Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2012 - Anul XVII, nr. 11 (4916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Am discutat varianta unui miting, dar trebuie să fim atenţi să nu fim acuzaţi de violenţe

Luni, 16 Ianuarie 2012 (14:36:54)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că USL trebuie să evite posibilitatea ca actuala putere să acuze opoziţia pentru transformarea manifestaţiilor în acţiuni violente.

Ponta a precizat că declaraţia lui Crin Antonescu privind organizarea unui miting a fost făcută în urma unor discuţii la nivelul conducerii USL.

Pe de altă parte, Ponta a menţionat că liderii opoziţiei nu au stabilit o dată precisă pentru eventuale manifestaţii.

"Am discutat cu Crin această variantă, dar trebuie să fim atenţi să nu dăm ocazia celor de la putere să acuze opoziţia pentru ceea ce s-a întâmplat, adică acţiunile violente. Noi trebuie să ne organizăm cât mai bine, pentru ca lucrurile să meargă în direcţia pe care o doreşte populaţia", a spus Ponta.

El a mai precizat că liderii USL vor avea o şedinţă operativă în care va fi discutat şi acest subiect, miercuri dimineaţă.

Conducerea PNL l-a mandatat pe preşedintele liberal Crin Antonescu să discute în USL organizarea unui "amplu miting" şi a unui marş de protest în Bucureşti, în zilele următoare.

"PNL îşi reafirmă intenţia ca împreună cu membrii săi şi oficial, ca organizator, să iniţieze acţiuni paşnice şi democratice de protest şi în sensul acesta am fost mandatat de către Biroul Politic Central să discut la nivelul USL organizarea unui amplu miting şi a unui marş de protest în zilele următoare în Bucureşti. Voi discuta însă această chestiune cu colegul meu Victor Ponta, cu colegul meu Daniel Constantin, când se vor întoarce", a anunţat, luni, la finalul şedinţei BPC, liderul liberal.

Preşedintele PNL nu a dat detalii despre momentul la care s-ar putea organiza acest miting şi cine ar putea participa, spunând că trebuie să discute în USL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Am discutat varianta unui miting, dar trebuie să fim atenţi să nu fim acuzaţi de violenţe.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Am discutat varianta unui miting, dar trebuie să fim atenţi să nu fim acuzaţi de violenţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei