Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mar 2010 - Anul XV, nr. 55 (4346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD şi PNL nu participă la plenul Camerei continuând să acuze PDL de nerespactarea regulamentului

Luni, 8 Martie 2010 (17:22:36)

Deputaţii PSD şi PNL nu participă la şedinţa plenului Camerei Deputaţilor şi a Biroului Permanent, acuzând în continuare nerespectarea procedurilor de către Roberta Anastase şi PDL la adoptarea Statutului funcţionarilor publici.

Deputaţii Mihai Voicu şi Valeriu Zgonea au declarat, pentru MEDIAFAX, că PSD şi PNL refuză în continuare, ca şi săptămâna trecută, să participe la şedinţele de plen.

Voicu a declarat pentru MEDIAFAX că grupul PNL nu vine la plen, protestând, astfel, faţă de încălcarea procedurilor regulamentare la adoptarea Statutului funcţionarilor publici.

El a precizat că acest protest va ţine până în data de 18 martie, când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra contestaţiei depuse la statutul funcţionarilor publici.

Deputatul PSD Valeriu Zgonea a declarat că nici grupul PSD nu va participa la plen pe motiv că se "continuă ilegalităţile pe care PDL le face". El a arătat că decizia PSD va dura până vor înceta "aceste acţiuni neconstituţionale care portocalizează România".

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 172 de voturi "pentru", nici un vot "împotrivă" şi nici o abţinere, proiectul legii privind Statutul funcţionarilor publici, în absenţa deputaţilor PSD şi PNL.

Deputaţii PSD şi PNL nu au participat la şedinţă în semn de protest faţă de faptul că acest proiect ar fi fost introdus neregulamentar pe ordinea de zi a plenului, iar raportul Comisiei de administraţie a fost întocmit "neregulamentar".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD şi PNL nu participă la plenul Camerei continuând să acuze PDL de nerespactarea regulamentului.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD şi PNL nu participă la plenul Camerei continuând să acuze PDL de nerespactarea regulamentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei