Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2010 - Anul XV, nr. 129 (4420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Sens giratoriu în Iţcani, la intersecţia cu drumul spre Mănăstirea Dragomirna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În maxim două luni, la intersecţia străzilor Grigore Alexandru Ghica şi Mitocului, din cartierul Iţcani, va fi amenajat un sens giratoriu, pentru a fi fluidizat traficul rutier înspre Mănăstirea Dragomirna şi cel de pe drumul european E85.

Iniţial, în intersecţia respectivă era prevăzută montarea unui semafor, dar conducerea municipalităţii sucevene a luat o altă decizie în această privinţă, după ce s-a consultat cu Poliţia Rutieră.

“M-am consultat cu specialiştii în trafic rutier şi în urma discuţiilor, cea mai bună variantă este realizarea unui sens giratoriu la intersecţia străzilor Grigore Alexandru Ghica şi Mitocului, pentru că un semafor ar fracţiona circulaţia, în sensul că, în perioadele când nu este trafic înspre Mănăstirea Dragomirna sau de acolo înspre Suceava, i-am bloca inutil pe cei care circulă pe E85”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Noul sens giratoriu, primul din cartierul Iţcani, va fi proiectat şi amenajat până la finele verii, Mănăstirea Dragomirna fiind una dintre principalele atracţii din traseele turistice sucevene promovate la nivel internaţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sens giratoriu în Iţcani, la intersecţia cu drumul spre Mănăstirea Dragomirna.
 Vizualizări articol: 1960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sens giratoriu în Iţcani, la intersecţia cu drumul spre Mănăstirea Dragomirna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ca la noi la nimeni trimis de
( 4 iun 2010, 12:41:18
Taranul asta de Lungu pune sensuri dupa bunul plac sfidand Codul rutier pe care cred ca nici nu l-a citit vreodata. Cum poti da prioritate la un drum judetean fata de un european? Asta s-a intamplat si cu sensul de la Galeria si asta se va intampla si in Itcani, dar Politia rutiera, in speta Hermeniuc, doarme. Cu treaba asta mai pune Lungu niste pavele, iar noi stam ca prostii fara sa luam nici o masura. O zi buna
1.1  RE: Ca la noi la nimeni trimis de
( 4 iun 2010, 14:49:03
Ce prioritate bre. E vorba de fluidizarea traficului. Eu am circulat si circul in continuare in fiecare zi prin sensul de la Galeria si e bine venit cu exceptia faptului ca l-au proiectat ca dreaqul . Nu incap simultan o masina de gabarit mare si una mica in sensul giratoriu.Inainte stateam si cateva minute sa pot vira stanga spre Metro plus ca erau multi care habar nu aveau sa dea prioritate acolo si s-au produs si destule accidente acolo.Daca circuli pe jos mai bine te abtine de la comentarii.
2.   . trimis de
( 4 iun 2010, 13:09:57
Mai este un drum de pe care se poate iesi pe E85 langa serviceul Renault dar la ce gropi are normal ca nu e folosit. Si mai este unul care trece pe langa cei de la Drumuri si Poduri dar si ala e cam stricat. Daca s-ar face astea 2 ar fi de-ajuns chiar si atunci cand e mai aglomerat.
3.   Hotilor trimis de
( 4 iun 2010, 13:55:35
drumul acela,de langa service,este O ULITA,pe care primarul ION LUNGU ,a asfaltat-o si a tras apa curenta si canalizare,in CAMPANIA ELECTORALA.Daca se poate numi strada?
cei de acolo,platim taxe si impozite de MUNICIPIU.
ASTA DA HOTIE.
SI,acel drum mai este si cu SENS UNIC.cu,INTERZIS,dinspre E 85.,si masinilor peste 3.5 tone.
UNDE E POLITIA RUTIERA?Sau,cei de la primarie,ca doar le-a dat voie PDL -il sa si dea amenzi?

4.   ... trimis de
( 5 iun 2010, 08:14:27
mai bine ar face ceva in intersectia de la selgros...adica drumul care vine din scheia si se intersecteaza cu strada principala..e vai si amar acolo...marti am facut 3 ore drumul de la Radauti - Suceava,ruta care o faceam in 40 de minute...de la intersectia Patrauti cu E85 pana in Suceava...bara la bara, nervi, nesimtiti care depaseau coloana pe unde puteau samd...vai de capu nostru..si daca mai baga si acolo o placinta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei