Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2012 - Anul XVII, nr. 11 (4916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A patra zi de proteste la Timişoara, aproximativ 70 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei

Luni, 16 Ianuarie 2012 (15:42:07)

Aproximativ 70 de persoane, majoritatea revoluţionari, protestează, luni după-amiază, în Piaţa Victoriei din Timişoara, pentru a patra zi consecutiv, scandând lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu, mitingul fiind autorizat de Primărie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 70 de persoane, majoritatea membri ai asociaţiilor de revoluţionari, s-au adunat, în jurul orei 14.00, în Piaţa Victoriei din Timişoara, manifestanţii afişând pancarte cu mesaje împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc.

Protestatarii scandează "Hoţii, hoţii" şi "Băsescu nu uita, va veni şi vremea ta".

Manifestanţii au afişat pancarte şi coli A4 pe care scrie "Adio tovarăşi", "Cu Băsescu şi cu Boc a luat ţara foc", "Jos Guvernul mafiot".

Mitingul a fost aprobat de Primăria Timişoara, autorizaţia fiind valabilă între orele 14.00 şi 17.00.

Vineri seară, aproximativ 200 de persoane au participat în Piaţa Victoriei din Timişoara la un miting pentru susţinerea lui Raed Arafat, manifestarea neautorizată fiind anunţată prin intermediul reţelelor de socializare

Sâmbătă, aproximativ o sută de persoane, majoritatea revoluţionari, s-au adunat în Piaţa Victoriei din Timişoara, scandând "Jos Băsescu", "Jos Guvernul Boc". Duminică, manifestaţiile de la Timişoara au debutat în jurul orei 14.00, când în Piaţa Victoriei s-au adunat în jur de o sută de persoane, majoritatea revoluţionari. După ora 17.00, acestora li s-au alăturat suporteri ai echipei Poli Timişoara şi alte persoane, care după câteva minute de scandări au pornit în marş prin municipiu.

Şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română, Aurel Moise, a declarat, luni, că în 41 de localităţi din ţară au avut loc acţiuni de protest la care au participat 8.700 de persoane, peste 2.000 de jandarmi asigurând ordinea publică.

În Bucureşti, jandarmii au primit ajutor de la colegii lor din Ploieşti, după ce protestul din Piaţa Universităţii a escaladat.

Protestele din restul ţării s-au desfăşurat fără incidente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A patra zi de proteste la Timişoara, aproximativ 70 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A patra zi de proteste la Timişoara, aproximativ 70 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei