Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2012 - Anul XVII, nr. 11 (4916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răfuială

Cinci tineri, blocaţi în trafic şi bătuţi cu bâtele, pe DN 17, la intrarea în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci tineri din Suceava, care se întorceau cu maşina de la o discotecă din Păltinoasa, au fost blocaţi în trafic şi apoi loviţi cu bâtele, scenele de violenţă petrecându-se pe DN 17, în zona Şcheia.
Totul a plecat de la şicanele în trafic iscate între şoferul maşinii în care se aflau tinerii care veneau de la discotecă şi un alt conducător auto, care a chemat în ajutor o a doua maşină, cu care a blocat autoturismul celor cinci.

 

Duminică, în jurul orei 3.30, poliţia a fost anunţată că cinci tineri au fost agresaţi pe DN 17, victimele fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean Suceava.
Pe parcursul anchetei s-a stabilit că în noaptea de sâmbătă spre duminică, Cristian Runcan, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava, s-a îndreptat la volanul maşinii sale, un Audi A4, spre o discotecă din Păltinoasa, fiind însoţit de încă trei băieţi şi o fată, toţi cu domiciliul în municipiul Suceava. După noaptea petrecută la discotecă, în jurul orei 3.00, cei cinci s-au urcat în maşină şi s-au pornit înspre Suceava.

 

Totul ar fi plecat de la o banală depăşire
 
În zona pădurii de la Ilişeşti, Cristian Runcan ar fi intrat în depăşirea unei maşini înmatriculate în Bulgaria, însă conducătorul acesteia nu l-a lăsat să treacă. Ce s-a întâmplat mai departe este deocamdată greu de ştiut, victimele oferind puţine detalii anchetatorilor.
Cert este că şoferul maşinii înmatriculate în Bulgaria a dat un telefon, iar în zona de intrare în Şcheia cei cinci tineri s-au trezit blocaţi în trafic. Asta pentru că în faţă era autoturismul care nu-i lăsa să depăşească, iar o altă maşină, un VW Passat, au declarat tinerii, a blocat celălalt sens de mers.
Din VW, conform declaraţiilor victimelor, a coborât un grup de cinci-şase indivizi care i-au atacat violent, cu bâtele şi alte obiecte contondente.   
Geamurile laterale şi parbrizul maşinii Audi au fost făcute ţăndări, cei cinci tineri fiind loviţi, cu precădere în zona capului. După o scurtă repriză de lovituri, atacatorii s-au urcat în maşini şi au demarat în trombă. 

 

Printre victime se află şi o fată

Cei cinci tineri au ajuns la spital cu traumatisme craniene şi cu contuzii în zonele cervicale şi la mâini şi picioare.  
Printre tinerii cu leziuni mai serioase se numără Daniel Brumă, un tânăr de 24 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio facial, plagă pleoapă stângă şi plagă gambă dreaptă.
Printre cei cinci se afla şi o tânără de 26 de ani, care a fost şi ea agresată, suferind o plagă la coapsă.   

 

Poliţiştii nu i-au depistat încă pe atacatori

Anchetatorii de la Poliţia municipiului Suceava au demarat cercetări pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, fiind dispuse măsuri pentru identificarea agresorilor.
Tinerii atacaţi în propria maşină au susţinut în faţa poliţiştilor că nu îi cunosc pe atacatori şi că din cauza întunericului au reţinut puţine detalii despre ei. Totuşi, poliţiştii au câteva indicii despre maşinile implicate şi ar putea să ajungă în scurt timp la cei care au participat la această răfuială.
Surse judiciare au precizat că în mod aproape cert acţiunea a fost una spontană, plecată de la şicanele în trafic, fără a fi vorba de un conflict mai vechi sau de o acţiune de răzbunare.
Suspecţii anchetatorilor ar fi mai mulţi indivizi din comuna Şcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci tineri, blocaţi în trafic şi bătuţi cu bâtele, pe DN 17, la intrarea în Suceava.
 Vizualizări articol: 924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 12 voturi
Cinci tineri, blocaţi în trafic şi bătuţi cu bâtele, pe DN 17, la intrarea în Suceava4.9512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hm... trimis de
(16 ian 2012, 11:09:27
tin sa dau dreptate tiganului cu masina de bulgaria... de multe ori cand intr.o masina se afla mai multe persoane incep sa aibe curaj.. omul a incercat sa.si faca dreptate singur..ptr ca oricum daca chemi politia ..nu le face nimic...nici cea mai mica amenda.,. maxim un avertisment.
1.1  RE: Hm... trimis de
(16 ian 2012, 14:36:05
omul a incercat sa isi faca dreptate pentru ce?????????pentru ca un sofer a avut intentia de a-l depasi,si nu a fost lasat? cred ca soferul masinii inmatriculate in Bulgaria este vreun nerealizat,care nu isi permite o masina inmatriculata in tara lui...e ca si cum,ti-ai luat un iphone 4..replica
2.   Soferi badarani trimis de
(16 ian 2012, 11:51:16
Astai Romania 8din10 is niste badarani la volan care care's fara educatie nici macar 7 ani de acasa nu au!!

Soferi Romani sunt pe primul loc in Europa la agresivitate in trafic asta da dovada de cat de badarani sunt.
Este adevarat ca sunt idioti destui care fac manevre,depasiri periculoase dar nu cred ca e metoda cea mai buna sa ripostezi in halu asta!!
3.   Ha trimis de
(16 ian 2012, 16:10:54
asta nu i nimik,sa vezi cand conduci o dacie saw "rabla"cum o denumesc altii,sa vezi acolo probleme in trafic ,in tara asta se iau smecherii in clanta dupa cp.90 105 150 da te jegule din calea mea!!ca nu am avut bani sa mi iau macar o rabla in trecut,iar acum nu mai pot de smecher...vb de bani cinstiti..a si inca cewa nu i valabil pt toti soferii,sunt altii ca fratii in trafic..DOMNI,civilizatie??und esti??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei