Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2012 - Anul XVII, nr. 11 (4916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Sibiu, aproximativ 1.200 de persoane cer în stradă demisia preşedintelui Băsescu

Luni, 16 Ianuarie 2012 (18:57:19)

Aproximativ 1.200 de persoane participă, luni seară, la Sibiu, la un protest faţă de Guvern şi preşedintele Traian Băsescu, pentru prima dată manifestaţia fiind autorizată, iar participanţii au pornit într-un marş din Piaţa Mare pe mai multe străzi ale oraşului.

Circa 1.200 de persoane s-au adunat, luni seară, în Piaţa Mare din Sibiu şi au scandat lozinci împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Protestatarii au scandat "Jos Băsescu!", "Afacerea voastră, sănătatea noastră", "Nu staţi în balcoane, că muriţi de foame" şi poartă pancarte pe care scrie "Jos dictatoru'", "Jos securistu'", "Să pleci din ţară, javră ordinară".

De asemenea, manifestanţii au steaguri tricolore şi au aprins lumânări în dreptul unei plăci comemorative a eroilor Revoluţiei din 1989.

Ulterior, ei au pornit într-un marş pe bulevardul central din oraş, pe traseul Piaţa Mare - Bulevardul N. Bălcescu - Piaţa Unirii - Calea Dumbrăvii - Bulevardul M. Viteazu, fiind supravegheaţi de aproximativ 50 de jandarmi.

Ei au trecut de sediul PDL Sibiu fără a se înregistra incidente.

Manifestarea este organizată de Asociaţia "Sibiu Decembrie '89", care a obţinut, în cursul zilei de luni, autorizaţie din partea Comisiei de Avizare a Adunărilor Publice.

Potrivit autorizaţiei de desfăşurare, manifestaţia este programată să se încheie în jurul orei 21.00.

Mai multe organizaţii studenţeşti au anunţat că se vor alătura protestului, la fel şi preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan.

Duminică, aproximativ patru sute de persoane au participat, în zona centrală a municipiului Sibiu, la un miting împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu, protestatarii pornind şi într-un marş pe bulevardul central din oraş, unde au pichetat sediul PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Sibiu, aproximativ 1.200 de persoane cer în stradă demisia preşedintelui Băsescu.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Sibiu, aproximativ 1.200 de persoane cer în stradă demisia preşedintelui Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei