Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2010 - Anul XV, nr. 301 (4592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Bugetul care va fi adoptat nu este al României, ci al PDL şi al doamnei Udrea

Miercuri, 22 Decembrie 2010 (15:25:51)

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Craiova, că este pentru prima dată când amendamentele la Legea bugetului sunt respinse "doar pentru că au fost propuse de opoziţie", apreciind că bugetul care va fi aprobat în Parlament nu este al României, ci "al PDL şi al doamnei Udrea".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că dezbaterile pe Legea bugetului de stat confirmă că între opoziţie şi putere "nu există niciun fel de dialog în interes naţional", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am încercat şi ieri (n.r - marţi), şi alatăieri să îi convingem pe cei de la putere că o parte din amendamentele noastre nu sunt neapărat amendamente social-democrate sau liberale, ci sunt amendamente corecte, ce ţin de interesul ţării. Din păcate, ceea ce se întâmplă la legea bugetului de stat ne confirmă că nu poate exista niciun fel de dialog în interes naţional", a declarat Victor Ponta.

Liderul social-democrat a precizat că, pe actualul proiect de buget, primăriile din România vor fi aduse "aproape de faliment".

"Noi avem amendamente vizavi de finanţe, vizavi de administraţiile locale, care în 2011, pe bugetul actual vor fi aduse aproape în faliment. Nu am găsit niciun fel de înţelegere. E foarte clar că nimeni din Guvern sau din majoritate nu poate nici să gândească, nici să ia vreo decizie", a mai spus Ponta.

Preşedintele PSD consideră că bugetul de stat, care va fi adoptată "în câteva zile", nu este al României, ci al partidului de guvernământ, PDL, şi al "doamnei Udrea".

"Am vorbit şi cu colegii mei, se uită la noi, dau din umeri şi spun că nu li se dă voie, bănuiesc că de la domnul Băsescu şi de la doamna Udrea, să schimbe absolut nimic. E un semn foarte prost. Este pentru prima dată când practic orice idee, doar că a venit din partea opoziţiei, este respinsă. Va fi adoptat, din păcate, în câteva zile un buget care nu e al României, ci al PDL şi al doamnei Udrea, iar noi vom plăti aceste consecinţe", a mai spus Ponta.

Liderul PSD Victor Ponta a ajuns, miercuri, la Craiova, pentru a discuta cu reprezentanţii Biroului Judeţean Permanent, cu aleşi locali şi judeţeni despre "pregătirea alegerilor locale". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Bugetul care va fi adoptat nu este al României, ci al PDL şi al doamnei Udrea.
 Vizualizări articol: 462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Bugetul care va fi adoptat nu este al României, ci al PDL şi al doamnei Udrea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei