Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2010 - Anul XV, nr. 129 (4420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre

Onofrei: „Suntem dispuşi să ne sacrificăm viitorul politic, dacă am fi convinşi că măsurile de austeritate salvează situaţia”

Vineri, 4 Iunie 2010 (17:17:46)

Prim- vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a lansat o serie de critici la adresa guvernului său arătând că acesta are o problemă gravă de comunicare, în condiţiile în care propriul partid nu înţelege încă dacă aceste măsuri de austeritate, care par corecte, sunt necesare, obligatorii şi vor avea eficienţă. „Dacă noi, parlamentarii, nu înţelegem mare lucru, e de aşteptat ca opinia publică să nu înţeleagă”, a declarat Onofrei. El a afirmat că parlamentarii PD-L sunt dispuşi să-şi sacrifice chiar viitorul politic dacă ar fi convinşi că aceste măsuri salvează situaţia. Onofrei a arătat că nici un parlamentar, nici măcar cei ai PD-L, nu au vocaţia sinuciderii. „Sacrificiul rezolvă situaţia. Sinuciderea, pe lângă că e imorală şi anti-creştină, este şi ineficientă”, a spus parlamentarul democrat- liberal. În opinia senatorului Onofrei, există şi o problemă de credibilitate pentru că nu cu mult timp în urmă se vorbea de revigorare, iar acum de situaţie dezastruoasă. „E greu să fii credibil când spui că bugetul dă semne de revigorare şi auzi, deodată, că are cancer. Eşti acuzat că dai afară bugetari şi de fapt măreşti numărul lor. Diminuezi salariile când, de fapt, statistica spune că au crescut în ultimul an”, a spus Onofrei. El şi-a exprimat speranţa că la întâlnirea de duminică a grupurilor parlamentare PD-L cu reprezentanţii Guvernului, aceştia să reuşească să explice necesitatea adoptării acestor măsuri. „Sper să ne convingă că e vorba de sacrificiu şi nu de sinucidere în masă”, a mai spus prim- vicepreşedintele PD-L Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „Suntem dispuşi să ne sacrificăm viitorul politic, dacă am fi convinşi că măsurile de austeritate salvează situaţia”.
 Vizualizări articol: 1034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Onofrei: „Suntem dispuşi să ne sacrificăm viitorul politic, dacă am fi convinşi că măsurile de austeritate salvează situaţia”4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Toata aprecierea! trimis de
( 4 iun 2010, 18:05:42
Iata bunul simt al bucovineanului! Indiferent de nivelul sau de instruire, indiferent pe unde-l poarta meandrele vietii, adevaratul caracter al bucovineanului ramane cel exprimat acum de dl senator O. Onofrei: demnitate, curaj si lipsa fatarniciei. Nu sunt un adulator nici al dlui Onofrei, mai ales dupa ce a facut acea fandare politica, nici al altor politicieni in mod special - al celor ce acum ingroapa Romania, in niciun caz - dar l-am urmarit in mai multe conferinte de presa si de fiecare data mi s-a parut a fi cel mai echilibrat dintre activistii politici din judetul Suceava. Indraznesc o comparatie afirmand ca se aseamana cu Sorin Frunzaverde, care, fiind VICEPRESEDINTE al PD-L si PRESEDINTE AL CJ Caras Severin, a avut barbatia sa spuna lucrurilor pe nume - neplacute pentru partidul sau - in legatura cu aceste asa zise masuri anticriza, aratand ca in niciun moment nu uita de unde a plecat! Nu Bucurestiul ii face mari pe oamenii politici, ci tara. Acolo-s sforariile, aici e talpa!
2.   Deosebire trimis de
( 4 iun 2010, 20:19:37
la CS vorbeste sorin frunzaverde iar la SV o.o. taie frunze la c�ini(dupa ce termina de taiat pensiile si salariile la . bugetari ,adica �si taie craca de sub picioare).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei