Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2012 - Anul XVII, nr. 11 (4916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu ar considera că protestele reprezintă o mişcare socială urmare a măsurilor de austeritate

Luni, 16 Ianuarie 2012 (17:14:59)

Preşedintele Băsescu s-a întâlnit, luni, cu o parte dintre candidaţii la unul din posturile de consilier de stat la Preşedinţie, unii susţinând că le-a vorbit şi despre protestele de stradă din ultimele zile, pe care le-ar considera ca fiind o mişcare socială cauzată de măsurile de austeritate.

Jurnaliştii nu avut acces la întâlnire, iar, după întâlnire, cu câteva excepţii, concurenţii, în majoritate tineri, s-au ferit să ofere detalii cu privire la subiectele abordate, invocând diverse pretexte.

"A recunoscut că este o mişcare socială datorată măsurilor de austeritate impuse, ca o reflexie a măsurilor de austeritate prelungită. Domnul preşedinte a susţinut că aceste măsuri au fost necesare. Faţă de alte partide care umblau la bani publici pentru a preveni prostestele, alocau sume din ce în ce mai mari, dânsul a zis că pentru a avea un control asupra costurilor şi bugetului doreşte să îndrepte ţara pe o situaţie bună şi nu să se înrăutăţească situaţia prin alocarea de sume nejustificate", a spus unul dintre candidaţii la postul de consilier de stat la Preşedinţie.

El a precizat că şeful statului nu le-a vorbit despre viziunea lui despre soluţia de încetare a protestelor, susţinând că subiectul a fost abordat în momentul în care le vorbea despre realizările sale şi despre măsurile de austeritate.

"Nu a fost un interviu. Să spunem că a fost o prelegere. Ne-a vorbit despre viziunea lui referitor la cum vede România în următorii doi ani. A fost chiar OK. A vorbit un pic şi despre proteste. Sigur că da. Nu a vorbit despre opinia personală a dumnealui. S-a referit mai mult la lucrurile care au fost făcute şi ce urmează să fie făcute. De proteste, exact, nu avea rost să se amintească acum, doar s-a punctat", a spus o altă candidată, absolventă de Sociologie şi Jurnalism.

Întrebată ce sfaturi i-ar da în momentul de faţă cu privire la protestele din aceste zile, ea a afirmat: "Consilierea se face la un nivel personal şi probabil că nu pot să spun ce i-aş spune eu dumnealui în momentul acesta".

Preşedintele Traian Băsescu a avut, luni, o întâlnire cu o parte dintre candidaţii la unul din posturile de consilier de stat la Preşedinţie.

"Circa 290 de persoane şi-au exprimat interesul de a face parte din staff-ul preşedintelui României, marea majoritate fiind tineri cu studii în străinătate", a declarat, vineri, Valeriu Turcan, purtător de cuvânt al preşedintelui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu ar considera că protestele reprezintă o mişcare socială urmare a măsurilor de austeritate.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu ar considera că protestele reprezintă o mişcare socială urmare a măsurilor de austeritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei