Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Verdict

Legiştii au stabilit că jandarmul împuşcat în cap s-a sinucis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Variantele unui posibil act criminal sau ale unei descărcări accidentale a armei din dotarea sergentului major Ionel Jardă (27 de ani), subofiţerul găsit, vineri dimineaţă, împuşcat în cap, în dispeceratul Detaşamentului de Jandarmi Vatra Dornei, au fost excluse, medicii legişti care au făcut necropsia trupului neînsufleţit al tânărului jandarm confirmând faptul că acesta s-a sinucis.
Anchetatorii trebuie să stabilească şi motivul pentru care Ionel Jardă, un tânăr comunicativ, glumeţ, cum îl descriu cei care l-au cunoscut, a ajuns să recurgă la acest gest extrem.
Din câte se pare, tânărul sergent major, care nu a lăsat nici un bilet prin care să-şi motiveze gestul, s-a sinucis ca urmare a unor probleme sentimentale, după ce prietena sa, o tânără din zona Câmpulung Moldovenesc, l-a anunţat că-l părăseşte.
La această concluzie, ne-au mărturisit surse apropiate anchetatorilor, s-a ajuns şi ca urmare a mai multor mesaje găsite pe telefonul mobil al subofiţerului, trimise şi primite de la fata cu care avea o relaţie de ceva vreme.
Şi totuşi, există voci care susţin că tânărul jandarm avea şi probleme la serviciu, fiind mutat disciplinar la Detaşamentul Vatra Dornei de la postul de jandarmi montani de la Vatra Moldoviţei.
Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava respinge însă orice legătură de serviciu cu decizia de a-şi pune capăt zilelor a lui Ionel Jardă şi susţine că tânărul nu a avut probleme şi nu a fost sancţionat disciplinar niciodată în cei cinci ani de când era angajat ca jandarm.
În familia Jardă mai exista un precedent, tatăl tânărului sergent major punându-şi şi el capăt zilelor în urmă cu mai mulţi ani.
Subofiţerul Ionel Jardă, de loc din comuna ieşeană Sireţel, îşi îngropase mama anul trecut, şi mai avea o soră pe la Paşcani şi o mătuşă pe la Vama.
Tânărul trecuse toate testările psihologice periodice făcute cu psihologi din cadrul IJJ Suceava.
Reprezentanţii Parchetului Militar Iaşi nu au anunţat încă concluziile anchetei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Legiştii au stabilit că jandarmul împuşcat în cap s-a sinucis.
 Vizualizări articol: 2349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Legiştii au stabilit că jandarmul împuşcat în cap s-a sinucis2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce??? trimis de
(30 nov 2009, 11:07:35
Dumnezeu sa-l ierte! O mica remarca au uitat cei de la Jandarmerie sa faca cu privire la Ionel,acesta fusese mutat disciplinar de la Vatra Moldovitei ,unde intr-o misiune cu agenti de politie a incercat sa-si faca treaba si a fost pedepsit pentru ca s-a implicat prea mult ,neavad "pile" de intrare la domnul Salar a fost trimis la Vatra Dornei.Acolo gresise iar cu ceva si fusese amenintat de catre GENERAL"Genu" ca il va da afara si alte chestii din astea! Oare nimeni nu se autosesizeaza despre manageamentul acestui ofiter,Salar Eugen, care a intrat pe functia asata profitand de un eveniment asemanator de acum 4 ani,va amintiti de acel baiat Haras care s-a sinucis in conditii asemanatoare,si la "sapat" pe Roman Liviu,comandantul de atunci,pina la facut pe chiar sa plece din Jandarmerie....Sper sa se faca o ancheta la fel ca si cea din 2005 iar GENERALUL sa fie destituit cum a fost si Col.Roman Liviu!....Domnule Eugen vremea crapatului lemenelor la al batran trece indata...!
2.   Ai dreptate ionut trimis de
(30 nov 2009, 14:14:34
jandarmul a fost mutat disciplinar si urma sa i se puna an carca alte surprize asa ca io cred ca dom general e un ipocrit care trbuie si el testat psihologic ori scos la pensie ca omoara oamenii cu zile numai dumnezeu stie cat stres a andurat victima ,dumnezeu sa-l ierte!ma antrb daca generalul poate dormi noaptea linistit si nu are cosmaruri dar cum sa aiba un comunist amputit ca asta.

3.   Practica Salar trimis de
( 1 dec 2009, 23:16:46
Daca nu faci parte din clanul lui Salar si il superi, te pune sa faci raport singur ca vrei sa te muti in alta parte, indeferent daca ai familie sau probleme. Pentru el exista doar clanul sau
4.   Inmormantare Gabi trimis de
( 2 dec 2009, 20:24:44
�i rog pe colegii lui Gabi care au fost prezenti la inmormantare si am vazut ca au facut poze, sa imi trimita si mie cateva, caci, noi familia lui, nu avem nici una. Adresa de mail raul_ady2001@yahoo.com Multumesc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei