Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu îl invită pe Geoană la confruntări şi întreabă: Vanghelie la Interne, Năstase la Justiţie?

Luni, 30 Noiembrie 2009 (21:20:14)

Traian Băsescu a reiterat, luni seară, invitaţia adresată lui Mircea Geoană de a participa la mai multe confruntări, acuzându-l pe acesta că evită dezbaterile şi întrebându-l public dacă îi va desemna, ca preşedinte, pe Marian Vanghelie şi Adrian Năstase la Interne şi, respectiv, Justiţie.

"Sunt pregătit în orice clipă pentru o dezbatere a problemelor României şi a soluţiilor noastre pentru viitor. Regret că domnul Mircea Geoană are nevoie de timp să înveţe să recite o poezie pe care i-o bagă în cap specialiştii, pentru că dânsul nu are foarte multe linii comune cu nevoile şi cu priorităţile acestei ţări şi a acestui popor. El vrea să-şi recite o poezie, pe care s-o înveţe pe de rost, într-o singură emisiune, iar românii să ia de bună poezia. Nu vrea să se descopere capacitatea de a gândi a candidaţilor, capacitatea de a găsi ei înşişi soluţii. Cred că domnul Geoană are oarecare motive să fugă de o astfel de dezbatere, la fel fugea şi când am candidat împreună la alegerile pentru Primăria Capitalei, în 2004. Era singurul care nu venea la confruntări", a spus Băsescu.

El l-a întrebat public pe Mircea Geoană dacă, în eventualitatea în care va câştiga alegerile prezidenţiale, îl va desemna pe Marian Vanghelie ministru de Interne "cu responsabilităţi majore pentru dezordinea din ţară" sau dacă Adrian Năstase va fi ministru de Justiţie.

"Ar trebui să răspundă cât de rapid va pune în aplicare votul popular din 22 noiembrie, cu privire la Parlamentul unicameral şi la reducerea numărului de parlamentari", a mai spus Băsescu.

De asemenea, el a mai apreciat că Mircea Geoană propune o "Românie a lor, a rechinilor, nu o Românie a românilor".

"Eu sunt cel care, în mod onest, am ţinut România pentru români şi sunt cel care va ţine România pentru români şi în următorul mandat. România a fost adusă, din interesele lui Mircea Geoană, într-o criză politică. (...) A făcut această ticăloşie pe care nimeni nu a făcut-o în cei 20 de ani de la Revoluţie. A făcut-o doar pentru a avea suportul să spună că el poate aduce liniştea, stabilitate", a mai spus Traian Băsescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu îl invită pe Geoană la confruntări şi întreabă: Vanghelie la Interne, Năstase la Justiţie?.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băsescu îl invită pe Geoană la confruntări şi întreabă: Vanghelie la Interne, Năstase la Justiţie?1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru care romani? trimis de
( 1 dec 2009, 03:49:37
Pentru care romani a tinut domnul Traian Basescu tara?

Cea mai urata campanie electorala se desfasoara acum, in care se arunca cu toate mizeriile in public; este un fel de balacareala continua, lipsind, sau fiind ocolite intentionat subiecte, teme, importante de dezbatere, in favoarea subiectelor de cleveteala, de tip mahala. Mai sunt 5 zile, de s-ar termina odata fiindca in aceasta toamna Romania "a performat" din nou in fata Europei, prin modul cum nu trebuie sa fie dusa politica. Ce-ar mai trebui acum, adversarul sa contraatace tot in acest mod, cu exemple din zona cealalta, prezidentiala, fiindca peste tot sunt dalmatieni? Acesta este modul de campanie, cu bun simt, pe care-l clamau toti, inclusiv Presedintele?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei