Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mar 2010 - Anul XV, nr. 55 (4346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bălan, PD-L:

„Suceava este într-un haos al străzilor desfundate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni au analizat politic, săptămâna trecută, situaţia traficului rutier din municipiul Suceava. Secretarul general al PD-L, deputatul Ioan Bălan, a precizat că a fost o analiză din punct de vedere politic, nu administrativ, la care au participat reprezentanţii Primăriei Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, parlamentarii PD-L din colegiul Suceava, precum şi şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, în calitate de invitat.

„Concluzia a fost că se vor lua măsuri în următoarea perioadă, atât de către Poliţia Rutieră, cât şi de către primărie. Este o realitate, fiecare dintre noi vedem zilnic că Suceava este într-un haos al străzilor desfundate, al parcărilor oriunde şi oricum şi cu trafic haotic. Ne dăm seama că lucrurile acestea nu mai pot continua”, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, deputatul Ioan Bălan.

Totodată, acesta a afirmat că nu i se pare corect ca „o realitate pe care ne-o asumăm toţi” să fie criticată foarte tare de opoziţie, în mod special de PSD, deşi recunoaşte că „în comparaţie cu perioada în care PSD a fost la guvernare, astăzi Suceava arată într-adevăr mai rău, este o realitate”.

„Arată mai rău la nivel de străzi, arată mai rău ca trafic. Este o realitate pe care ne-o asumăm. Aceasta vine din investiţiile care se fac în aceste zile şi nicidecum nu îşi are izvorul în liniştea de când conducea PSD Suceava şi preocupările sale erau acelea de a privatiza, oarecum ei între ei, industria suceveană. Eu cred că mai mult contează pentru cetăţeni unde s-au dus valorile la care toţi ne-am adus contribuţia în decursul anilor. Astăzi, Suceava arată rău, ne preocupă lucrul acesta, dar avem primar din rândurile noastre, îl sprijinim şi suntem alături de el cu soluţii”, a declarat Bălan.

 

„În Suceava, circulaţia şi străzile arată ca dracu’”

Parlamentarul a arătat că tot disconfortul sucevenilor este provocat de implementarea proiectelor de infrastructură care au ca scop final modernizarea oraşului şi le-a amintit atât pe cele în derulare, cât şi pe cele anunţate pentru perioada următoare, precum modernizarea drumului care leagă Suceava de Botoşani, restaurarea Cetăţii de Scaun, preluarea Parcului Şipote la administraţia municipală şi amenajarea acestuia, reabilitarea centrului oraşului, în zona esplanadei Casei Culturii.

„În momentul ăsta, în Suceava circulaţia şi străzile arată ca dracu’, pentru asta a fost nevoie de această analiză şi s-a făcut şi cu şeful Poliţiei Ruriere. Am avut nevoie de date tehnice”, a concluzionat Ioan Bălan, promiţând că peste câteva luni de zile lucrurile vor reveni la normal şi că peste doi ani centrul oraşului Suceava „va arăta aşa cum trebuie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Suceava este într-un haos al străzilor desfundate”.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
„Suceava este într-un haos al străzilor desfundate”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 8 mar 2010, 11:23:29
asta ar trebui sa ne faca (iar) iubitori de portocaliu ? ce declaratie e asta ? pune frate m�na si fa treaba apoi vino si declara ca de preocupat ce esti ( + dragostea aferenta fata de obste) , iata, ai reglementat si traficu' si traiu' suceveanului...extraordinar ce tupeu au unii!
2.   Analiza politica ?! trimis de
( 8 mar 2010, 12:21:39
Au analizat situatia dpdv politic ? Eu cred ca lucrurile sunt cat se poate de clare, daca acum in anul 2010 nu se face ceva concret degeaba va mai asfalta Lungu inainte cu 2 luni de alegeri asa cum a facut si Ionescu! Duca-se!
3.   ,,Concluzia a fost ca se vor lua masuri' trimis de
( 8 mar 2010, 13:24:55
Dragilor,exact asta este adevarul,se asteapta urmatoarele alegeri ca sa demareze ceva asfaltari,sa se spuna ca noroc de ei si de sprijinul lor neinteresat ca sucevenii o duc mai bine.Asa a fost dintotdeauna,inainte de alegeri au asfaltat ceva,au reparat altceva,ca omului sa ii fie proaspat in minte cine a facut si a dres.Asa au facut absolut toti care s-au perindat pe la putere si si-au urcat sacii in caruta!Unii mai plini,altii mai goi,ultimii criticand mai cu spor din opozitie.Nici o comparatie nu e reala in ce priveste starea actuala a infrastructurii rutiere de acum cu cea dinainte!Nici pe timpul lui Ceasca nu au fost in halul asta drumurile.Orice se va face de acum inainte macar,daca nu se va cere in mod EXPLICIT SI FARA ECHIVOC UN TERMEN CORECT DE GARANTIE PT ASFALTARI,vor fi bani aruncati in vant,in cea mai mare gaura neagra sau gri a economiei romanesti,si pt asta politicienii sunt singurii vinovati datorita lipsei de raspundere daca nu ,,cumva si de interese aparte''(oare)?
4.   ? trimis de
( 8 mar 2010, 15:06:38
ce-ai facut tu ma ? mai handicapatule! ti-ai adus contributia? mai analfabetule ! tu intai invata sa te "esprimi" si apoi fa declaratii de genul asta! peste 2 ani auzi! adica inainte de alegeri? ba! voi chiar sunteti niste cretini si niste incompetenti ne tii 8 ani in santier si cu 2 luni inainte de alegeri arunci cu niste smoala pe strazi si va laudati ca ati facut ceva? in 2012 nici 10 la suta nu mai prindeti. doar daca nu vine nimeni la vot faceti 60 la suta . ca la asta va pricepeti cel mai bine! la FURAT
5.   ADEVARUL! trimis de
( 8 mar 2010, 20:27:02
Eu votez cu PDL,macar se vad shantiere ,bani de la buget,dar cand era Marza nimeni nu shtia catzi bani avea Suceava la dispozitzie pentru infrastructura.E greu sa te uitzi cum oameni lucreaza dara sa mai pui umaru la munca.
5.1  RE: ADEVARUL! trimis de
( 8 mar 2010, 22:47:27
Mai draga boule , strazile le-a desfundat primarul vostru ca sa faca bani pentru sine si camarila de partid. Poti sa-mi spui de cand problemele importante ale urbei se discuta la partidul portocaliu? Comunistilor, vad ca trageti tare pentru partidul unic. Macar la-ati sanctionat pe primarul cel destupat? Apropos fluture nu ti-e rusine atunci cand primesti oaspetii in taverna de la consiliu cu jegul si noroiul de pe ulitele din jur, si tu le vorbesti de dezvoltarea Bucovinei cu tupeu? Se vede ca te plimbi numai cu masina sau avionul, poate pe jos nu indraznesti sa-ti plimbi opincile, pe care inca nu le-ai lasat la bariera.
Cat despre leo, pacat ca esti tanar si fara minte, sa stii ca toti sunt pe aceeasi mana fie rosii, fie portocalii, dupa cum iti explicam vin din acelasi trecut glorios si comunist.
6.   Prosteala pentru cei "slabi cu duhul" trimis de
( 8 mar 2010, 20:29:23
De fiecare cand acest subiect este abordat ma minunez si ma intreb cat timp se vor mai lasa oamenii prostiti.
Pretul lucrarilor de reparatie capitala platit constructorilor in tara este acelasi, daca nu mai mare, cu pretul lucrarilor de reparatii capitale platit in tarile europene. Deosebirea este ca acolo nu vei vedea nicicand haosul si mizeria de aici. Lucrarile sunt planificate bine si facute pe etape in asa fel incat traficul sa aiba cat mai putin de suferit. Traficul este dirijat pe rute ocolitoare iar drumurile nu sunt redate circulatiei decat atunci cand sunt 100% TERMINATE (lucru ce se intampla conform GRAFICULUI INITIAL) Protectia si confortul pietonilor pe durata lucrarilor este asigurat OBLIGATORIU (pietonii nefiind obligati sa mearga prin noroaie...)
Nesimtirea autoritatilor care cer cetatenilor "sa mai aiba putina rabdare" este dusa la extrem.
Populatia ar trebui sa opreasca plata taxelor (SPONSORIZAREA NOMENCLATURII) sau sa aiba o reducere de 25% pe 10 ani.
7.   Asa stiu ei... trimis de
( 9 mar 2010, 07:58:08
Probabil ca Lungu si Balan,acesti Mareani Vanghelie ai nostri vor ca Suceava sa arate asa cum stiu ei de la origini-unul vrea s-o faca ca Prelipca,celalalt ca Dorohoiul...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei