Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 feb 2009 - Anul XIV, nr. 44 (4030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nicu nu e Hagi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La vremuri de restrişte, ba chiar de disperare, cum sunt cele pe care le trăim de ceva vreme în fotbal, parcă tot aşteptăm să se întâmple vreo minune, uitând că nici minunile nu mai sunt ce-au fost odată.

Ultima găselniţă a bandei de infractori care a încălecat fotbalul nostru şi care nu se dă dusă din fruntea bucatelor decât în improbabila eventualitate că va pleca încătuşată este vehicularea unui nume care, zic derbedeii ăştia, ar însemna un mare câştig pentru Naţională: numitul Maximilian Nicu, un băiat de vreo 26 de ani de la Hertha Berlin. Un jucător bun, util, mai degrabă neamţ decât român, după vorbă, după port, după pase. Un fel de Codrea, dacă nu cumva o idee mai viguros, mai cu fibră, explicabilă prin faptul că ăsta joacă la nemţi, iar ălălalt la italieni. Şi cam atât. Problema Naţionalei noastre nu este nicidecum un Codrea în plus sau în minus. Credeţi că dacă ar lipsi Codrea din Naţională ar sesiza cineva în afară de mă-sa şi de tac-su? Aşa că nu cred că dacă ar veni, în locul lui sau alături de el, Maximilian Nicu, Naţionala noastră ar deveni Argentina?

Ferească Domnul să credeţi cumva că asta înseamnă că zic de bine despre panarama de Naţională actuală şi despre arătarea de antrenor al ei. Cred chiar că prin aceste manevre golăneşti, Piţurcă şi banda federală încearcă să-şi creeze de pe acum niscai alibiuri pentru a-şi acoperi eşecul. Ori mai credeţi cumva că avem vreo şansă, oricât de mică la calificare?! Aşadar, cam într-acolo bate eventuala convocare a lui Nicu ori a băiatului ăla plin de bun simţ de la Galaţi, Bourceanu: adică „bă, na că vi i-am adus p-ăştia la echipă, cum aţi tot răcnit că vreţi, iar ăştia n-au făcut nimic”. Deci, Piţurcă e nevinovat, el încearcă să primenească lotul, „da’ dacă nu-i cu cine...”. Nicu nu e Hagi, dar şi pe Hagi, ori Messi, ori Fernando Torres dacă-i aduci, tot dispar în gloata de neisprăviţi ca alde Tamaş, Bănel, Moţi, Codrea, iar lista poate continua. Argumentul suprem? Chiar nu vă întrebaţi de ce Mutu e erou la Fiorentina iar la Naţională anonim? Cu cine să joace, săracu’? Cu Bănel, cu Codrea, cu Piţurcă antrenor?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicu nu e Hagi.
 Vizualizări articol: 1044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Nicu nu e Hagi4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei