Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concluzie

Bălan: „Sucevenii care ar vota altceva decât Traian Băsescu nu ar face decât să pedepsească judeţul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimul sondaj de opinie realizat la nivel naţional îi dă pe cei doi protagonişti ai turului doi al alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu, candidatul susţinut de PD-L, şi Mircea Geoană, candidatul PSD, aproape la egalitate de voturi. Cel puţin aşa susţine secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan. „Având în vedere lucrurile care s-au întâmplat săptămâna care a trecut şi atacurile lansate la adresa lui Traian Băsescu, credem că acest sondaj de opinie arată de fapt că Traian Băsescu încă este în creştere. Aceasta ne face să avem încredere că duminică, 6 decembrie, vom obţine un scor bun”, a precizat Bălan. El crede că sucevenii nu au motive să nu voteze Traian Băsescu, subliniind că dacă acum ar vota altceva, nu ar face decât să pedepsească judeţul. „Sucevenii au votat PD-L la atâtea runde de alegeri şi cred că dacă astăzi ar face altfel şi ar vota altceva decât candidatul PD-L, nu ar face decât să pedepsească judeţul Suceava. Am trăit acele momente în care judeţul Suceava avea nevoie disperată de ajutor, de fonduri, când au fost acele inundaţii de anul trecut şi ştiu foarte bine că atunci au primit fonduri foarte mari alte judeţe care şi ele au avut de suferit de pe urma inundaţiilor, dar nu ca Suceava”, a explicat secretarul general al PD-L Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: „Sucevenii care ar vota altceva decât Traian Băsescu nu ar face decât să pedepsească judeţul”.
 Vizualizări articol: 1048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bălan: „Sucevenii care ar vota altceva decât Traian Băsescu nu ar face decât să pedepsească judeţul”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa-i dam ocazia sa isi continue drumul trimis de
(30 nov 2009, 12:58:48
Basescu ne-a adus tara pe drumul cel bun. A impiedicat magnatii sa ia Posta Romana, Rompetrolul, minele de sare, a castigat Romaniei increderea Europei si astfel am intrat si noi in sfarsit in Uniunea Europeana, acum il avem pe Dacial Ciolos comisar al agriculturii, alta dovada de incredere. A inceput reformarea tarii, modernizarea si lupta impotriva coruptiei, a condamnat oficial comunismul, in premiera, spre disperarea lui Iliescu.

Basescu a consultat tara cu privire la numarul de parlamentari. 88% vor ca acesta sa se reduca! Presedintele este singurul care tine cont de aceasta vointa a noastra.

Sa-l lasam sa iti continue proiectele, sa ne duca tara pe drumul cel bun!
2.   Sa nu-i lasam trimis de
(30 nov 2009, 13:15:45
Sa nu le dam ocazia si satisfactia lui Iliescu,Voiculescu,Vantu,Nasta ne fure,sa neminta,sa isi stearga dosarele penale,sa se imbogateasca si sa isi bata joc de noi.
3.   Nu putem avea incredere in sfantul Geoana! trimis de
(30 nov 2009, 13:32:04
Suceava si-a castigat renumele si datorita lui Flutur,si a binedispus de fonduri importante atunci cand a fost cazul,cum reda si domnul Balan.Cum Suceava este PD-L-ista ar fi un dezastru victoria lui Geoana.N-ar mai furniza fonduri judetului Suceava,datorita procentajului mare atribuit lui Basescu.
4.   Terminati odata cu stilul anilor 50! trimis de
(30 nov 2009, 14:21:34
Oameni buni, terminati odata cu modul acesta de campanie in stilul anilor de dupa Razboi!!!

Alegerile vin si trec, nu va veni sfarsitul lumii din cauza lor, ce tot lansati atatea alarme false despre apocalipsa ce s-ar abate asupra judetului Suceava daca n-ar iesi in alegerile pentru Presedintia tarii, Traian Basescu? Domnul Flutur mai are 2 ani si ceva de mandat, nimeni nu-l clinteste, dimpotriva, daca va face treaba va putea fi ales din nou, doar oamenii vad ce face fiecare ales al lor, Romania este tara a Uniunii Europene unde guverneaza regulile democratiei, nu ale tatucilor, zona de dezvoltare Nord-Est este cunoscuta si cuprinsa in planurile de dezvoltare a tarilor ramase in urma din Uniunea Europeneana, unde este Apocalipsa?? Mai sunt multe de spus si cu alarma de lupta: "ne fura Posta, ne fura minele de sare!" etc., dar... Stimata Dalia, totul este dezinformare in lupta crancena pentru putere! Stiti ca un anume cineva din PD-L a pus ochii pe aceste active? Nu stiti, asa-i
4.1  RE: Terminati odata cu stilul anilor 50! trimis de
(30 nov 2009, 15:46:16
stiu doar ca Patriciu doreste cu patima Posta Romana si minele de sare ale tarii noastre sunt deja impartite. PSD imparte tara fara rusine, cand candidatul lor nici n-a castigat vreodata. M-am interesat destul incat sa-mi fac o parere. Nu v-ati intrebat vreodata de ce atat de mult atac la adresa lui Basescu, de parca ar fi diavolul??
5.   ? trimis de
(30 nov 2009, 14:25:03
Lipseste semnul intrebarii la sfarsitul comentariului anterior, va rog sa considerati intrebare, ultima fraza!
6.   Ce caraghiosi! trimis de
(30 nov 2009, 14:55:30
Cine va crede ce enormitati spuneti, nu citesc aceasta ... hartie!!!! Ei traiesc in realitate!!!!! Treziti-va la realitate, ca va disipati odata cu "base..."! Schimbati macazul, nu vedeti ca cei mai multi vad, aud, stiu si vor face ?!
7.   Pt.Dalia: Nu cunoasteti! trimis de
(30 nov 2009, 20:31:16
Imi pare rau si cu asta inchei discutia cu Dvs, dar nu cunoasteti enorm de multe lucruri! Sunteti, probabil, o buna activista a partidului, inca in faza de transmitatoare de mesaj, un fel de recitator ce invata pe de rost un text si-l zice-ntr-una, dar atat!
7.1  RE: Pt.Dalia: Nu cunoasteti! trimis de
(30 nov 2009, 21:18:36
Doamna alegatoare... cu tot respectul imi permit sa mentionez ca interesul meu pentru politica s-a conturat de ceva timp, desi nu fac parte din nici un partid. Ramanand deoparte am reusit sa-mi formez o parere neutra despre ce se intampla. Citind zilnic ziarele si informandu-ma, consider ca stiu, asta si datorita unui simt al observatiei foarte ascutit. De mai bine de 15 ani observ ce se intampla. Nu pot sa raman indiferenta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei