Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mar 2010 - Anul XV, nr. 55 (4346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţea de proxenetism formată din români, destructurată în Germania şi Spania

Luni, 8 Martie 2010 (16:13:12)

O reţea de traficanţi de persoane şi proxenetism formată în principal din cetăţeni români, care acţiona în Germania şi Spania, a fost destructurată zilele trecute, 19 persoane fiind reţinute, relatează site-ul Deutsche Welle.

Cu promisiunea unor locuri de muncă în Germania, reţeaua atrăgea tinere din Europa de Est care erau apoi forţate să se prostitueze. Sub ameninţarea represaliilor pe care le vor suferi rudele rămase în România, aproximativ 70 de tinere cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani erau forţate să se prostitueze în oraşele Heidelberg, Schönefeld, Recklinghausen, Kaiserslautern şi Barsinghausen.

"Este vorba despre o grupare formată în principal din cetăţeni români, bine organizată şi ierarhizată şi care, din anul 2004, se ocupa cu traficul de persoane, în special de tinere femei obligate să se prostitueze", a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Stuttgart, Frank Buht.

Descinderile de sâmbătă şi duminică survin unui proces aflat în derulare la Stuttgart, în cazul unui lanţ de bordeluri din Germania. Cei 780 de agenţi care au participat la raziile de duminică au perchiziţionat, simultan, 44 de imobile din cinci landuri germane, dar şi din România şi Spania, cu sprijinul autorităţilor din cele două ţări.

Au fost reţinuţi 19 bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, iar pe numele a 13 dintre suspecţi au fost emise mandate de arestare. Liderul grupării a fost arestat la Madrid, de unde coordona întreaga reţea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţea de proxenetism formată din români, destructurată în Germania şi Spania.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţea de proxenetism formată din români, destructurată în Germania şi Spania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei