Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 feb 2009 - Anul XIV, nr. 44 (4030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: Discuţia Preda-Olteanu din Biroul Permanent a fost fără microfon şi nu apare în stenogramă

Marţi, 24 Februarie 2009 (17:34:29)
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a declarat, marţi, că a verificat la Secretariatul General şi a constatat că discuţia dintre Cezar Preda (PDL) şi Bogdan Olteanu (PNL), din şedinţa de luni, s-a făcut fără microfon, astfel că nu s-a consemnat în stenogramă.

Roberta Anastase anunţase că va verifica la Secretariatul General dacă stenograma şedinţei Biroului Permanent de luni, postată pe site-ul Camerei, este completă, fiind întrebată de ce documentul nu cuprinde un schimb de replici dure care a avut loc între Cezar Preda şi Bogdan Olteanu.

Cotidianul "Gândul" a relatat în ediţia de marţi despre un schimb de replici dintre democrat-liberalul Cezar Preda şi liberalul Bogdan Olteanu, în şedinţa Biroului Permanent al Camerei de luni.

Astfel, potrivit cotidianului "Gândul", la o remarcă a lui Bogdan Olteanu, care i-a atras atenţia preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, cu privire la organizarea de către SAR a unei dezbateri sub patronajul acesteia, Cezar Preda i-a luat apărarea colegei sale de partid: "Este inadmisibil ca un fost preşedinte al Camerei să-i vorbească aşa actualului preşedinte!".

Olteanu s-a simţit lezat de declaraţia lui Preda: "Poate vreţi să îmi spuneţi şi ce am voie să vorbesc şi ce nu. La noi nu e ca la dumneavoastră, la partid", ar fi spus liderul PNL, la care Cezar Preda a replicat: "Să zbieraţi la nevasta dumneavoastră, nu la mine!”. Olteanu nu s-a lăsat mai prejos: "Dacă aveţi probleme conjugale, rezolvaţi-le acasă!", mai relatează "Gândul".

"Am să întreb Secretariatul General al Camerei ce s-a întâmplat. În măsura în care lipseşte (din stenogramă-n.r. ), o s-o completăm", a spus Roberta Anastase, marţi, răspunzând la întrebarea unui ziarist privind faptul că din stenograma şedinţei Biroului Permanent de luni ar lipsi schimbul de replici dure dintre cei doi membri ai Biroului Permanet al Camerei, Cezar Preda (PDL) şi Bogdan Olteanu (PNL).

Roberta Anastase a arătat că, dacă lipseşte o parte din stenograma şedinţei, este posibil ca acest lucru să fie cauzat de o defecţiune tehnică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: Discuţia Preda-Olteanu din Biroul Permanent a fost fără microfon şi nu apare în stenogramă.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: Discuţia Preda-Olteanu din Biroul Permanent a fost fără microfon şi nu apare în stenogramă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei