 20:38:59
STITI DOAR SA CRITICA-TI PERSOANE!!MULTI II STIU PE BAX DAR PUTINI II CUNOSC CUM SUNT EI DEFAPT! UITATI-VA FIECARE LA PERSOANA VOASTRA LA CE A-TI FACUT PANA ACUM SI DUPA DACA CONSIDERATI CA SUNTE-TI IN MASURA SA CRITICATI FACETI-O!!PANA ATUNCI ABTINETI-VA CA NU D-ATI DOVADA DECAT DE INVIDIE !!!
15.   Comentariu trimis de
(16 mai 2012, 20:41:05
PAI CRED CA TU NU INTELEGI ROMANA....DAR UITE CUM STA TREABA....NICHITEAN CU ONOFREI S-AU IMBOGATIT DAR LUNGU POARTA RESPECTU CETATENILOR SI NU ARE VILA ,FOISOR ETC:d
15.1  RE: Comentariu trimis de
(16 mai 2012, 20:57:08
CE ARE,ARE FARA SA FIE PRIMAR;) SI NU ESTE TREABA NIMIANUI CE ARE SI CE NU ARE
16.   TREBUIE O SCHIMBARE! trimis de
(16 mai 2012, 20:43:02
PUTEM SA CRITICAM ATAT TIMP CAT S-AU FOLOSIT DE BANII NOSTRI! SA DEVINA PATRONI SI SA SE IMBOGATEASCA PE MUNCA LOR!

17.   Multa rautate si invidieMulta trimis de
(16 mai 2012, 20:53:28
Multa rautate si invidie asta se vede din pacate la multi dintre voi,si nu in ultimul rand educatia, care va lipseste binenteles .Din punctul meu de vedere fiecare din noi are dreptul sa creada ce vrea si sa sustina pe cine vrea!Nu inteleg de ce trebuie sa fiti rautaciosi si vulgari si nu ma refer la o anumita persoana in parte,indiferent cine ar fi Onofrei,Lungu.....Grigorean cred ca ar trebui sa fiti un pic mai educati.
17.1  RE: Multa rautate si invidieMulta trimis de
(16 mai 2012, 21:04:44
SI NU VA MAI LEGATI ATAT DE FAMILIE!!COMENTA'TI SI VOI CE VEDE'TI IN ALTE COMENTARII:)) SPER SA AJUNGA UNDE ISI DORESTE PENTRU CA MERTIA
18.   Auzi la el trimis de
(16 mai 2012, 20:57:07
gradinita cu program prelungit se deschide in septembrie,dispensar privat este in comuna, electricitate deja se lucreaza,etc.etc. dar este usor sa te lauzi cu ce au facut altii. vorba aceea :ce sa invete fiul de la un fost membru de partid comunist inrait ,turnator. PAREREA MEA.
18.1  RE: Auzi la el trimis de
(17 mai 2012, 23:06:25
Ăla numeștI tu dispensar!hai sa fim seriosi.........as fi curios sa știu cat mergi tu la dispensar .....au rămas saracii bătrâni ca nu au unde merge fiindcă le e mai greu sa ajungă la Rădăuți cum fac majoritatea din noi!mai ales cei cu copii.....ELECTRICITATE se lucrează hm.ai uitat in ce secol suntem Rusine.....problema aceasta trebuia sa fie rezolvata demult așa in ritmul lor va fi gata când voi fi bunic NU MULTUMESC.....gradinita in septembrie.....cred ca si anul acesta îl voi duce la Rădăuți sau cine știe poate intradevar va fi o schimbare Si sper sa fie așa Prefer sa votez un tanar si nu îmi pasa de tatăl lui sau sora lui sau neamul lui!EU VREAU SA VAD CE POATE EL CA DE ACTUALI AM VĂZUT CE AU PUTUT! Pana la urma ce avem de pierdut mai rău ca acum nu poate fi! SUCCES PETRICA BAX sunt convins ca nu ne vei dezamăgi! Tineretul e de partea ta......
19.   TREBUIE O SCHIMBARE! trimis de
(16 mai 2012, 21:04:46
sti cu exactitate mersul treburilor !nu trebuia sa fie facute pana acum!gradinita era vorba ca se va deschide acum ceva timp..etc ..etc
20.   Comentariu trimis de
(16 mai 2012, 21:55:56
,,,CINE E MAI CINSTIT CA PETRICA BAX,,,SA CANDIDEZE SI EL CA PRIMAR CA-L VOTEZ EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.1  RE: Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 08:03:22
felicitari domnule Grigorean suntem multi care te sustinem cat despre cei care fac publicitate nagativa nu-i bagati in seama ce sa faca si ei le este frica ca vine la conducerea comunei un om capabil si raman de rusine cei ce nu au facut nimic bun in satul asta sunt capabili sa spuna ca ai fost nu stiu in ce tara si ai facut nu stiu ce bla bla bla tot felul de minciuni tocmai pentru ca nu pot dovedi nimic real dar noi am vazut ce au facut ei in ultimii 8 ani si chiar mai mult si se amagesc cu faptul ca scot minciuni de dumneavoastra ca sa mearga mai departe dar se inseala singuri au uitat un lucru ca MARGINENII sunt destepti si stiu sa aleaga
21.   MULTI VORBESC PUTINI CUNOSC trimis de
(16 mai 2012, 22:05:01
Intradevar sa va fie rusine celor ce sunteti rautaciosi si vulgari......Cat despre membrii de partid cred ca tatii nostrii cam toti au fost si putin ne intreseaza cine e si ce a fost tatal lui noi vedem ceia ce este el.Si dupa mine este un tanar de 34 ani care din punctul meu de vedere ar putea face ceva .Cat despre masini am vazut ca nu au numere de lizing ceia ce ma face sa cred ca sunt achitate.Iar casele? au suficiente incat sa se grabeasca sa le termine si pe celelalte daca nu sunt deja gata...DECI AVERE SUNT SIGUR CA NU VOR CA AU DEJA DESTULA si acum sa trecem doar la el sa nu vorbim la plural:are o familie frumoasa 3 copii minunati oamenii care il cunosc il vorbesc doar de bine ,intradevar minciuna cu Italia tinetio pentru voi ca el a fost in Grecia si pentru mine a fost un bun patron la firma BAXCOM si stati linistiti ca nu e in faliment imi pare rau sa va dezamagesc.
22.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 12:37:02
NOI AVEM NEVOIE DE PETRICA BAX CA PRIMAR!!!!!DEOARECE EL NU ARE NEVOIE SA ISI UMPLE BUZUNARELE CA DEJA LE ARE PLINE...ESTE TANAR SI AR PUTEA REALIZA CEEA CE ARE NEVOIE GENERATIA NOASTA A TINERILOR!
23.   Vai de LUNGU trimis de
(17 mai 2012, 20:34:06
buna
Spune-ti ca Lungu e bun si ca nu a furat...el nu este in stare sa isi faca nimic pentru el,i-a facut Orest Grigorean un gard..asa un om sa ne reprezinte comuna plus ca la 60 si de ani, el nu mai vrea primar vrea popa...pai lasati-l oamnei buni sa isi purifice sufletul.....cat despre bax sa il voteze oamenii care au fost inselati si cu lacrimi si-au platit datoriile cu care au venit din strainatate...despre Nichitean nu cred ca acu 4 ani nu avea unde sa stea avea bani, casa,masini si inainte de asta si nu vad nimic nou la el...cel mai bun sa castige...dar bine ar fi sa fie o campanie curata..Onofrei stai la sucevita si plateste-ti datoriile
24.   VAI DE LUNGU SI DE NICHITEAN SUNA MAI BINE! trimis de
(17 mai 2012, 22:19:27
Corect sunt deacord cu tine la ce ai mentionat despre Lungu dar ai uitat de Nichitean daca tot ai vrut sa spui ceva ....este acelasi grup de interese care a condus pana acum comuna.....si nu îl vedem cu nimic mai sus decat Lungu !defapt cred ca ii place la pensiune!sa obisnuit si se gandeste sa mai stea un pic poate face din pensiune un hotel de 5 stele all inclus ! Chiar credeți ca noi margineni suntem chiori suntem statui de actuali si o schimbare o vrem cu totii!nu contează ca e vicele sau primarul sunt aceeași mâncare de peste........de Onofrei ai spus bine sa rămână la Sucevita Doar ca acolo la pensiune se plătește si ar dori sa se intoarca la noi daca tot e gratis la pensiunea PRIMĂRIA MARGINEA desprea acei ce au fost inselati de Petrica Grigorean si plâng saraci. DOAR CA PLÂNG CU LACRIMI DE CROCODIL.....daca exista unul macar eu ii dau inpatrit vad ca o tot tineti cu abureala asta dar din câte am auzit si vad e doar o minciuna de a voastra
24.1  RE: VAI DE LUNGU SI DE NICHITEAN SUNA MAI BINE! trimis de
(17 mai 2012, 22:22:50
Intradevar vrem o schimbare si vrem sa fie una adevarata ! Vrem UN TÂNĂR SA NE CONDUCĂ ....cel mai bun sa castige
25.   Pentru BAX trimis de
(18 mai 2012, 17:11:27
Domnule Grigorean spuneti ca noi tineretul va votam pentru ca veti face treaba.Am si eu o intrebare: De care treaba veti face MARE sau MICA ?
25.1  RE: Pentru BAX trimis de
(18 mai 2012, 19:15:10
Vrei răspuns la întrebare? Defapt care întrebare? Mai bine zis nerusinare.Un răspuns doar pentru tine,Nu toți tinerii sunt ca si tine......sunt si tineri educați, mai destepti mai invatati .de-0 fi treaba mică ,mare ! pentru tineri importantă n-are......Poate pentru unul ca si tine.FARA SIMT FARA RUSINE si mai multe ce sat-i spun...de care ai vrea sa fie Mare ? Mică? Sau..dear.....dar mai bine mă opresc, caci nu vreau sa te jignesc reprezint comuna mea .....cu numele Marginea!cu oameni ce au rusine .....cu respect si omenie
25.2  RE: Pentru BAX trimis de
(18 mai 2012, 19:36:33
ÎMI PARE RĂU PENTRU DUMNEAVOASTRĂ domnule PUBLICITATE,,,,,dar stimatul domn PETRICA GRIGOREAN sau BAX cum vrei sa-l numeștI este mult prea ocupat sa va răspundă Si am indraznit sa va răspund eu ......Domnule GRIGOREAN PETRICA sper sa nu va suparati.....Dar nu cred .....nu aveți motiv si știu ca Dumneavoastră nu va ocupati cu asemenea nimicuri......VA MULTUMESC ANTICIPAT pentru înțelegere.
25.3  RE: Pentru BAX trimis de
(18 mai 2012, 19:41:22
Nu face nimic ...sper ca DOMNUL sau DOAMNA MEMBRU 22 va intelege....si știu ca nu se va supăra mai bine un răspuns de la mine decât niciunul nu puteam sa nu răspund chiar daca am făcut o mică frauda......
26.   Iesiti la vot !!!!!!! trimis de
(18 mai 2012, 17:18:57
Important este sa iesim la vot, si sa votam:
Lungu Dumitru POPA
Grigorean Petrica CONSTRUCTOR DE PODURI sa ramana pe drumuri
iar
Nichitean Dumitru PRIMAR
Asa sa fie...Asta e opinia mea...Cei care nu sunt de acord sa iasa la vot sa isi voteze un alt primar mai bun pentru urmatorii 4 ani !
26.1  RE: Iesiti la vot !!!!!!! trimis de
(18 mai 2012, 20:04:05
Oo!!! Membru 22 ,e poet de pe la noi!
Doar ca-n poezia sa ,va-ndruma pe calea rea!
Așa ca.....indraznesc si eu ,sa va-ndrum cu versuri meu.
Ce sa faci infrastructura ,nu a fost făcută pana acuma
Fiindcă cei din primărie nu sunt experti in meserie
Si atunci cum ar putea ?daca soseaua e rea
Sa va ducă pe un drum bun .NUU! Nu cred ca are cum
ÎNCĂ 4 ANI !!!! De gropi! NUUUU suntem statui de toti!!!
Si de LUNGU,NICHITEAN, si de cel de peste deal.
Daca bine mă gândesc ? chiar ai dreptate nu greșeli
La PETRICA GRIGOREAN SA știi ca ar fi bun CA si primar
El cu meseriasii lui pot face soseaua satului!
Este tanar si destept
27.   Comentariu trimis de
(19 mai 2012, 07:58:51
Deci nu am nimic, nici cu domnu Petrica Bax nici cu ceilalti,dar ceea ce se zice despre el aici este total neeadevarat. Daca ati vazut cu totii pana acum de realizarile domnului actual primar,(mai nimic..) De ce nu vrei sa ii acordati o sansa si acestui om Petrica Bax care din cate stiu eu, nu are treaba cu Italia ba dimpotriva avea firma in Romania si nu avea muncitori si ce a facut? Stiind ca o parte din margineni sunt in Torino a dat anunt in ziar ca (virgula) cauta muncitori care sa lucreze in Romania cu 800 de euro la luna..va pare putin? Eu stiu cum se catiga banii astia in Italia si voi cred si stiti ca nu-i usor. La urma urmei de ce sunteti invidiosi daca si-a facut case si are masini, si le-a facut pe capul si manevrele lui,de ce nu va uitati la cei de la primarie care au furat din banii nostri!? Este sau nu? ziceti voi. Nimeni nu-i perfect toti isi baga partea lor in buzunar asta este la ordinea zilei, dar macar sa faca ceva pentru aceeasta comuna. Sunt sigura ca daca va iesi domnul Petrica primar rezultatele nu vor intarzia sa se vada.
27.1  RE: Comentariu trimis de
( 1 iun 2012, 23:45:13
bax..lasa te mai jos ..cine te cunoaste cu adevarat ..nu pre reusesti sa ii pacalesti..se lasa inselati cei ce nu te cunosc...dar esti in stare de orice pentru bani si fala mare....esti ca si taica-tu ...fudul si rautacios...ti-e frica sa te uiti in okii lui ,nu sa ii mai spui de problemele tale...
28.   Eu123 trimis de
(20 mai 2012, 17:28:12
ba, daca iese bax primar am belit-o., sunt putini care il cunosc,sunt putini care stiu ce facea el cu muncitori la Bucuresti si multe alte manevre ...
eu il sustin pe Nichitean...
29.   Rămân impresionanta de unii din voi! trimis de
(20 mai 2012, 17:47:37
Privesc toate comentariile de mai sus si zambesc ironic.....ce sa spun
Unii din voi chiar ca sunteți haiosi....mai ales cei cel susțin pe domnul Nichitean
Vad acuzațiile si de o parte si de cealaltă doar ca cele aduse Domanuli Grigorean PETRICA nu sunt dovedite si sunt doar vorbe....si cum e normal fiindcă altceva decât vorbe nu au nu mă impresionează cu nimic .Multi vorbesc din invidie.
Privesc apoi de cealaltă parte si op ! Ce vad!realitatea acuzatii ce sunt bazate pe adevăr De ce adevăr ?simplu AM VĂZUT CU TOTII SI ȘTIM CU TOTII CE SE ÎNTÂMPLA IN COMUNA NOASTRA
30.   Da au Belit-o cei ce nu sunt de partea lui BAX trimis de
(20 mai 2012, 18:02:21
Noi cei ce îl susținere pe BAX cu siguranță nu .....insa cei ce nu îl vor da!fiindca le teama sa nu vina la putere un tanar ca si el care ii va pune la punct.Si normal cei cu actuala putere nu vor mai putea sa ducă in paragină comuna noastră

VOTAM PETRICA GRIGOREAN (BAX) si suntem siguri ca cu manevrele lui va va pune la punct pe toti ,iar comuna noastră va deveni ceia ce trebuia sa fie demult.....doar ca am fost inselati acum patru ani când am votat greșit,si anii anteriori

Insa '''"""""""""""""""OMUL DIN GREȘELI ÎNVAȚĂ si am invatat

VOTAM ! PETRICA. GRIGOREAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.   Nu BAX trimis de
(20 mai 2012, 18:35:56
domnu BAX sa stea mai mult in Romania si sa vada problemele marginenilor, si dupa sa vina cu pretentia de a devini primar. Sa fie consilier macar 4 ani , sa invete politica!!....asa ca mai are de invatat, nu sa ne sufoce cu atatea afise si cu atatea pancarde ... de ce vrea asa tare la primarie? vrea sa vada cum e la pensiune ? daca tot asa spuneti voi..... Domnilor, politica se face cu oameni nu cu bani ! sa nu se gandeasca el ca poate sa cumpere toate voturile din comuna!
31.1  RE: Nu BAX trimis de
(20 mai 2012, 19:38:06
HA HA HA ! asta e părerea ta.......tocmai pentru ca are deja ceva ani decand sta in România ....si tocmai fiindca a văzut problemele noastre!SI vrea sa schimbe PENSIUNEA într-o primăria adevarata in care sa se facă ceva spre folosul comunei...nu sa fii primar sau Vice sa fii pllatit din banii noștrii si sa pierzi timpul aiurea!
Macar el pune afise si pancarde din banii lui....nu cum fac altii DIN banii primăriei .
Auzi politica se face cu oameni ! Nu cu Bani! Ar trebui sa te gandesti mai bine....poate ar trebui sa le incluzi pe amndoua variante
Si de la cine crezi ca ar putea învață politica?de la Nichitean sau de la lungu?
Mai bine nu !suntem statui de politica lor ....si ne mulțumit cu câtă știe el,macar el la vârsta lui mai poate învață ceva OMUL CAT TRĂIEȘTE ÎNVAȚĂ Defapt si noi am invatat...ceva in acești ani cu acei din primarie...sperand....sperand.
NE-AM INVATAT MINTE......si vrem o schimbare......sa vedem ce poate el. De ce nu? Succes BAX te votam fără sa cumperi voturile noastre!!!!!!!
32.   Votati Nichitean trimis de
(20 mai 2012, 19:20:14
asa este , NIKIVAS717 trebuie sa il cunosti pe BAX si dupa sa vorbim...Domnul Nichitean e un om adevarat, un om de cuvant, care a facut mult bine oamenilor si daca a spus ca ajuta pe cineva cu o problema , asa a facut , nu ca Domnu Lungu :" da , facem , sarut mana " etc etc , si nu facea nimic. Votati un om adevarat care vrea sa faca ceva in comuna, care a fost viceprimar nu pentru asi umple buzunarele ci pentru a ajuta oamenii . nu uitati, ca Domnul Nichitean si inainte sa fie la primarie era un om care a realizat ceva in viata asta , pentru ca a fost asociat la firma Record asa ca .. nu il acuzati pe nedrept ...sincer ...oricare ar fii primar nu poate sa multumeasca pe toata lumea pt k asa e lumea, rea .... . NU ASCULTATI GURILE RELE !! votati pe NICHITEAN
33.   Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 20:01:32
Domnu Publicitate, normal ca asta e parerea mea, asa cum si dumneata ai parerea dumitale( sau cumva va spune cineva ce sa scrieti?) .Se vede ca nu stiti politica, pentru ca la primarie nu e chiar ca la piata, face cine cum vrea. campania se face cu banii candidatilor pt toate cazurile , dar trebuie sa stii sa fii cumpanit si nu sa arunci banii pe geam... poate domnul Grigorean se gandeste ca daca intra in primarie o sa isi recupereze toti banii cu care a facut campania... Stiu ca are bani, nu am nimic cu dansu, desi am si eu rude in strainatate si stiu cum se fac banii cinstiti .... aa si nu trebuie sa va suparati asa tare , trebuie sa fim calmi si sa vedem atunci cand se numara voturile ..
33.1  RE: Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 20:40:26
Domnule membru 22 îmi cer scuze ca va contrazic....dar am lucrat cu primariile si știu cum se face campanie si știți si dumneavoasta vad? Nu e ca la piața dar nici mult nu este DEPINDE CINE O CONDUCE in cazul nostru faptele vorbesc dar uiti de partide? daca tot știți politica daca tot vorbim de campanie iar domnul Nichitean?
Aveți dreptate fiecare cu părerea lui.doar ca va vad mai supărat decât domnul PUBLICITATE
33.2  RE: Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 20:49:36
eu nu sunt suparat.. sincer... da, cei care au avut ocazia sa intre intr.un partid este foarte bine, dar cei care nu au fost primiti de nici un partid au posibilitatea sa candideze independeti. cum este cazut domnului Bax si domnului Lungu...
34.   VOTATI PETRICA GRIGOREAN trimis de
(20 mai 2012, 20:10:11
Bine zici PUBLICITATE omul cat trăiește învață pana acuma am tot sperat ca vor face ceva cei din primarie doar ca....nu are rost sa spun nimic căci se vede!Domnul NIchitean....am observat ca cu ceva vreme in urma acu in pragul alegerilor era foarte ambil si primitor cu noi si încerca sa ajute,si cu mine personal.....dar mă întreb pana acuma de ce nu a fost tot asa in toti acești ani....nu are rost sa ne ascundem după degete.....nu cred ca am acuzat pe cineva si nimeni nu sa luat de viața lui personală Etc..Etc Din toate comentariile reiese defapt defectul dansului....NU a făcut nimic....si nu este suficient sa fii doar amabil noi nu vrem doar amabilitate ci si dezvoltarea comunei noastre.si de ce îl afundam pe Lungu si pe el îl scoatem....sa nu uitam ca au fost ÎMPREUNA .....si?nu are rost !!!! NU ASCULTATI GURILE RELE !zici bine
Doar ca se vad care sun gurile rele ...din comentariile de mai sus....cine acuza pe nedrept. Cine vorbește jignitor,arunca asupra familiei....cei ce sunt contra lui BAX
Si tocmai fiindca nu cunoasteti persoana nu aruncati asupra lui cu minciuni....
Domnul PETRICA GRIGOREAN ESTE un tanar destept,onest,cu defecte si calitati un tanar care este deja realizat in viata
35.   Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 20:32:12
probabil ca dumneavoastra doriti un om care sa vina si sa stea cu bota dupa oamneni.. Domnul Nichitean este si va fi asa cum il stiu un om serios , amabil , si nu in ultimul rand un om HOTARAT! stie ce vrea pt aceasta comuna. plus ca nu stiu de ce va plangeti atat de tare de cei ce au condus primaria ... au facut foarte multe !! Ganditi.va ca in acesti 4 ani au fost 2 inundatii oameni buni! Europa in criza !! Domnilor , ganditi.va mai intai la asta , si dupa sa acuzati. Ganditi.va la oamenii astia, atunci cand comuna a fost devastata de acele inundatii puternice au fost alaturi de noi si zi si noapte , nu il vad pe domnul Grigorean sa coboare din jeep.....asa cum Domnul Nichitean a lasat costumul si a venit in cizme de cauciuc si a ajutat oamenii, inclusiv pe mine... este un om cu suflet mare ! FELICITARI DOMNUL NICHITEAN ! VA VOTAM !
36.   Mă bucur ca sunt oameni care vad trimis de
(20 mai 2012, 21:06:46
Ce sa va răspund ,poate ca nu știu politica cat dumneavoastră ,nu va contrazic domnule
MEMBRU 22 dar mă bucur căci mai sunt si altii care știu si vau răspuns deja.....supărat sunt....nu foarte tare sunt supărat ca acu 4 ani nu am votat bine si in acelasi timp sunt bucuros ca au trecut 4 ani,,,,,se vede ca sunteți la curent cu toate ce se întâmpla in primărie Sunt un simplu om din comuna ,poate nu știu carte cat dumneavoastră ,poate nu am scoli înalte ,mai am si greșeli de ortografie....dar MULTUMESC lui Dumnezeu ca pot sa gândesc si pot sâni impartasesc brandurile singur...fără ajutoare...DEFAPT....mint un pic mă inspira comentariile dumneavoastră SI nu unități ca sunt acel om ce acum 4 ani a votat cu cei ce sunt acum la putere....nu nu vrem bată dar vrem sa se zbate mai mult pentru comuna noastră .....si nu unități ca pe vremea crizei a inundatiilor ..Etc Etc am fost si noi acolo nu uitati DE NOI CONSATENII. CINE O FI PRIMAR O FI nu e un capăt de lume doar ca....eu susțin pe PETRICA GRIGOREAN
36.1  RE: Mă bucur ca sunt oameni care vad trimis de
(20 mai 2012, 22:20:52
asa este! cel mai bun sa castige . eu sustin pe Nichitean Dumitru .
si nu trebuie sa va suparati nici unul de aici, pt k nicioadata nu toti il vor sustine pe Petrica Grigorean , asa cum nici toti nu vor fi impotriva lui . ( la fel este si in cazul celorlalti candidati). adevarat?
37.   ..... trimis de
(20 mai 2012, 21:17:13
AR TREBUI CA D-NUL LUNGU SI NICHITEAN SA-SI FACA BAGAJELE SI SA CASTIGE BANI CINSTITI SI SA VEDEM ATUNCI DACA DOMNUL NICHITEAN VA PROSPERA ASA CUM A PROSPERAT CAT A FOST LA PENSIUNE.TREBUIE SA SE REINTOARCA TINERETUL SA CONDUCA ACEASTA COMUNA SI SA-SI GESTIONEZE BANII MUNCITI CINSTIT ASA CUM DORESC EI IN INTERESUL LOR SI NU A CIOCOILOR CARE AU CONDUS PANA ACUMA!
38.   Votati nichitean primar trimis de
(20 mai 2012, 22:31:10
domnul Nichitean avea exact aceleasi lucruri pe care le avea inainte sa fie la primarie .... nu vad nimic nou... nu mai fiti invidiosi fratilor . cel mai bun sa castige .... si oricum si domnul Lungu si domnul Nichitean castiga banii cinstit pentru ca nu a bagat mana in buzunarul dumitale.... dar asa este omul ....nemultumit niciodata ... daca o sa vina domnul Grigorean la primarie, o sa faca Marginea un al doilea Paris ....
39.   Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 22:47:33
nu vreau sa ne contrazicem ... spun atat... lumea sa mearga la vot, sa voteze pe cel mai bun ! iar pt domnul Onofrei sa stea la primarie la sucevita sa isi plateasca datoriile ca nu vrem sa ne ingroape in datorii ! plus ca din poza de pe afis iti dai seama ce fel de om este....
40.   Comentariu trimis de
(22 mai 2012, 11:22:33
da oameni buni iesiti la vot si votati o schimbare ;votatiPETRICA GRIGOREAN un tanar destept si capabil sa faca schimbari in bine pentru acceasta comuna
41.   NU onofrei trimis de
(22 mai 2012, 13:30:21
asa este MEMBRU22, ce mai vrea si Onofrei? sta si se plimba dintr-un loc in altul . crede ca fara el Marginea nu poate sa aiba un primar ? sa stea acolo unde ii este locul , ca nu s-a nascut in functia de primar !!
41.1  RE: NU onofrei trimis de
(23 mai 2012, 12:18:00
DACA ONOFREI NU FACE CEILATI CE FAC??
41.2  RE: NU onofrei trimis de
(23 mai 2012, 16:37:13
Daca o vrut sa facă ceva de ce nu o rămas la Sucevita sau noi suntem mai prosti!lasa bă ca nu ne trebe noua ce scumpă altii......sa stea acolo avem noi destui ai nostri ce nor făcut nimic
42.   Oameni Buni trimis de
(22 mai 2012, 20:46:37
Oameni buni ! Ar fi timpul sa va treziti la realitate,Lungu + Nichitean = Zaremba (CONECT GROUP ),Gabi Iosif (Iosimar ) si Palaghia (COSADEL)...astia ne-au condus 8 ani si tot astia ne vor cunduce si de-acum incolo,daca-i votati.Daca nu vi-l place pe BAX si nici pe ONUFREI atunci votati-l pe VODAlaughing...Oameni buni,nu va mai vindeti sufletul pentru un kg.de zahar si unul de ulei pe care vi-l da Nichitea,nu va faceti mila nici de Lungu care umbla din casa-n casa cu bicicleta...De data asta VOTATI RESPONSABIL !
42.1  RE: Oameni Buni trimis de
(23 mai 2012, 19:22:16
uleiul nu a fost pentru oamenii cu vile si masini in curte , au fost pentru oameni necajiti, care poate si-au facut Pastele cu uleiul ala de care tot razi....Doamne fereste sa nu ajungi si tu in situatia asta ....nu e bine sa razi....FELICITARI PENTRU GEST! om cu suflet mare .
42.2  RE: Oameni Buni trimis de
(23 mai 2012, 23:20:26
Ha ha asta zici tu dar sa știi ca eu nu am handicap si am primit si mulți altii ca si mine sunt oricum lumea vorbește si daca tot vroia sa dea trebuia sa nu o facă in pragul campaniei....ca normal nu pe cei cu vile si mașini tre săi convingă sa voteze cu ei ci pe cei mai sarmani ....ca aia cu vile nici nu au nevoie si cred si eu ca nu le da....NIMENI nu rade de acei sarmani ci de modul cum se comporta NIchitean si Lungu care merge din casa in casa lasa no mai arde tu cu sufletul lui mare ca mai sunt si altii care fac gesturi dar nu striga in gura mare.....
43.   CAMPANIE NU GLUMA! trimis de
(23 mai 2012, 01:16:35
O campanie ca aceasta nu am văzut decand sunt in Marginea,Vad ca cei din primărie sunt un pic ....morcoviti de ceia ce combina Domnul Grigorean...
Sincer inițial eram de partea domnului Nichitea,nu știam cu cine altcineva sa votez nu ca mă încânta foarte tare ideia doar ca nu era altceva mai bun.Insa acum cred ca am sa îl aleg pe domnul Grigorean BAX .....de ce nu? Sa vad ce poate face vorba romanului!
NU RISTI NU CASTIGI! Mai rău ca si acum nu cred ca poate fi....iar domnul Grigorean fiind tanar cred ca va mai vrea sa îl alegem si peste 4 ani Si mă gândesc ca ceva o face el....CA avere are destula.
43.1  RE: CAMPANIE NU GLUMA! trimis de
(23 mai 2012, 19:27:00
NIKITEANMARGINEAN, daca ai posibiliteate sa te interesezi de Bax si dupa mai vorbim, daca ai afla ce bataie de joc face acest om , nu pot sa iti explic, se vede inca din campanie, ca numai el arunca cu cuvinte urate, prin ziare , peste tot....de ce? nu te intrebi? Ceilalti candidati au bun simt si frica de Dumnezeu..... nu iti schimba obtiunea, mai intai intereseaza.te si o sa vezi....
43.2  RE: CAMPANIE NU GLUMA! trimis de
(23 mai 2012, 22:28:14
Știu stai tu linistit ca la început eram cu NICHITEAN si am văzut eu....si de la GRigorean nu am auzit vorbe urate de la el nici in ziar nu mi sa părut ca a vorbit jignitor
Lasa bă ca lumea vede ......si se vede si din comentarii cum spunea unul pe aici Nustiu care ca cele mai jignitoare vorbe si urate sunt din parte celorlalti cei ce il susțin pe NICHITEAN si pe Lungu stai linistit ca mam interesat si sa știi ca am fost din tabăra voastra cu NICHITEAN așa ca mai bine tac ca as spune eu mai multe .....si sar putea sa nu va placa
43.3  RE: CAMPANIE NU GLUMA! trimis de
(31 mai 2012, 21:05:16
PAI DE CE NU POTI SA EXPLICI DACA STII EXPLICA NU VORBI AIUREA SA INEGRESTI ASA UN OM NUMAI DE DRAGUL CAMPANIEI CA CAMPANIA TRECE SI BAX IESE PRIMAR SI VOI RAMANETI CU MINCIUNILE CA IN SONDAJELE FACUTE DE USL REIESE BAX CASTIGATOR SI NU AM NIMIC CU NIMENI DAR FIE CA CEL MAI BUN SA CASTIGE DOMNULE MARGINEAN1
44.   Cred nu stiu trimis de
(23 mai 2012, 12:11:26
Mai oameni buni sustinem noi dar p cine?pe unii care isi umplu buzunarii de bani?pe cei care au lasat tinerii sa plece in alte tarii?pe cei care lasa turismul comunei noastre sa moara?ce au facut ei sa merite votul nostru???da traiesc ca niste regii...au fundul mare de atata stat la birou...si sa nu credeti ca daca are bani face ceva pt noi acest DOMN GRIGOREAN tot pentru el o face...daca o face va fiii meritul lui daca nu va fii prostia noastra...SA NU ASTEPTAM SI SA AI RIDICAM IN SLAVI CA DACA NU MUNCIM NIMENI NU NE FACE NIMIC.

45.   Asa oameni buni trimis de
(23 mai 2012, 13:51:37
votati bax sa va conduca comunistu de tatsu si cu turnatorul de arcade boicu , niste oameni de nimic sustinuti de ghita olarean cu ginerele lui , aurel scortosu. apropo mai stie bax cat cost jointu in bucuresti? votati pe oricine numai pe bax nu.
45.1  RE: Asa oameni buni trimis de
(23 mai 2012, 16:26:07
Bă da care o fi mai bun?
Buni mai sunteți voi de criticat alai comunist,ăla turnator,celălalt de nimic........vai si amar de voi...lăsa bre ca ne convingere noi cine sunt si ce or face ca doar nu om muri 4 ani ca si cu astealalti am supravetuit....pe cine sa votez pe Lungu doar nu am inebunit....Onofrei?sa se ducă la Sucevita. NICHITEAN ?sincer las fi votat ca la început am fost de partea lui .....doar ca Am realizat ca e la fel ca Lungu.....ori nu votez deloc ori pe Grigorean dar sa vad si BAX asta ce o face e tare interesant ce o sa fie pana la urma îl votez pe BAX
45.2  RE: Asa oameni buni trimis de
(23 mai 2012, 19:11:31
asa este vreti sa va conduca un comunist? doamne nuuu!!1 .NIKITEANMARGINEAN... stii care e diferenta intre Nichitean si ceilalti? acest om este un om de onoare ! si nu va mint. daca ai o problema te ajuta nu te umileste asa cum face BAX , iar lungu spune ...da .... si cand e sa se rezolve problema ....nu il mai gasesti! Nichitean un om de oanoare , om serios cu care poti sa discuti orice problema.... poate o sa ai ocazie sa vorbesti cu el, si ai sa vezi....nu te lasa influentat de BAX , ca si el sta si ne sufoca cu afise si cu masina aia care se tot plimba prin comuna....crede.ma ....nu ai de pierdut..
45.3  RE: Asa oameni buni trimis de
(23 mai 2012, 22:36:22
Lasa bă ca am avut eu ocazia si îl cunosc eu pe NICHITEAN credeama ca încă foarte bine nu-l mai lauda așa lasa Sa-l mai laude si altii când a apucat sa te umileasca BAX hai bă ca nici tu nu crezi ce spui pe mine unul nu mă sufoca ce treaba am eu cu mașina lui ...Cat despre afine ce doare pe tine ca le pune ca cine are de votat votează cu cine vrea si nu tine cont de afise LAS ca NICHITEAN săi făcut dea rupt campanie prin primărie in ultima vreme cu toti ce treceau pe acolo
46.   Cred nu stiu trimis de
(23 mai 2012, 15:58:59
comunisti nu comunisti au bani!au putere nu toti suntem la fel
46.1  RE: Cred nu stiu trimis de
(23 mai 2012, 16:33:50
Bă comuniști îs si aia ce ne conduc lungu când era cu un partid când cu altul....nici nu mă interesează ce partid e derapat e individual ca nu a vrut cu nici un partid!de ce sunteți invidiosi ?ca au bani ?pe bune oameni buni venitiva in fire ca doar nu moare lumea si BAX e om ca toti ceilalți eu nu zic ca daca iese el o face cine știe ce dar de ce sa nu încercăm ca suntem statui de Lungu si NIchitean NU mie frica de BAX insa vad ca NICHITEAN are morcov!
47.   Cred nu stiu trimis de
(23 mai 2012, 16:03:07
DAR LASTI CA O SASI CANTE SINGURI....POPA SI POLITIA TOT LA POARTA LOR SA STEA...AMBULANTA SI MASCATI...POMPIERII SI SOLDATII ASA UNU ALTUIA FARA NUMARRhee hee)))))))
47.1  RE: Cred nu stiu trimis de
(23 mai 2012, 16:53:15
Lasa bre ca sor descurca ei!nare rost sa ne certat noi pe aici ca tare ii vad nervosi pe toti!fiecare sa voteze cu cine vrea......si daca iese BAX îs curios de ceia ce o sa facă ,daca iese Lungu sau NICHITEAN știu NIMIC daca iese Onofrei DATORII
LUNGU SI NICHITEAN = 0 adică nimic (sau ramanem cu zaharul si uleiul ce lau împărțit prin sat)
ONOFREI. =. DATORIIII (multe mai multe decât cele ce lea făcut la Sucevita,o sa vrea sa le plătească acum ca poate peste 4 ani merge iarasi la SUcevita) si ca aia sa îl primească tre sa si le plătească

BAX. =. Nu știu (prefer sa vad ce o face el) DECÂT Celelalte variante....
47.2  RE: Cred nu stiu trimis de
(23 mai 2012, 19:15:41
dar de ce spuneti chestia asta cu uleiul si zaharul? macar stiti pentru cine au fost acele ajutoare? pentru oamenii cu handicap, pentru vaduvi/vaduve , persoane care nu au venit....oameni saraci ! de ce sunteti rautaciosi , si in loc sa spuneti ca bine a facut ca a ajutat oamenii nevoiasi, spuneti ca nu stiu ce...... si nu uitati ca aceste pachete au fost facute si de craciun , si mai inainte....
47.3  RE: Cred nu stiu trimis de
(23 mai 2012, 23:35:28
Da știm pentru ca toate primăriile primesc fonduri pentru așa ceva....nu a făcut cadouri din banii lui.....si au mai ajuns si pe la altii care nu erau cu probleme,doar ca noi vorbim de ceia ce a împărțit in ultima vreme ....in pragul campaniei.....si sarmalele de mâine pentru cine sunt?hai sa fim seriosi ,dar chiar credeți ca lumea e oarba? Sau credeți ca chiar nu suntem la curen cu nimic .Stim noi si știm prea multe sunt mulți ce lucrează prin primărie sa nu credeți ca toti sunt de partea lui Nichitean
48.   A venit vremea schimbarii trimis de
(23 mai 2012, 16:44:06
sa terminat cu hotii si cu furturile de la primarie,nu mai stiu ce sa faca a bagat BAX frica in iei sa vezi cum se milogesc pe la portile oamenilor la cersit voturi,este foarte rusinos.Dea Dumnezeu sa vina Petrica Grigorean si cred ca o sa cistige dupa cum se vede.Si o sa faca din nou Mrginea vestita in tara.Bravo lui pentru ce a realizat si tre sa ne bucuram ca avem sansa de a avea asemenea oameni printre noi.Ce-ar fi fost sa avem de ales intre Lungu Nichitean si Onofrei
49.   Facebook trimis de
(23 mai 2012, 16:48:39
 ☭  ϑ
50.   Comentariu trimis de
(23 mai 2012, 16:57:36
Așa e bă Giginegru sun morcoviti nu gluma ,bă da BAX asta tace si face ....NU mă așteptăm ca so găsi cineva si de cojocul Astora credeau ca primăria rămâne a lor bă eu îl votez pe BAX sper sa facă ceva
51.   Comentariu trimis de
(23 mai 2012, 19:18:57
ce crezi ca o sa faca ? el e ocupat cu afacerile nu are timp de oameni si de primarie.... daca il votati ii faceti un rau ca trebuie sa neglijeze afacerile.... asa cum a zis si membru22 , trebuia mai intai sa fie consilier , sa vada problemele marginenilor si dupa sa vrea primar ....eu sunt o persoana care a avut de a face cu acest om....adica cu Bax si stiu ce poate ! ascultati-ma , nu il votati ca o sa fie moartea noastra!
51.1  RE: Comentariu trimis de
(24 mai 2012, 19:30:32
ce consilier , el nici la " facut treaba " nu merge daca nu ii da voie tata.... sa faca intai ceva pt. marginea , dupa aia consiler (daca-l duce capu) si mai vedem.
51.2  RE: Comentariu trimis de
(24 mai 2012, 20:42:47
De nu îl ducea capul nu era realizat....si nu avea ceia ce are .....din comentariile tale vad ca ai ceva cu taicasu....te roade nu gluma....
52.   Vom vedea trimis de
(23 mai 2012, 19:54:41
Daca nu avea timp nu candida!.......lasa ca si cu NICHITEAN am avut eu de a face si am văzut ce fel de om este ....zice bine NIKITEAN MARGINEAN sa vedem noi pe pielea noastră sau ce crezi ca pana acuma am fost tare vii CONSILIIER! Lasa tu consilierii ca si aia cânta cum spune primarul si vicele .....EU CRED CA VA FI RESUSCITAREA noastră nu moartea. VOTATIL OAMENI BUNI
53.   Comentariu trimis de
(23 mai 2012, 20:04:29
da , domnule publicitate, asa e cum zici dumneata! el e ceea ce ne-a lipstit pana acum...hahahaha doamne ce tampenie
54.   Mare tampenie MARGINEAN 1 trimis de
(23 mai 2012, 20:32:32
Sa dai mâine sarmale in centru doar ca sa cumperi voturile oamenilor....
Ha ha ha sunt curios cine le împarte Lungu sau NIchitean ......zice bine publicitate si vad ca ești deacord cu el BAX e ceia ce ne lipsea Îl vom vota si ne lipsim de indrumarea ta
55.   Lume,lume ! trimis de
(24 mai 2012, 09:38:42
Eu unul nu-mi doresc decât o schimbare ! Mă gândesc ca mai sunt mulți ca mine...care-si doresc o schimbare in localitatea noastră.Eu cred ca atunci cand faci ceva pentru localitate si pentru locuitorii acesteia,nu mă ai nevoie sa mergi ca milogul din casa-n casa si sa incerci sa-i cumperi pe oameni cu zahăr,ulei sau alte bunuri.Vreau sa va mai zic ceva ; credeți ca Primareasa din Voitinel mai are nevoie sa-si facă campanie electorală ? Dar primarul di Dornesti ? In urma acestor primari se vede ceva.
56.   Comentariu trimis de
(24 mai 2012, 14:55:42
in fiecare an s.a facut chestia asta in oarc... ofticatilor !!! azi e Inaltarea daca nu stiati....nah.... in fiecare an s.a facut ...pt ziua eroilor.... dar la cat de margineni suneti se vede ca stiti multe ce se intampla in comuna asta.paaa ofticosilor. ...vtati.l pe domnu care vrea sa faca TREABA .....cand ma gandesc bine, poate sa isi faca treaba si acasa la el , nu in primarie ....hahaha
57.   Hahaha trimis de
(24 mai 2012, 15:48:51
Lasati mă vrajeala.....se vede cine e tare ofticat pe aici !STIM noi prea multe tocmai de asta sunteți ofticati.....normal ca îl votam undes-i face treaba e problema lui nustiu ce va macina tare sa știți unde o face.....Ca doar si Lungu si Nichitean pot sa-si facă treaba acasă sau ce sunt constipati daca nu o fac la primărie ha ha ha
Votează lumea cu cine vrea! Nu suntem așa curiosi unde o sa își facă treaba......
58.   Lume lume trimis de
(24 mai 2012, 20:14:13
Lume lume nu ați găsit ceva de ce sa va luați de el si na tre sa spuneti si voi ceva
Auzi la el Etnobotanice.....lasa bă ca avem noi deja destule cârciume sa le înlocuiască nu te preocupa tu de ce o sa facă el ca are si el copii si nu cred ca are nevoie de așa ceva pentru educația copiilor Auzi ce ideile ia venit la asta HA HA cred ca îți lipseste tie ca vad ca ești la curent cu ele......
59.   Nu are rost sa spuneti flecuri TOT PE BAX ÎL VOTAM trimis de
(24 mai 2012, 20:36:20
Lasai mă sa vorbească nu vezi cat îs de morcoviti religie !!DA ce mă interesează pe mine nu tot un Dumnezeu avem cu TOTII nu uita ca si pocaitii au participat la construirea caselor .....si banii nu cred ca au fost donati de la primărie toti au pus mana de la mana ...pocait ortodox toti om fost acolo.....si nu a fost prezent tot omul din sat ...unii mai si lucrează a fost nevoie si de bani....cat bine a făcut BAX sa fii tu sănătos ...dar asta nu înseamnă ca tre sa strige in gura mare ca si ceilalți .....daca faci o fapta fao si taci ca Dumnezeu din cer te va rasplati si ce se da de la primărie nu da NICHITEAN sau Lungu sau oricare altul ar fi acolo Sunt fondurile primăriei care din păcate de prea putine ori merg spre interesul comunității .....VOTATIL PE BAX
60.   Comentariu trimis de
(25 mai 2012, 10:42:32
oameni buni inainte sa-l urcati in slavi pe BAX informativa bine de ce a facut si de cate persoane si-a batut joc.Inainte sa votati informativa ce au facut ei in GRECIA si in ITALIA ca au luat exeplu bun de la taicasu.VOTATI (BAX) ca vai de voi dupa
60.1  RE: Comentariu trimis de
(26 mai 2012, 00:53:50
POVESTI NEMURITOARE !cred ca tu ar trebui sa te informezi mai bine....nimeni nu îl ridica in slavi!vrem doar sa-l votam ,si e ceia ce vom face indiferent de ce spun gurile rele........si morcovite VOTAM BAX CA VAI DE VOI DUPĂ ca de noi sigur nu va fi mai rău ca acum din contra.....
61.   Nichitean castigator trimis de
(29 mai 2012, 00:09:26
vad ca cel mai mult se duce competitia intre bax si nichitean. restu nu prea au sanse,dar parerea mea e ca nichitean va castiga de aia se tot leaga de el,ba ca imparte sarmale,ba zahar si ulei desi chestia asta se face de cand a intrat la primarie si sa ii dea Dumnezeu sanatate ca se gandeste si la altii.Cat despre schimbare nu stiu de ce se agita uni.pt ca nichitean nu a fost ales de ei ci de consilieri si chiar de toti desi erau rivali politici,asa ca din cate se vede lumea vrea sa se afirme prin comentarii nu toti ce posteaza aici stiu ce zic...ei stiu doar ce trebuie sa tasteze si pe cine susutin....BRAVO NICHITEAN oricum tu castigi
62.   LECTII DE DICTIE trimis de
(31 mai 2012, 21:43:27
Ar trebui Nichitean daca mai vrea primar sa consulte un logoped sa invete sa vorbeasca cursiv fara sa se balbaie si sa-l lase pe asta tanar sa vorbeasca pe la judet pe la Bucuresti poate o vorbi corect si o mai face ceva in satul asta ca el nu a reusit nimic
63.   Comentariu trimis de
( 6 iun 2012, 22:06:38
Margineaaaaaaa T R E Z E S T E --TEEEEEEE!!!!!!!!!!

VOTATI SCHIMBAREA!
SCHIMBAREA E IN MAINILE NOASTRE,ALE OAMENILOR DE MAINE!!!!
Votati BAX,VOTATI VIITORUL !!!!
64.   EVITATI CURVASAREALA POLITICA trimis de
( 6 iun 2012, 22:34:11
ONOFREI(RAMPAM PAM) =DATORII,JAF,CORUPTIE LA NIVEL INALT IN SUCEVITA
(S-AU GASIT URME DE LABA DE URS,MAI PRECIS LA SUCEVITA NU-L MAI VOTEAZA NICI URSUS-ADICA BEREA GRATUITA IN CAMPANIE ELECTORALA,SI NICI ATAT LA MARGINEA).
PLEACAAAA,MAINEEE O SA-TIIIIII TREACA(ANTONIA STIE).
NICHITEAN (CIULU' FACE PE DURUL) = CLOSCA PRIMARIEI RESPONSABILA CU INCALZITU OUALELOR LUI LUNGU,LE-A CLOCIT SI LE-A EXMATRICULAT DIN PDL , EX - AMANTA PE LINIE DE PARTID A PREMARITULUI LUNGU,IN CONCLUZIE TRADATOR PENAL.
LUNGU (BUNICUTA NEVASTA TANARA) - PRACTICANT DE SPORT EXTREM -MERSUL CU BICICLETA PE ALEEA PC, FSN,PNTCD,PSD,PNL,PDL SI CAPAT DE LINIE=INDEPENDENT,VERSUS TERTEL(MAI LASA-TE TATA TE PASTE INFARCTUL,SI NEVASTA CU-I I-O LASI ----LA VERZI?????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei