Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mar 2010 - Anul XV, nr. 55 (4346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consecinţe

„Şoferul era băut”, povesteşte singurul supravieţuitor al terifiantului accident de la Brăieşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sigurul supravieţuitor al teribilului accident rutier de vineri după-amiază, de pe DN 2E, în care patru tineri din satul Brăieşti, comuna Cornu Luncii, şi-au pierdut viaţa, povesteşte că şoferul maşinii consumase anterior băuturi alcoolice.

Internat în Spitalul Suceava, cu o fractură la piciorul drept, pentru care a fost operat de urgenţă, Andrei Buta, de 19 ani, îşi aminteşte cum prietenul său, Ciprian Ilisei, de 28 ani, proprietarul autoturismului care s-a izbit violent de un copac de la marginea drumului, s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Am băut toţi în Brăieşti, într-un bar. Eu o bere, iar el (n.r. şoferul) nişte lichior. Apoi am plecat cu maşina înspre Berchişeşti, să vizităm o cunoştinţă”, spune tânărul.

 

Andrei Buta: „Încă nu-mi dau seama cum am scăpat”

El îşi aminteşte că stătea pe bancheta din spate, dar nu poate preciza dacă în mijloc sau pe partea lateral-dreapta, iar când şi-a revenit după nimicitorul impact a realizat că toţi cei patru prieteni ai săi sunt morţi. „Am avut un şoc când m-am trezit. Mi-am dat seama că nici unul dintre ei nu mai trăieşte. Eu eram prins între fiarele contorsionate şi nu mă puteam mişca. Am aşteptat să vină Descarcerarea, să mă scoată afară”, a declarat Andrei Buta. El a adăugat că şoferul autoturismului conducea cu viteză, iar într-o curbă a derapat şi a pierdut controlul asupra volanului. „Încă nu-mi dau seama cum am scăpat”, mărturiseşte tânărul.

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, din satul Brăieşti, comuna Cornu Luncii, au fost implicaţi vineri după-amiază într-un teribil accident rutier pe DN 2E, cel mai grav înregistrat de la începutul lui 2010 în judeţ. Patru dintre ei şi-au pierdut viaţa, al cincilea fiind internat în spital cu un picior rupt.

Pentru poliţişti, cauza accidentului este cât se poate de clară: viteză excesivă, neadaptată la condiţiile de mers, coroborată cu depăşirea periculoasă a unei coloane de maşini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Şoferul era băut”, povesteşte singurul supravieţuitor al terifiantului accident de la Brăieşti.
 Vizualizări articol: 7985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 14 voturi
„Şoferul era băut”, povesteşte singurul supravieţuitor al terifiantului accident de la Brăieşti3.6514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Condoleante familiilor indurerate! trimis de
( 8 mar 2010, 11:55:32
�i cunosc pe toti cei 4 decedati...fiecare au partea lor de vina...indiscutabil Ciprian e principalul vinovat, dar nu a luat cu forta pe nici unul in masina...daca s-au oprit la baut pe la 2 baruri nu trebuiau sa se mai urce in masina(dar Ciprian era o vaca de muls pt unii care vor mokka)...si-au cautat moartea si uite ca au gasit-o ...Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti patru ...si mare atentie ca mai sunt ceva viteji prin zona ...!
2.   Parerea mea trimis de
( 8 mar 2010, 13:38:58
Parerea mea este ca vina este in ultimul rand a soferului. In primul rand, vinovati sunt cretinii care administreaza drumurile pt. ca nu au taiat inca toti copacii de pe marginea soselelor care sunt deosebit de periculosi si care iau vieti cu zile de ani intregi. In al doilea rand vina este a cretinilor care au concurat la eliberarea permisului de conducere, incepand cu instructorul auto si terminand cu politistul cu care a dat examenul si cu idiotii care au stabilit conditiile de acordare. Cine stie cate ore de conducere avea domnul si cat o fi dat spaga sa ia apoi permisul... Pacat ca nimeni nu va face in consecinta nimic!
2.1  RE: Parerea mea trimis de
( 8 mar 2010, 13:47:11
Bai desteptule... Daca citeai articolul de sambata aflai ca soferul era profesionist, deci nu era luat pe spaga. In al doilea rand, cum ai ajuns tu la concluzia ca drumarii sunt de vina pentru ca nu taie copacii?! Daca nu sunt copaci, se va gasi altceva in care sa se opreasca idiotii care conduc ca dementii pe sosele.
Oare de ce soferul e ultimul vinovat?! Nu cumva faci si tu parte din gasca de teribilisti care se urca bauti la volan?! El e PRIMUL VINOVAT! Daca era baut nu trebuia sa conduca si, cu atat mai mult, nu cu viteza. Pe langa viata lui a mai luat inca 3... Asta e cel mai mare pacat!
2.2  RE: Parerea mea trimis de
( 8 mar 2010, 21:22:33
Copacul nu are nici o vina ca sunt cretini vitezomani pe sosele patriei. Nu copacul s-a izbit in masina !!
3.   Needucati, obraznicii, vor face mereu accidente! trimis de
( 8 mar 2010, 16:54:27

Needucati, obraznicii, fac si vor face mereu accidentele!... Parca-i vad cum stau ca nesimtiti si ,,dorm'' pe le stopuri cind verdele dureaza doar citeve secunde! Te depasesc pe stinga, pe dreapta, pe linia continua ( nu conteaza), iar cind iti vin din fata ,,taie''tot!
Adevarul este ca si soselele in discutie, sunt subdimensionate si foarte aglomerate!
Daca se va vrea, primul lucru, ar trebui de largit peste tot soselele, iar pe o banda speciala, alaturata, sa circule carutele si animalele (de toate felurile)!
3.1  RE: Needucati, obraznicii, vor face mereu accidente! trimis de
( 8 mar 2010, 23:25:56
da nu vrei si o pista pt.biciclete..si una pt.pietoni..?!?!de unde atata spatiu ca sa se largeasca soselele..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei