Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2010 - Anul XV, nr. 129 (4420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urban: În Guvern sunt şi oameni puşi pe bază de cumetrii, surori de amante, incompetenţă

Vineri, 4 Iunie 2010 (15:58:48)

Senatorul PDL Iulian Urban a declarat, vineri, la RFI România, că în Guvern au fost "plantaţi fel şi fel de oameni, care n-au nici o legătură cu posturile respective, unde au fost puşi oameni pe bază de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenţi, care n-au ce să caute acolo".

"Trebuie ca acest Guvern, într-un termen cât mai scurt, pentru că moţiuni de cenzură vor mai fi, să pună mâna şi să identifice absolut toate zonele de la nivelul ministerelor, instituţiilor deconcentrate, unde au fost plantaţi fel şi fel de oameni, care n-au nici o legătură cu posturile respective, unde au fost puşi oameni pe bază de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenţi, care n-au ce să caute acolo. De asemenea, toţi cei în jurul cărora planează suspiciuni legate de contracte cu statul, de folosirea unei demnităţi publice alese sau numite pentru crearea unor avantaje personale trebuie imediat raşi, înlăturaţi, nu trebuie să stăm trei zile, s-o rugăm pe consilieră, să vedem dacă vrea să-şi dea demisia. O demiţi şi cu asta basta! Asta înseamnă să guvernezi, asta înseamnă să conduci, asta înseamnă să ai responsabilitatea deciziei, pentru că placa asta cu «Ştiţi, n-avem oameni» nu ţine sub nici o formă", a declarat Iulian Urban.

El a adăugat că va vota împotriva moţiunii de cenzură, susţine Guvernul, însă nu înţelege să susţină anumiţi miniştri, care trebuie înlocuiţi. "Eu unul voi vota împotriva moţiunii şi înţeleg să susţin Guvernul, însă nu înţeleg să susţin anumiţi miniştri, drept pentru care dacă aceşti miniştri nu vor avea tăria să ia măsurile care trebuie luate şi corelate cu ceea ce se cere în momentul de faţă populaţiei ca şi curbă de sacrificiu, acei miniştri trebuie înlocuiţi de către premier, pentru că asta este răspunderea lui ca şef al Guvernului", a mai spus senatorul PDL.

El a apreciat că, probabil, că vor exista parlamentari ai PDL care vor vota moţiunea de cenzură. "Din punctul meu de vedere, însă, sincer vă spun că pentru mine, acest lucru este irelevant, pentru că sunt fix aceiaşi parlamentari care au distrus Legea ANI. Aceşti oameni nu sunt decât nişte eterni cai troieni, infiltraţi în rândul unui partid, care dacă îşi doreşte cu adevărat să devină un partid viu şi să se schimbe şi să se adapteze vremurilor moderne, lăsând în urmă acest trecut venal al politicii româneşti, eu cred că este un lucru benefic ca ei să voteze împotriva Guvernului şi cu această ocazie să se separe apele şi să plece", a afirmat Urban.

Totodată, el a ţinut să-i atace şi pe parlamentarii opoziţiei.

"Dimineaţa, la prima oră, prin declaraţii politice critică Guvernul şi la prânz îi vezi cerşind contracte publice pe la diverse ministere ale PDL din actualul Guvern. În momentul de faţă, căderea Guvernului nu va fi decât fix o moarte a regelui, care va aduce o bucurie nestăvilită nebunului. Eu cred că pentru PDL, moţiunea de cenzură va fi un prilej extraordinar de separare a apelor, pe care eu unul, de exemplu, îl aştept de foarte mult timp", a conchis senatorul democrat-liberal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urban: În Guvern sunt şi oameni puşi pe bază de cumetrii, surori de amante, incompetenţă.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urban: În Guvern sunt şi oameni puşi pe bază de cumetrii, surori de amante, incompetenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei