Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2010 - Anul XV, nr. 261 (4552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nota, vă rog! Nota 04

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Refrenul cu ghinionul nu mai ţine la CFR Cluj, contrarefrenul cu dezonorarea ghinionului este mult mai sonor. La ce ospătari are echipa campioană pe post de fundaşi, degeaba nimereau atacanţii o dată plasa, maximum de două ori. De altfel, pe unul dintre fundaşi chiar şi numele, Picolo, îl recomandă pentru breasla respectivă, dar nici măcar n-a fost în stare să înveţe cum se debarasează ca lumea în careu. La ultimul gol m-am simţit umilit de felul cum se prezintă o echipă românească în Europa, pe deasupra şi campioană. Vreo trei indivizi parcă erau trimişi la peţit în izmene. Fundaşii n-au fost de-ajuns, la golul trei a venit şi Dică cu un şervet pe braţ să le dea o mână de ajutor. O fi lucru bun că Sorin Cârţu mai bagă români în locul petardelor de aiurea, dar cu acest Dică s-a păcălit la fel cum au făcut alţii cu celălalt Dică, de îl ţineau în teren pentru a executa cornerele şi loviturile libere. Şi măcar de le-ar fi executat ca Timofte la Boavista, pe vremuri… Şefilor din Gruia le-aş da un sfat cinic: să-i facă ofertă de transfer pe Mutu, că ăsta ştie să-i ţină la respect pe chelneri!

Aruncând o privire peste celelalte meciuri din Liga Campionilor, observăm că Mourinho de ce i-a fost teamă în meciul tur, n-a scăpat în retur. Inzagui, aşa cum îl caligrafiază cei de la Real pe Inzaghi, a semnat o dublă şi era cât pe ce să semneze şi prima înfrângere stagională a Realului. Nu se ştie dacă Mou îl admiră pe Inzaghi pentru talentele sale fotbalistice sau pentru cele artistice. Poate pentru melanjul rezultat.

Cu o zi mai devreme am asistat la bisul lui Bale contra lui Inter, numai că în loc de goluri de data asta a plusat cu două pase de gol. Bidiviul galez l-a terorizat efectiv pe Maicon, iar cota sa este acum la stele. Moratti l-ar oferta, dar gurile rele spun că galezul n-ar avea loc la Inter. Pe stânga joacă unu... Chivu!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nota, vă rog! Nota 04.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nota, vă rog! Nota 040.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei