Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2010 - Anul XV, nr. 261 (4552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: PSD şi PDL s-ar înţelege din nou dacă "le-ar veni bine"

Vineri, 5 Noiembrie 2010 (18:06:32)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali, desfăşurată la Braşov, că, în 2009, PSD şi PDL s-au înţeles în zece minute după ani de războaie, el apreciind că cele două partide s-ar înţelege din nou dacă "le-ar veni bine".

"În 2009, cele două partide (PDL şi PSD, n.r.), după ani de războaie, s-au înţeles în zece minute, şi, vreme de un an, au făcut, cât ai clipi, impozitul forfetar, ordonanţa de politizare pe faţă şi de sus până jos, cât ai clipi, şi acordul cu FMI. Nu s-au gândit la nimic decât cum să scape de grija guvernării, cum să aibă de dat bani la pensii şi salarii şi să găsească pe cineva de la un for internaţional care să spună că Guvernul e bun", a spus Antonescu.

El a arătat că a enumerat doar trei lucuri pe care PSD şi PNL le-au făcut împreună în timpul guvernării comune şi a apreciat că le-ar face din nou, dacă le-ar "veni bine".

"Am dat numai trei lucruri pe care aceste partide le-au făcut împreună şi le-ar face oricând le-ar veni bine, din nou împreună, pentru că sunt partidele care au generat, sub diferite forme, au întreţinut şi vor să întreţină sistemul", a spus Antonescu.

El a precizat că în spatele luptei lui Traian Băsescu cu acest sistem este "o uriaşă minciună", având în vedere că oameni din PSD sunt acum în "curtea sa".

"În spatele presupusei lupte a lui Traian Băsescu împotriva acestui sistem stă o uriaşă minciună şi vedem toţi cum pentru Traian Băsescu nu are importanţă dacă Şerban Mihăilescu e la PSD sau e în tabăra sa, dacă generalul Oprea e la curtea lui Năstase sau e la curtea sa, după cum nici pentru apropiaţii de afaceri şi de învârteli ai doamnei Udrea nu are împortanţă dacă sunt lângă RAPPS-ul lui Năstase, ieri, lângă Palatul Cotroceni, al lui Băsescu, azi, sau cine ştie dacă e cazul, din nou lângă PSD, mâine", a spus Antonescu.

El a criticat, deopotrivă, PSD şi PDL, pe care le-a acuzat de furt. "Am avut un partid de stânga numit FSN, PDSR, PSD, care a furat ca să dea din când în când de pomană şi un partid al domnului Băsescu, care fură atât de mult încât nu mai are nici de pomană să dea", a spus preşedintele liberal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: PSD şi PDL s-ar înţelege din nou dacă "le-ar veni bine".
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: PSD şi PDL s-ar înţelege din nou dacă "le-ar veni bine"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei