Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2010 - Anul XV, nr. 129 (4420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Semifinale de semivis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Roland Garros! Ladies first. Reconfortant este că, oricine ar câştiga dintre cele patru rămase în cărţi, va fi o premieră. Australianca Samantha Stosur a reuşit ce nu reuşise la ea acasă, la Open-ul de la antipozi: s-o învingă pe Serena Williams! La acest meci am văzut, cred, cel mai frumos schimb de mingi din istoria recentă a tenisului feminin. Lidera la zi a clasamentului a făcut tot ce-a putut, a arătat tot ce ştia, dar a avut în faţă un fel de Soderling feminin. Forţă, tehnică, stăpânire de sine, curaj. În mod normal, Stosur nu are cum scăpa titlul.

La masculin, Soderling a făcut curăţenie pe partea lui de tablou. L-a lăsat tablou pe Murray, apoi l-a întors în timp pe Federer, pe vremea când eleveţianul tânjea încă după o semifinală la Roland Garros. Însă Roger nu poate fi frustrat în nici un fel, ăsta este tributul care trebuie plătit pentru ceea ce a făcut Soderling anul trecut. I l-a înlăturat din cale pe Nadal şi apoi a fost respectuos în finală. Odată înlăturat fetişul parizian, Federer trebuie să se concentreze pe ce ştie în timpul care i-a mai rămas, şi cred că vom vedea asta la Wimbledon. Astăzi Soderling va juca semifinala cu cehul Berdych, un meci interesant în care nu ştiu cu cine să ţin. Parcă aş opta pentru suedez, fiindcă acesta sigur nu va face figuraţie în a doua finală la rând. Dincolo, cred că stângaciul Nadal nu va avea probleme cu stângaciul Melzer. Spaniolul nu slăbeşte strânsoarea ca Djokovic, al cărui meci cu Melzer a fost un festival de scurte şi contrascurte. La un moment dat, comentatorul, unul foarte bun şi discret (există, iată!), a avansat ideea interesantă că Melzer pune atâtea scurte fiindcă l-ar fi ajuns oboseala. Imediat, austriacul a pus o scurtă cu două mâini! N-a fost întâmplare, a mai recidivat de câteva ori. În final, a arătat o fragilitate pe care un prădător ca Nadal nu i-ar fi iertat-o. A ratat o minge de meci atât de simplă, încât şi spectatorii care intră pe teren la reclama PariBas ar fi concretizat-o fără probleme!

Dar uite că m-am luat cu tenisul şi am uitat de meciul cu Macedonia... Pagubă-n ciuperci! Probabil că selecţionerul junior a pregătit tactica în funcţie de Pandev, cel cu afinitate pentru ţările cu roşu, galben şi albastru pe steag (sunt încă fascinat de găselniţa comentatorului teverist de la finala Ligii Campionilor), aşa că băieţii s-au bulversat de tot atunci când nu l-au văzut pe Pandev în teren. Pe Honduras nu cred că îi mai iertăm, trebuie să le arătăm că meritam să fim în locul lor în Africa de Sud. Om fi noi din lumea a treia, dar măcar să fim cei mai buni!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Semifinale de semivis.
 Vizualizări articol: 981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Semifinale de semivis5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei