Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2010 - Anul XV, nr. 129 (4420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Un medic beat la volan a ajuns cu maşina în gardul liceului Hurmuzachi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Rădăuţi, medic oftalmolog, s-a izbit violent cu maşina pe care o conducea în gardul Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” din municipiu, după ce în prealabil a „ras” şi gărduleţul de pe trotuarul de lângă unitatea de învăţământ.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 22.00, medicul Gabriel Onciulescu fiind depistat cu o concentraţie de 1,02 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Şoferul conducea un autoturism de teren marca Toyota Hilux şi, au stabilit poliţiştii, a scăpat controlul asupra volanului în sensul giratoriu din zona unităţii de învăţământ, pe fondul vitezei şi al consumului de alcool.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un medic beat la volan a ajuns cu maşina în gardul liceului Hurmuzachi.
 Vizualizări articol: 1863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un medic beat la volan a ajuns cu maşina în gardul liceului Hurmuzachi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lepre! trimis de
( 4 iun 2010, 11:50:23
Faptasul sa plateasca, asta-i clar! Dar ce lepre sunteti si voi astia de la monitoare! Daca era un infractor de rand ramanea doar Gabriel O., dar asa este "medicul Gabriel Onciulescu"! Loaze si lepre!
2.   Nu te impacienta chronos... trimis de
( 4 iun 2010, 12:35:03
...ca medic,popa sau altfel de job o fi avind el nu asa se pune problema ci daca omora pe cineva in cale putind fi oricine copil,in virsta sau tinar - un lucru se stie la volan nu se bea alcoolul ucide punct.Recomandarea mea e sa viziteze un alt medic oftmatolog sa vada de alta data gardul sau sa-l sara cel putin sau altfel spus asta e prost de da in garduri si la propiu si la figurat.Nul toleranta pt. idiotii ce se urca la volan bauti.
3.   Redactor sef trimis de
( 4 iun 2010, 13:50:54
Intr-un articol trecut era pozata o masina intrata intr-un gard. In poza ati mascat numarul masinii si ati dar doar initialele persoanei. Acum dati numele intreg, ocupatia, mai ramane sa ne dati adresa de acasa si suma din cont. Deontologie se cheama asta ? Sau poate are legatura cu politica ? O fi soferul din acest articol membru la un partid "gresit" ?
4.   Picaturi oftalmice gratis..... trimis de
( 4 iun 2010, 19:04:07
cred ca cel care a scris articolul are vreo bunica sau vreun bunic, sclerozati de varsta, iar domnul doctor, acum cu criza asta, nu le-a mai dat picaturi "de pus in ochi" gratis. sau poate cretorul articolului se simte in inferioritate in ce priveste inteligenta fata de domnul doctor si este frustrat de chestia asta. in loc sa vada barna din ochiul propriu vede aschia din ochiul altuia. cu nea Gheorghe O. de la barul din colt degeaba isi pune mintea ca daca ii publica numele intreg il mai face si vedeta pe gratis.
5.   Explicatie trimis de
( 4 iun 2010, 19:48:26
vreti o explicatie de ce apare numele si ocupatia soferului? Pentru ca omul respectivul nu a vrut sa plateasca la acest ziar taxa de a nu aparea in ziar. altii care au avut parcate camioane in fata portii mai anul trecut nu au aparut pentru ca au platit. doctoru nu a vrut sa plateasca si a aparut. dar pina la urma ce a facut doctoru? a intrat cu masina personala in gardul scolii. ei na si ce? a omorit pe cineva? cred ca nu. citi dintre noi nu au urcat bauti la volan? pentru ceea ce a facut v-a raspunde si v-a plati. dar nu cred ca era necesar sa apara nume profesie si numar de masina in ziar. ma mir ca nu a-ti pus si o poza cu el si locul in care are cabineteul. dar niciodata nu e tirziu. totul e posibil la noi.
6.   Totusi norocos medicul ! trimis de
( 5 iun 2010, 09:27:56
AS vrea sa spun ca locul unde s-a petrecut evenimentul este destul de circulat chiar si la ore mai inaintate si slava Domnului ca nu a fost nimeni surprins in aceasta situatie . In alta ordine de idei vreau sa adaug ca as vrea sa cunosc un sofer care nu a urcat la volan niciodata sub influienta alcoolului . Sunt situatii in care intri fara sa fie in mod curent exersate si probabil asa s-a intamplat si cu medicul respectiv care a servit ceva alcool si apoi a plecat spre casa banuiesc iar pe drum alcoolul sia facut efectul si s-a intamplat accidentul rutier cu daune materiale . In ceia ce priveste publicarea in ziar a datelor autorului si a pozei cu masina nu vad nici o neseriozitate deoarece in toate cazurile ar trebui procedat la fel . Greseala e omeneasca iar ascunderea greseli este miseleasca . Nu trebuie sa ne miram nici de fapta ca atare si ni de tratamentul ei ,trebuie sa evitam sa intram in asemenea ipostaze , bineinteles pe cat e posibil .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei