Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 sep 2011 - Anul XVI, nr. 212 (4810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Circa 500 de persoane la Mănăstirea Maglavit, între care Victor Ponta, Daciana Sârbu şi Ilie Sârbu

Joi, 8 Septembrie 2011 (15:37:15)

Aproximativ 500 de persoane au participat, joi, la slujba de la Mănăstirea Maglavit, judeţul Dolj, printre cei prezenţi fiind numeroşi lideri social-democraţi, între care preşedintele PSD, Victor Ponta, împreună cu soţia sa, Daciana Sârbu, şi cu socrul său, Ilie Sârbu.

Liderul PSD,Victor Ponta, a declarat, joi, că este pentru prima dată când ajunge la Mănăstirea de la Maglavit şi că s-a lăsat convins să facă acest lucru de primarul localităţii, Constantin Dinu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În afară de soţia sa, Daciana Sârbu, şi de socrul său, Ilie Sârbu, liderul PSD a fost însoţit de preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, de senatorii Lia Olguţa Vasilescu, Valeriu Zgonea, de deputaţii Ion Călin şi Claudiu Manda, precum şi de mai mulţi membri de partid.

"E un loc cu totul şi cu totul special şi avem un primar care m-a convins să vin aici de Sfânta Maria Mică (n.r.- sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului)", a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă ştie că Gigi Becali este unul dintre ctitori, Ponta s-a limitat să spună că mănăstirea "este a oamenilor".

La slujba de la Mănăstirea Maglavit au participat aproximativ 500 de credincioşi care au mărturisit că au venit din toate colţurile ţării pentru a aprinde o lumânare.

Preotul paroh al Mănăstirii Maglavit, Vladimir Darânga, a declarat că Gigi Becali a fost invitat, însă nu a venit. Acesta este unul dintre ctitorii lăcaşului de cult care a sprijinit construcţia cu sume de bani şi care a fost pictat pe unul din pereţii mănăstirii. Potrivit preotului, pictura a fost ştearsă întrucât "nu se ridică la pretenţiile artistice" ale sale.

"Pictura care a fost pe peretele paralel cu Petrache Lupu a fost ştearsă pentru că nu se ridică la pretenţiile noastre artistice. A fost o încercare, însă locul este destinat ctitorului şi când se va ajunge cu pictura acolo o să îşi reia locul. Maica Stareţă l-a invitat pe domnul Becali, însă nici nu îi trebuie invitaţie, dânsul poate să vină ca la el acasă", a declarat, joi, preotul Vladimir Darânga.

Acesta susţine că Mânăstirea Maglavit mai are nevoie de zece miliarde de lei pentru a fi vopsită. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circa 500 de persoane la Mănăstirea Maglavit, între care Victor Ponta, Daciana Sârbu şi Ilie Sârbu.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circa 500 de persoane la Mănăstirea Maglavit, între care Victor Ponta, Daciana Sârbu şi Ilie Sârbu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei