Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2010 - Anul XV, nr. 103 (4394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: Nu exclud remanierea guvernamentală

Miercuri, 5 Mai 2010 (13:46:06)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, că nu exclude posibilitatea unei remanieri guvernamentale, ea precizând că PDL a ştiut că poate ajunge în situaţia unei remanieri încă de la începutul guvernării.

"Încă de la începutul guvernării ne-am gândit că putem ajunge şi în situaţia unei remanieri, pentru că am ştiut că România nu va trece printr-o perioadă uşoară, cu atât mai mult cu cât am pornit şi singuri la acest drum", a spus Anastase, care a arătat că, deşi celelalte partide au fost invitate la guvernare, "unii au ieşit, iar alţii nu au intrat şi au avut un comportament laş".

Ea a arătat că o "reîmprospătare" a echipei de guvernare este "de aşteptat".

"Ne aşteptăm, evident, ca să reîmprospătăm echipa guvernamentală. Am ştiut-o de la început şi o vom face atunci când e nevoie", a spus Anastase.

Ea a precizat că nu s-a discutat încă despre funcţiile vizate de o eventuală remaniere.

"Nu exclud posibilitatea remanierii. Nu am spus că discutăm în acest moment despre o remaniere, am spus că nu este exclusă şi am ştiut lucrul ăsta din momentul în care am pornit la acest drum", a subliniat Anastase.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, într-un interviu publicat de ziarul "Adevărul", că, dacă Guvernul nu va lua măsurile necesare în sistemul bugetar, "se pot lua deciziile referitoare la remaniere", el precizând că "linia se va trage undeva la toamnă".

De asemenea, Lăzăroiu a apreciat că membrii Guvernului se uită prea mult la televizor şi că, dacă Executivul se ghidează după televiziuni, nu o să facă niciodată nimic.

Deputatul PDL Sever Voinescu scrie, pe blogul său, că ideea majorării taxelor, vehiculată la nivel de zvon, nu are susţinători în PDL considerând că se impune o schimbare serioasă în echipa de guvernare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: Nu exclud remanierea guvernamentală.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: Nu exclud remanierea guvernamentală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei