Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezbatere Băsescu-Geoană, joi, la ora 19.00, organizată de IPP la Parlament

Luni, 30 Noiembrie 2009 (13:45:26)

Dezbaterea între Traian Băsescu şi Mircea Geoană va avea loc, joi, la ora 19.00, la Palatul Parlamentului, fiind organizată de IPP şi moderată de Robert Turcescu, formatul fiind similar celei în trei, înainte de turul întâi, conform înţelegerii între staff-urile de campanie.

Dezbaterea va dura, potrivit acordului dintre IPP şi staff-urile de campanie, aproximativ două ore şi jumătate, maximum trei ore.

Organizatorii au precizat că dezbaterea va cuprinde prezentări şi puncte de vedere ale candidaţilor pe o serie de teme ce ţin de mandatul preşedintelui. În cadrul acestei secţiuni fiecare candidat îşi va prezenta punctul de vedere, iar celălalt va avea posibilitatea să răspundă şi apoi să adreseze o întrebare în legătură cu ce a spus primul candidat.

Organizatorii au menţionat că, după această secţiune, dezbaterea va cuprinde o altă parte în care, prin intermediul moderatorului, vor fi adresate celor doi candidaţi întrebări din partea jurnaliştilor şi a ONG-urilor, transmise înainte IPP.

În finalul dezbaterii, staff-urile de campanie şi IPP au agreat ca moderatorul Robert Turcescu să aibă posibilitatea să adreseze o întrebare, iar apoi cei doi candidaţi vor adresa, în încheierea dezbaterii, un cuvânt de final de câteva minute.

După discutarea formatului, reprezentantul staff-ului de campanie a lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăriu, a aprecizat că ar fi trebuit să aibă loc mai multe întâlniri între candidaţi.

"Nouă ni se pare puţin să avem o singură dezbatere, ar trebui să avem mai multe", a spus Lăzăroiu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Victor Ponta, a arătat că Mircea Geoană se va afla luni în Prahova, marţi - la Timişoara, alături de Antonescu şi Iohannis, miecuri - la Iaşi, joi - la dezbatere, iar vineri îşi va închide campania.

"Dacă vrea Traian Băsescu, ne vedem de luni încolo, cu plăcere. Plăcere e între ghilimele", a spus Ponta.

Ponta a mai spus că modul în care a fost organizată dezbaterea înainte de turul întâi i s-a părut corect şi echilibrat, el apreciind că nu are rost ca formatul să fie schimbat fundamental.

Negocierea dintre staff-urile de campanie ale celor doi candidaţi a avut loc luni, la sediul IPP, unde au fost prezenţi Sebastian Lăzăroiu, Victor Ponta şi Robert Turcescu.

Deşi IPP convocase o conferinţă de presă pentru ora 12.00, aceasta nu a mai avut loc, declaraţiile fiind date de către organizatori, dar şi de către Lăzăroiu şi Ponta în faţa sediului IPP.

În timpul discuţiilor dintre staff-uri, accesul presei în sediul IPP nu a fost permis.

Purtătorul de cuvânt al candidatului Traian Băsescu declara în urmă cu aproximativ o oră că Traian Băsescu l-a invitat pe candidatul PSD, Mircea Geoană, pentru luni seară, la ora 19.00, la o dezbatere "oriunde vrea el, cu orice moderator vrea el".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezbatere Băsescu-Geoană, joi, la ora 19.00, organizată de IPP la Parlament.
 Vizualizări articol: 480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dezbatere Băsescu-Geoană, joi, la ora 19.00, organizată de IPP la Parlament5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei