Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2010 - Anul XV, nr. 103 (4394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Franks: Nu voi vorbi despre măsuri de politică fiscală până nu ajungem la o înţelegere

Miercuri, 5 Mai 2010 (14:49:52)

Şeful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a spus miercuri că nu face nicio referire la măsurile de politică fiscală înainte de a se ajunge o înţelegere cu autorităţile române, întrebat dacă va fi majorată TVA.

"Nu voi vorbi despre măsuri specifice de politică fiscală până nu ajungem la o înţelegere cu autorităţile române", a spus Franks, înainte de întâlnirea cu ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu.

În ultimele zile, presa a publicat mai multe variante privind creşterea TVA şi a cotei unice, însă partipanţii la negocieri au precizat că nu s-a ajuns deocamdată la un acord.

La rândul său, ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a confirmat că în prezent cele două părţi fac calcule pe marginea noilor proiecţii privind bugetul din acest an.

"Unele din acele scenariile pe care le-aţi prezentat în presă sunt în discuţii, altele nu", a afimat Vlădescu, întrebat dacă va fi nevoie de măsuri suplimentare faţă de cele deja convenite pentru reducerea cheltuielilor.

El a lăsat să se înţeleagă că sunt posibile şi modificări privind reducerea de cheltuieli programate pentru acesta an. "Depinde la ce măsuri convenite de reducere a cheltuielilor vă referiţi", a spus Vlădescu.

Surse guvernamentale au declarat miercuri pentru MEDIAFAX că BNR se opune oricărei majorări a TVA, argumentând că oricum colectarea este deficitară şi că o astfel de măsură ar împiedica relansarea economiei şi ar creşte preţurile, în timp ce FMI nu crede în beneficiile unei impozitări progresive pe salarii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Franks: Nu voi vorbi despre măsuri de politică fiscală până nu ajungem la o înţelegere.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Franks: Nu voi vorbi despre măsuri de politică fiscală până nu ajungem la o înţelegere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei