Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2010 - Anul XV, nr. 301 (4592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Fac apel la PDL să nu asculte ordinul lui Boc şi să voteze pentru români în cazul OUG 50/2010

Miercuri, 22 Decembrie 2010 (16:27:11)

Liderul social-democrat Victor Ponta susţine că deputaţii PSD şi PNL vor vota împotriva Ordonanţei 50/2010, privind relaţiile dintre bănci şi clienţi, el cerându-le reprezentanţilor PDL să nu asculte "ordinul" lui Emil Boc şi să voteze alături de parlamentarii opoziţiei în "favoarea românilor".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că la votul din Camera Deputaţilor pe Ordonanţa OUG 50/2010, parlamentarii PDL vor vota, "cel mai probabil", împotriva "românilor cu credite", aşa cum au făcut-o şi în comisiile de specialitate.

"Azi sau mâine (miercuri sau joi - n. r.) se va da în Camera Deputaţilor un vot care este extrem de important pentru foarte mulţi români. Este vorba de votul pe Ordonanţa 50, cea referitoare la relaţiile între bănci şi cei care au credite. Din păcate, PDL a votat în comisii şi probabil o va face şi în plen împotriva românilor care au credite şi în favoarea băncilor", a declarat Victor Ponta.

El susţine că deputaţii PSD şi PNL vor vota împotriva actului normativ, solicitându-le acelaşi lucru şi parlamentarilor PDL.

"Noi cei de la PSD şi cei de la PNL, în mod sigur, vom vota pentru binele şi interesul legitim al celor care au credite şi care, nu din vina lor, s-au trezit fără loc de muncă sau cu veniturile reduse. Fac un apel ca parlamentarii PDL de data aceasta să nu asculte ordinul de la Emil Boc de data asta şi să se gândească că au fost trimişi în Parlament şi de oameni care au credite la bănci şi care probabil că nu vor mai putea să şi le plătească în continuare", a mai spus Victor Ponta.

Liderul PSD apreciază votul pe Ordonanţa 50 ca fiind unul "extrem de important".

"Este un vot extrem de important şi îmi exprim speranţa că şi la Ordonanţa 50 alături de noi vor veni şi alţi parlamentari care vor vota nu pentru interesul băncilor, ci pentru interesul românilor care au credite", a mai spus Victor Ponta.

Vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX că deputaţii opoziţiei vor vota împotriva ordonanţei.

"Aşa cum a ieşit de la comisii prin votul PDL este împotriva intereselor clienţilor şi în favoarea băncilor. Noi votăm împotriva ordonanţei în forma actuală şi suntem pentru forma iniţială a ordonanţei, prin care se protejau clienţii", a explicat deputatul Valeriu Zgonea.

Votul asupra Ordonanţei de urgenţă a Guvernului 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori a fost amânat pentru şedinţa Camerei Deputaţilor de joi.

După dezbaterile generale asupra Ordonanţei 50, care au avut loc luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a propus ca discuţia pe articole şi votul final să fie amânate pentru joi, având în vedere consistenţa ordonanţei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Fac apel la PDL să nu asculte ordinul lui Boc şi să voteze pentru români în cazul OUG 50/2010.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Fac apel la PDL să nu asculte ordinul lui Boc şi să voteze pentru români în cazul OUG 50/20100.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei