Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2010 - Anul XV, nr. 129 (4420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Am decis să nu mai facem alianţă cu PDL nicăieri în ţară

Vineri, 4 Iunie 2010 (17:17:47)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Târgu Mureş, că organizaţia mureşeană a luat în unanimitate decizia de a nu mai colabora cu PDL şi că o astfel de decizie trebuie să fie valabilă peste tot în ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ponta a afirmat că PDL este principalul adversar al social-democraţilor şi chiar singurul.

"Am luat împreună o decizie la Târgu Mureş, dar care este valabilă la nivel naţional. Aici, în 2008, a fost singurul municipiu unde a existat alianţă între PSD şi PDL. Decizia luată azi ( vineri - n.r.) în unanimitate, care va fi valabilă la nivelul întregii ţări, este aceea că niciodată, sau în 2012, la următoarele alegeri, în niciun fel de loc din această ţară, inclusiv Târgu Mureş, PSD nu va mai face înţelegeri sau alianţe cu PDL. Aici şi peste tot în ţară, principalul adversar al PSD, singurul adversar faţă de care nu va exista niciun fel de compromis este PDL", a spus Ponta.

Ponta a adăugat că PDL este "adversarul ireconciliabil" al PSD, apreciind că democrat-liberalii şi-au pierdut dreptul şi legitimitatea de a mai vorbi în numele cetăţenilor români şi al românilor în general.

Preşedintele PSD a apreciat că nimeni din PDL nu va mai avea niciun fel de legitimitate după situaţia pe care o traversează ţara în prezent.

"Considerăm că niciun fel de reprezentant al PDL nu va mai avea niciun fel de legitimitate, mai ales după ce se întâmplă în această perioadă, să vorbească în numele cetăţenilor din România, indiferent de etnia lor. Este o decizie căreia sunt convins că îi înţelegeţi imporanţa, sunt convins că peste tot în ţară va fi înţeleasă la fel. Adversarul nostru ireconciliabil este PDL, pentru că şi-a pierdut dreptul şi legitimitatea de a mai vorbi în numele cetăţenilor români şi al românilor în general", a spus Ponta, adăugând că îşi doreşte ca PSD să câştige alegerile din 2012 fără să mai intre în "combinaţii" sau alianţe.

Totodată, Ponta a precizat că PSD va avea, în 2012, un candidat la Primăria Târgu Mureş - unde fotoliul de primar este deţinut de Dorin Florea, PDL.

"Primarul de aici, indiferent cât de mult se va erija în reprezentantul românilor, în repezentantul oricui, va avea contracandidat din partea PSD", a susţinut Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Am decis să nu mai facem alianţă cu PDL nicăieri în ţară.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Am decis să nu mai facem alianţă cu PDL nicăieri în ţară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei