Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Opţiune

Democrat-liberalii cred că PNL va face guvern cu PD-L dacă Băsescu câştigă alegerile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Democrat-liberalii suceveni sunt convinşi că PNL va face guvern cu PD-L în cazul în care Traian Băsescu va câştiga alegerile, deşi pentru turul doi al prezidenţialelor liberalii şi-au oferit sprijinul pentru candidatul PSD, Mircea Geoană. „O să amintesc doar că domnul Crin Antonescu (n.r. - liderul PNL), cu câteva zile înaintea votului din primul tur de scrutin, spunea despre Mircea Geoană că este un mincinos, că e un om care a vândut ţara ruşilor. Chiar la mitingul de la Suceava de pe scenă spunea <domnule Mircea Geoană, niciodată nu vom guverna împreună> şi lucrurile s-au schimbat după 2-3 zile. În aceste condiţii, nu cred că PNL, imediat după alegerea lui Traian Băsescu, nu va dori să facă un guvern cu PD-L”, a spus deputatul Ioan Bălan, secretar general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L.
 


Bălan, surprins de „laşitatea” lui Mircea Geoană


Pe de altă parte, Ioan Bălan s-a arătat surprins de laşitatea de care dă dovadă candidatul PSD, Mircea Geoană, care evită confruntările directe cu Traian Băsescu. „Pentru această săptămână, preşedintele Băsescu a cerut mai multe confruntări cu candidatul Mircea Geoană şi se pare că acesta refuză. E dreptul domniei sale, sunt calcule pe care fiecare candidat şi le face cu staff-urile de campanie, dar cred că atenţia publică este învăluită într-o perdea de fum, care ne arată trucaje de acum cinci ani de zile şi tot felul de fapte petrecute cu foarte mulţi ani în urmă. Închipuite sau nu, eu nu-mi dau cu părerea. Vreau să spun doar că astăzi discutăm despre nişte candidaţi care sunt într-o campanie electorală, o campanie în care fiecare trebuie să-şi arate forţa, soluţiile pentru viitorul mandat şi să o facă în faţa naţiunii. Mă miră totuşi laşitatea de care dă dovadă domnul Mircea Geoană”, a spus Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii cred că PNL va face guvern cu PD-L dacă Băsescu câştigă alegerile.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democrat-liberalii cred că PNL va face guvern cu PD-L dacă Băsescu câştigă alegerile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine lui Antonescu trimis de
(30 nov 2009, 12:06:49
Tinerii si intelectualii au votat cu Antonescu. Acum acesta i-a tradat pe toti! Poate banii primit l-au facut sa uite dar restul nu o sa uitam niciodata mineriadele, nu o sa uitam cum Iliescu a indemnat minerii sa ii ia la bataie pe tinerii si intelectualii care doreau doar libertate! Mi-e scarba cand il vad pe Antonescu cum s-a vandut.
2.   Ce crede PNL? trimis de
(30 nov 2009, 12:26:17
PNl are impresia ca doar Geoana le asigura prezenta la guvernare?

Va reamintim ca Traian Basescu a vrut de multe ori sa faca un guvern cu PNL, doar ca acestia au refuzat. Daca ar iesi Basescu, PNL nu ar fi exclusi de la guvernare in nici un caz! Mi-ar placea sa vad doua partide cu idei si convingeri apropiate la guvernare. Ar fi chiar ceva constructiv pentru Romania. Daca PSD nu au mai vrut sa guverneze cu PD-L, PNL o sa accepte sigur!

Am incredere in inteligenta liberalilor. Nu ma intereseaza ce zic liderii lor pentru ca aceia sunt condusi de propriile interese. Un liberal va vota cu inteligenta, dupa propriile convingeri si cu spirit liber, nu dupa cum i se dicteaza!
3.   Votantii PNL sunt tineri trimis de
(30 nov 2009, 12:33:11
Majoritatea celor care au votat cu Antonescu in primul tur sunt tineri, chiar intelectuali. Acestia nu pot fi controlati asa usor cum va imaginati, lideri PSD! Va indoiti de capacitatea noastra, a tinerilor, de a judeca singuri. Noi NU vom aduce inapoi vremuri care trebuiau demult ingropate! Viitorul noi ni-l decidem, iar noi nu-i vrem pe Iliescu si pe Patriciu! Chiar daca acei tineri ar trebui sa fie din nou batuti si omorati de mineri din porunca lui Iliescu, ei ar striga din nou "libertate". Chiar daca ar trebui sa cante din nou imnul golanilor, ei nu o sa mai accepte sa fie tarati prin noroi de nici un corupt si baron.
3.1  RE: Votantii PNL sunt tineri trimis de
(30 nov 2009, 12:36:52
Si mai ales nu-l vrem pe Mircea Geoana! El o sa intre peste noi in casa, cum a facut in 1994... cand incerca sa ocupe ilegal o vila din cartierul Primaverii. Daca o sa ne aparam bunurile, cum au facut si proprietarii legali atunci, Geoana ne va umple de sange!

Si-o fi impodobind el discursurile, dar naravul lupul nu si-l schimba...
3.2  RE: Votantii PNL sunt tineri trimis de
(30 nov 2009, 21:13:13
ELENA28, esti o muysta , traseista, pd-l-ista care te dai PNL-ista. esti o cretina si nu ne pasa (noua tinerilor care am votat Crin) pe cine votezi tu, suqe-i **** mai departe lui flutur!!!
4.   N-as vrea sa fiu in locul celor de la PNL! trimis de
(30 nov 2009, 13:16:09
Desi PNL-ul s-a aliat cu PSD-ul,cand PD-L_ul va castiga va fi cam riscant pentru ei,nu stiu cum isi vor mai apara onoarea,desi PD-L-ul a fost destul de finut sa indice o colaborare de viitor!
5.   Vai, ce fete au! trimis de
(30 nov 2009, 15:20:16
Ce fotografii graitoare!!!!! Fugi de ei, numai daca ii vezi! Suntem agresati pe strazi, poduri, intersectii, in presa! Urat oras... Cum or fi acceptand sa li se faca asemenea fotografii defavorabile?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei